Yγεια πανω απ'ολα ολα τ'αλλα ερχονται.
Printable View
Yγεια πανω απ'ολα ολα τ'αλλα ερχονται.
ουυυυυυυυ τέλεια, τί να σου πω!!!! χαχαχαχαQuote:
Originally posted by Ciciliana
πολινακι, πως πέρασες? καλά γενικά?
εμενα με βαραγανε στη πλατη και μου λεγανε μπραβο που τρωω. (Ευχαριστω τη οικογενεια του αντρος μου που με κανανε να νιωσω 5 χρονων), μονο η μανα μου μου ειπε να σταματησω.
"θα φας πολυ σημερα, και απο αυριο σε βλεπω να λιμοκτονας και θα φας το ξυλο που δε εφαγες παιδι". Α ρε μανα με τα χυμα σου. Αλλα πλακα πλακα, με 2 κιλα φαι/ποτα στο στομαχι, παιζει να μη πεινασω για 2 χρονια τοσο που εφαγα. Σημερα θα δειξει αν οντως στη ατκινς μπορεις να φας "απειρο" λιπος και πρωτεινη.
βρε μερυμεικερ_μιζερι γιατι τους αφηνεις να σου φεροντε ετσι?!
πάτα λίγο πόδι...
εκτός αν εσενα δε σε πειραζει κ τοσο..
στη θεση σου θα με πειραζε..(γι'αυτο δε μου λενε τπτ πλεον :D )
εγώ πάλι έφαγα τα 3/4 από το κομμάτι του κεμπαπ μου και το γιαουρτάκι μου. Τώρα τρώω και ένα κομμάτι από τις φλαούνες μου!!! Αχ είναι υπέροχες!!!
ax... βαλε καμια φωτο πολινακι που ειπες, αν μπορεις..
ΟΚ!!!!Δωσε μου 10 λεπτάκια και θα βάλω!!! στον τόπικ μου οκ?
ναι ναι στο τοπικ σου, :)
χρονια πολλα τσαχπινησες και τσαχπινηδες!
σημερα χαλια στο τραπεζι, απ τη μια η SLEEVE απ την αλλη η εγκυμοσηνη με κατι ψιλοαναγουλες εφαγα : 2 πατατες φουρνου και 4 φετες αγγουρι :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:
χρονια πολλα μιτσοκολο :)
Χρονια πολλα γλυκεια μου! :D
Δεν αλλαζουν! Αν τους μπει κατι στο μυαλο... η μανα μου με ακουει, οι παπουδες του αντρα μου ειναι "πρεπει να γινει αυτο που λεμε εμεις αλλιως δεν ειναι σωστα τα πραγματα". Να φανταστεις ερχοταν στο σπιτι η γιαγια του καθε μερα στις 9 το πρωι και μου ποτιζε μια μηλια που φυτεψα, ασχετως που της ειχα πει να μην ερχεται, και επειδη ηταν σεπτεμβρης ακομα με τις ζεστες, εβρασε το νερο πριν το αποροφησει η μηλια (την οποια τη ποτιζα το βραδυ για αυτον ακριβως τον λογο) και μου τη ξερανε. Δεν τη γουσταρε τη μηλια μου.. (νοικιαζουμε σε χωρο δικο της). Μετα, περιμενα κατι δεντρα που εχουμε εδω να ριξουν ολα τα φυλλα τους για να τα μαζεψω μια και καλη. 2 δεντρα ειναι ολα και ολα, δεν ηθελε να ειναι τα φυλλα εκει, ερχοταν καθε μερα και μου μαζευε τα φυλλα. Ασχετως που της ειπα να πεσουν ολα πρωτα, που πηρε ουσιαστικα 3 μερες παραπανω. Στη τελικη, τη χτυπησε αμαξι και εσπασε το ποδι της και τωρα δε μπορει να ερχεται. Και επειδη δεν ειναι αυτη εδω να ελεγχει τη αυλη, ειναι "βρωμιαρα". Ασχετως παλι, που τη αυλη τη εχω μια χαρα. Ετσι και με το βαρος μου, τι να της εξηγω χρειαζομαι μυς... οτι ειμαι καλα στη υγεια μου... δεν ησυχαζουν αν δε φαω η τους πω οτι πηρα κιλα. Τους εχω πει οτι ειμαι 55, δεν εχουν ζυγαρια.. το πιστευουν, αλλα θελουν να παω 60. Οποτε λεω "νααααιιι γιαγια ναααααιιιι" και τελειωνει η υποθεση.Quote:
Originally posted by Ciciliana
βρε μερυμεικερ_μιζερι γιατι τους αφηνεις να σου φεροντε ετσι?!
πάτα λίγο πόδι...
εκτός αν εσενα δε σε πειραζει κ τοσο..
στη θεση σου θα με πειραζε..(γι'αυτο δε μου λενε τπτ πλεον :D )
Πολυ κοντρολ φρικς και ο παππους και η γιαγια.
Quote:
Originally posted by mitsokolo
χρονια πολλα τσαχπινησες και τσαχπινηδες!
σημερα χαλια στο τραπεζι, απ τη μια η SLEEVE απ την αλλη η εγκυμοσηνη με κατι ψιλοαναγουλες εφαγα : 2 πατατες φουρνου και 4 φετες αγγουρι :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:
χρονια πολλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!! μαλλον το πιτσιρικι σου, σου κανει τερτιπια οτι θελει να ειναι χορτοφαγος, εχεχεχεχεεχε.
μερυμεικερ_μιζερι
τι να πω σίγουρα έχεις βρεί τρόπο να το χειρίζεσαι, απλα εγω το να αφήσω τους συγγενείς (μονο για αυτους όμως μιλαω) να με "χειρίζοντε" με πιάνει κάτι! βγαζω σπυριά! και έτσι γίνομαι λίγο απότομη ή ψυχρή απεναντί τους..
Χαρά στο κουράγιο σου με τη γιαγια...:shocked2:
χαχαχαχα Μαιρουλα λες? και η μαμα δεν ειναι τοσο φαν του κρεατικου xixixi :love: