εγω την εχω 3υδ στα 100γρ ντοματα ωμη.
Printable View
εγω την εχω 3υδ στα 100γρ ντοματα ωμη.
υπαρχουν διαφορες ρε κοριτσια....πωσ μετραμε και ειμαστε σιγοθρες για κατω απο 20???? sourkouna esy apo poy metras??? εγω εχω τον μετρητη του vita.rar εγκατεστημενο στο λαπτοπ μου....
αχ και εγω τρωω ντοματα...δεν μπορω διχως ντοματουλα και αγγουρακι...χεχεχε...ναι πραγματικα κοριτσια εχετε δικιο...
τωρα την εφαγα την ντοματουλα......παει!!!
Παντου θα βρουμε διαφορες.Συνηθως μπαινω εδω http://www.food-info.net/gr/foodcomp/table.htm#t και σε ενα αλλο που δεν ανοιγει τωρα.Εχει και το βιβλιο Ατκινσ.Προσωπικα δεν τρωω ιδιαιτερα ωμη ντοματα.Η ψημενη μου λειπει απιστευτα.
ε ενταξει αποκλισεις θα υπαρχουν λογικο ειναι....κοιταζω να μαι περιπου στους 16-17 να χω και ενα περιθωριο....αλλιως δεν πειραζει..το βασικο ειναι που δεν καταναλωνουμε αλευρι και ζαχαρη..πολυ βασικο αυτο..το αναφερει και στο βιβλιο του...
οντως....ουυυυυυφ! ξεαγχωθηκα λιγακι...καθε ποσες ωρεσ τρωτε?περιπου????
Εγω καθε 3ωρες περιπου.Τελευταιο γευμα στις 20:00.
Αν βγω για φαγητο τοτε μεχρι τις 21:00 το τελευταιο.
θες αν εχεις χρονο ν μ περιγραψεις στο περιπου μια μερα σου????
εγω οποτε πειναω δεν εχω ωραριο....κοιταω να μην περασουν ομως πολλες ωρες νηστικη..αν δεν πειναω εστω και μια φετα γαλοπουλα την τρωω με λιγες ελιτσες...
migg μου εγω δεν μπορω να το κανω ετσι γιατι δυστυχωσ το αισθημα της πεινας μ εχει εγκαταλειψει οποτε θα κινδυνεψω ν τρωω 1-2 φορεσ το πολυ και δεν ειναι σωστο!
Θα φαω στις 10:30-11:00 το πρωινο, στις 14:00 το μεσημεριανο (τονοσαλατα ή μαρουλι με γαλοπουλα ή κοτοπουλο), κατα τις 17:00 θα φαω λιγο γαλοπουλα και τις 20:00 περιπου το βραδυνο.
τελεια!!! καλη σου ορεξη τοτε αφου πηγε 2!!!!!!!
Να σαι καλα :)
αντε καλη μας ορεξη....
καλη σας ορεξη...εγω σε καμια ωριτσα.....
κοριτσια μ σασ εχω μια απορια... οι πιπεριες..( ψητες) μετριουνται σαν σαλατα???? κι αν ναι, στα 200 γρ πιπεριες ποσοι υδατανθρακες ειναι???? περιμενω την απαντηση σας ......
200 γρ πιπεριες ωμες εχουν 4.4 συμφωνα με το βιβλιο του ατκινς.
Ψητες δεν ξερω,φανταζομαι ομως οτι δεν θα υπαρχει καποια διαφορα!
Εγω παντως,που λατρευω τις ντοματουλες,το χω ριξει στα μαρουλια που εχουν
πολυ λιγους υδατανθρακες...... πρωι,μεσημερι,βραδυ,τρωω ενα μαρουλι ναααα
με το συμπαθειο,και ριχνω μεσα τονο,κοτοπουλο,σολωμο,μπιφ� �εκια,οτιδηποτε!!!
Μιαμμμ!!! ;)
γεια σου!!!! κανεις κι εσυ την ατκινσ????σε εχει βοηθησει???οπωσ ειδες ειμαι νεα εδω οποτε οποια πληροφορια γ σενα θα με βοηθουσε πολυ.....εχω το κακο ( πολλοι θα με βριζουν γ αυτο που λεω) οτι χορρταινω με το τιποτα κ απλα ειχα δει οτι οι πιπεριες εχοθν πολλουσ υδατανθρακες και ειπα να τισ φαω γιατι πολυ ( π.χ μαρουλι) δεν μπορω με τπτ να φαω......
ναι την ατκινς κανω! με μια μικρη τροποποιηση για να ειναι πιο υγειινη.
Με βοηθαει πολυ γιατι αυτα ειναι τα φαγητα που τρωω κυριως,κοτοπουλο,
ψαρι,κ κανενα κρεας. Κανω την ατκινς ενα μηνα,κ εχασα 8 κιλα.
Εσεις που την κανετε ακριβως οπως ειναι,λογικα θα χανετε κατι παραπανω!!!
αφου χορταινεις με το τιποτα ομως,τι την θες την διαιτα????
αγαπη μ ακριβως επειδη χορταινα με το τιποτα σε συνδυασμο με καποια θεματα υγειας εφτασα εδω που ειμαι....δεν παχυνα απο πολυ φαι...παχυνα απ το κακο φαι και τιν επισοδειακη υπερφαγια ποθ ειχα..... τρεφομουν μονο με μακαρονι; κ γλυκα.... λιγα σε ποσοτητα αλλα μ αυτα......πολυ καλη η απωλεια σου....μπραβο σου!!!!!
α καταλαβα. δικια μου εισαι! κ εγω αυτο το μακαρονι το ειχα τραξει....
εχω φαει στη ζωη μου οσο θα τρωνε ολοι οι ιταλοι την επομενη δεκαετια.....
ε νομιζεις τυχαιο που ημουν στα κιλα σου????τωρα βεβαια ειμαι 96 αλλα εχω αλλα 30 για χασιμο..... μακαρονια σε οτι συνδυασμο κ μετα χτυπουσα και παστα σοκολατινα η καμια κρεπααα....δραμα η κατασταση!
κι αλλη ερωτηση βρε κοριτσια μ....ξερω σασ εχω ζαλισει..... τα 20 γρ υδατανρακες ειναι υποχρεωτικα????εννοω αμα ειναι 15 πειραζει?????ας μου λυσει καποια και αυτη την απορια.......
καλησπερα αγαπες..οχι δεν πειραζει καθολου δημητρουλα αρκει να τρως τις σαλατες σου που ειναι 12-15 γρ ημερησιως για την τουαλετα και τις βιταμινουλες...
να σαι καλα migg μου...και καλο σασ βραδυ...επιφυλασομαι ν επανελθω αυριο με νεες αποριες.......φιλακια κοριτσαρες μου!!!!!
φιλακια και καλο βραδυ...
Από προσωπική πείρα, ο ατκινς ανταμείβει πλουσιοπάροχα σε απώλεια κιλών , εάν :
1} καταναλώνεις πολύ ψάρι , 2} πίνεις πολλά πολλά νερά , 3} κινείσαι .
Είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας αυτό στον ατκινς .
καλα το κρεας ειναι αυτονοητο οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο. αλλα το κοτοπουλο γιατι οχι?Quote:
Originally posted by boldozas
Από προσωπική πείρα, ο ατκινς ανταμείβει πλουσιοπάροχα σε απώλεια κιλών , εάν :
1} καταναλώνεις πολύ ψάρι , 2} πίνεις πολλά πολλά νερά , 3} κινείσαι .
Είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας αυτό στον ατκινς .
boldozas ψαρι με την σαλατα μαζι εννοεις ή σκετο?
@christina gavraki : Και το κοτόπουλο κάνει δουλεία ,άλλα το ψαρί είναι τούρμπο .(προσωπικά έχανα γύρο στα 4 κιλά το 10ημερο. Oταν έβαζα oμως πολύ ψαρί αντί για άλλα κρέατα στο μενού είδα μέχρι και -7 στο 10ημερο !!) μιλώ για τη δική μου περίπτωση που έχω πολλά κιλά γιατί τα νούμερα είναι μεγάλα, σε πιο λίγα κιλά θα είναι και μικρότερη η απώλεια..
Επίσης άλλη μια διαφορά είναι όταν δούλευα πολύ στο συνεργείο και έπινα και πολλά νερά η απώλεια μεγάλωνε κιας έτρωγα τεράστιες μερίδες ,όταν ήμουν σε μικρή κίνηση και απραξία η απώλεια έπεφτε κατακόρυφα κιας έτρωγα το 1/3 από αυτά που έτρωγα όταν είχα πολύ κίνηση. Το λέει και στο βιβλίο μέσα σηκωθείτε από τον καναπέ και δραστηριοποιήθηται ,επίσης τα νερά είναι πολύ σημαντικά (αποβάλουν τους κετόνες και το λίπος , και κρατανε καθαρά τα νεφρά ) ο ατκινς θέλει πολύ νερό είναι σημαντικό.
@migg: Όπως θέλεις μπορείς να το φας, Εγώ έφτιαχνα και τονοσαλατες ,άνοιγα 2-3 κονσέρβες τόνο σε ελαιόλαδο, έκοβα μια ντομάτα η μαρούλι η λάχανο η βρασμένο κουνουπίδι ,έβαζα και 30-40 γρ γκουντα σε κυβακια καλό ανακάτεμα και είχα ένα ωραίο γεύμα.
Το ψαρι (οπως και το κρεας) δεν καταβαινει μονο του, θελει και σαλατουλα.Εγω βρηκα μια μαγινεζα απο τον Βασιλοπουλο (δικη του μαρκα) χωρις ζαχαρη και μηδαμινους υδατανθρακες και ετσι κανω παραλλαγες.
καλημερα κι απο μενααααααααααααα ;) βλεπετε ολο το πρωι ειχα μαθημα....ξυπνησα σημερα και ειμαι ηδη στο -1 !!!! απιστευτο ετσι????? μακαρι να συνεχιστει ετσι..... sourkouna μου ειπες στα ΑΒ βρηκες τετοια μαγιονεζα ε???γτ χτες εψαχνα και δεν εβρισκα..... boldoza καλωσ μας ηρθεσ!!!!!
να σαι καλα boldoza....το χρειαζομασταν...ξεκιναμε ψαρια παιδια..βουρ..και γυμναστικη..περπατημα εγω δηλαδη...χαχαχαχα...και εγω παιρνω αυτην την μαγιονεζα απο το βασιλοπουλο....:-))
τελειααααααααααα!!!! εγω ακομη δεν μπορω να χωνεψω το -1!!! κολλημενη για μηνες στα 96-97 κ σημερα 94.8??? παω βασιλοπουλο σημερα κιολας!!!!!
μπραβο δημητρουλα μου..ειδες??καλες κατηφορες....
με το καλο ...με το καλο!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!
Δημητρουλα σου εχω στειλει ενα U2U ! ;)
νομιζω σου απαντησα.....τσεκαρε το λιγακι ...... ;)
ναι οκ! απαντησες... ;)