Πολύ σωστα τα λες.Ναι ειναι αλήθεια ψαχνω εκα κεντρο για περισσότερη βοήθεια.Εχω κανει καποιο καιρο ψυχανάλυση αλλα σε προσωπικό επίπεδο, και τωρα θαθελα πιο εξειδικευμένη πανω στα αιτια της παχυσαρκίας.
Printable View
Πολύ σωστα τα λες.Ναι ειναι αλήθεια ψαχνω εκα κεντρο για περισσότερη βοήθεια.Εχω κανει καποιο καιρο ψυχανάλυση αλλα σε προσωπικό επίπεδο, και τωρα θαθελα πιο εξειδικευμένη πανω στα αιτια της παχυσαρκίας.
Ναι φυσικα και θαθελα να μαθω περισσοτερα.Παρακαλω στειλτε μου και το ιδιωτικο αλλα και το κρατικο-δωρεαν ή συτο που λες με ελαχιστη συμβολη.Σευχαριστω.
Απο επενδύσεις πανω μου ...αλλο τιποτα.
Ψυχολογους, δακτυλιους...τι να σου λεω!!!!!!!!!
Ευχαριστω...το ειδα και σε πυροβολω με πολλες ερωτησεις αλλα ...'Ρωτώντας πας στην πολη"...λενε!!!!!!!!!
Σευχαριστω για το ενδιαφερον σου
Αχχχχχχχχχχχ 1.000 συγνωμη.Σε ρωταω για το θεμα που το εχεις ανοιξει.Νομιζα εχεις ανοιξει και αλλο...1000 συγνωμη.Ειδες τι κανει η πολύ ζαχαρη στον εγκέφαλο...χαχαχα.Αοτι καταλαβα δεν ειναι εστιασμενο ΜΟΝΟ στην τροφικη διαταραχη.Το πιάσατε απο την αρχη το πράμα...
Ναι δυστυχως...ειναι αρικτα συνεδεμενα...Το ειχα ανακαλυψει σε συνεδριες γενικου τυπου που εκανα.Σευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου
Δυστυχώς δεν έχω βοηθηθεί προσωπικά από ψυχολόγους προσανατολισμένους στις διατροφικές διαταραχές. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε από απλούς ψυχολόγους βοηθήθηκα, παρόλο που γενικά ήμουν πολύ ανοιχτή στην ψυχοθεραπεία και πίστευα βαθιά ότι μόνο αυτή μπορεί να με θεραπεύσει.
Απογοήτευση πλήρης. (Αυτό αφορά τον εαυτό μου... πολλοί άλλοι άνθρωποι έχουν σωθεί με ψυχοθεραπεία.)
Έχω "δουλέψει" με 2 ψυχολόγους διατροφικών διαταραχών, αλλά η όλη συνεδρία επικεντρωνόταν κυρίως μόνο στο τί έφαγα και τί συναισθήματα είχα πριν και μετά. Δεν με βοηθούσε όλο αυτό. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν και πιο ικανοί ψυχολόγοι διατροφικών, απλά δεν έτυχε να τους γνωρίσω! :smilegrin: