Είδες,φάε-πριτς,πώς αμέσως ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα σας;
Κι εγώ νωρίτερα κάτι ζήτησα από τους άντρες της παρέας,αλλά...μάλλον την είδατε δείξε-πριτς!
Printable View
Κι εγώ νωρίτερα κάτι ζήτησα από τους άντρες της παρέας,αλλά...μάλλον την είδατε δείξε-πριτς!
ρε αυτη ειναι το ενα μου μπουτι! χαχαχαχαχαχαχ
Κοιταξε cici δεν μπορει να μπαινει η καθε μια και να ισχυριζεται οτι διαθετει οπισθια και στηθος, χωρις καποιο αποδεικτικο στοιχειο. Με αντιλαμβανεσαι; :D
και για να ειμαι κ δικαια να ποσταρω κ μια δικια μου, τοσο καιρο δεν εβαζα δικια μου, γιατι ηξερα οτι θα με δειτε κ θα ζηλεψετε :P :P :P
θελω να μας πει ενας αντρας ποια του αρεσει απο αυτες που ποσταρα..... pls....................
Αυτή είναι το ένα μπούτι το δικό μου,μήτσο!Χαχαχαχχα!
nadine, επειδη πηρα φορα, και σε συμπαθω, αφου δε βαζουν οι αντρες θα βαλω εγω :smilegrin:κατι kinky...Quote:
Originally posted by NADINE
παντως μη με παρεξηγειτε, για πλακα τις βαζω τις φωτο.. ε! :)
Nadine οι λιγοστοι ανδρες της παρεας εδω, καλως ή κακως διαθετουμε και εμεις πλουσια οπισθια και ζουμερο στηθος, επομενως δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα να εκτεθουμε στα ματια σας, ειδικα αν εχετε φαει προ ολιγου... :DQuote:
Ευτυχώς που έχω εσένα Σίσι μου γιατί απ'ό,τι βλέπω οι άντρες της παρέας την έχουν δει κινέζοι
κι αυτό παρεμπιπτόντως δεν είναι ό,τι πιο κολακευτικό για το θέμα που συζητάμε... :lol: :spin: :tumble:
:shocked2: κινεζοι..?
:rolleyes:
μπαα... αφου ο φαε_πριτς, εχει πλουσια οπισθια και ζουμερο στήθος ¨:D , έτσι ειπε...
*φαε_πριτς, εγω εχω φαει ήδη 3 κομμάτια μπατζίνα, και ενα γιαούρτι! α, κ λιγο μαρμελαδα.. (το λεω για να βαλεις διακρητικη φωτο :) )
ʼσχετο:Τι είναι "μπατζίνα";
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλα εχω δακρυσει απ το γελιο σημερα.Quote:
Αυτή είναι το ένα μπούτι το δικό μου,μήτσο!Χαχαχαχχα!
κουμπαρε? δικαιολογιες κορμαρα?????
σισακι καλο αλλα ζεβρε? κατι πιο αντρουα δεν εχει? σαν το βρακι του Σιανιδη ειναι¨:lol: :lol:
πιτα με κολοκύθα(το εσωτερικο της) , γάλα και τυρί!α, νομιζω και αλεύρι.
(καποιοι βαζουν κ λιγη πιπερια). κανεις χυλο κ το βαζεις στο ταψι.
Ωραια... Για μαλλι πηγαινα, κουρεμενος θα βγω! Ασθενες φυλο σου λενε μετα... :DQuote:
Originally posted by Ciciliana
*φαε_πριτς, εγω εχω φαει ήδη 3 κομμάτια μπατζίνα, και ενα γιαούρτι! α, κ λιγο μαρμελαδα.. (το λεω για να βαλεις διακρητικη φωτο :) )
το'ξερα οτι είσαι πιο ανωμαλη απο μενα :PQuote:
Originally posted by mitsokolo
σισακι καλο αλλα ζεβρε? κατι πιο αντρουα δεν εχει? σαν το βρακι του Σιανιδη ειναι¨:lol: :lol:
πες αυτο δεν ειναι το στιλ σου?
εννοεις οτι δεν ειμαι ασθενες και οτι εχω φαει πολυ? το ξερω οτι εχω φαει πολυ :|Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Ωραια... Για μαλλι πηγαινα, κουρεμενος θα βγω! Ασθενες φυλο σου λενε μετα... :D
γαμωτο δε μπορω να βαλω και καμια φωτο να σου δειξω! (αναθεμαμε και αν θυμαμε πως ειχα βαλει τις δικες μου)
παντως καλητερα να το γυρισω παρα να ξελογιασω τετοιο αντρα χαχαχαχαχαχαχα:lol: :lol:
γιατι γλυκουλης φαινεται του παει κ το ασπρο...:):rolleyes:
Οχι, εννοω οτι το τοπικ μεταλλαχθηκε σε "αχ καλε ειμαι ανδρας και μ'αρεσουν τα ζεβρε μ!" :DQuote:
εννοεις οτι δεν ειμαι ασθενες και οτι εχω φαει πολυ? το ξερω οτι εχω φαει πολυ :|Quote:
Ωραια... Για μαλλι πηγαινα, κουρεμενος θα βγω! Ασθενες φυλο σου λενε μετα... :D
οχι δε θελω να παρεξηγηθει το ζεβρε...πλακα κανουμε
Αχ ρε κορίτσια, τι ωραία τα λέτε!!
εγώ είμαι 1.73, 99 κιλά και με ίχνος αυτοπεποίθησης...
νιώθω πολύ χάλια....
αλλά έχω και πολύ κυτταριτιδα γαμώτο.
και αισθάνομαι πως με κοιτάνε άσχημα...
χαλιαααααααα...........
μακάρι να είχα την αυτοπεποίθηση που έχουν και οι κοπέλες που είδα στα βίντεο.
και να μην είχα κυτταρίτιδα, που νομίζω αυτό με χαλάει περισσότερο από όλα...
Προσεξε γιατι στα πλαισια του χρωματος θα αναβασω λιλα σουτιεν με αναλογο περιεχομενο χαχαχαχα:thumbup:Quote:
Συγγνωμη που παρεμβαινω, αλλα εχω την αισθηση οτι ειστε εκτος θεματος! Θα παρακαλουσαμε, οι ανδρες του φορουμ, να μεινετε αποκλειστικα και μονο στον τιτλο του τοπικ, οπως επισης και να ανεβασετε καμια φωτογραφια, για... επιστημονικους λογους. :saint2: Ευχαριστω! :bouncy::roll::bouncing::bigsmile:
δε μαρεσει ειναι πολυ μη μου απτουQuote:
tststs.......άντρες. τι να πεις τωρα...Quote:
οπως επισης και να ανεβασετε καμια φωτογραφια, για... επιστημονικους λογους.
αντε παρε τωρα μια με κ..λο κ β..ζια να ησυχάσεις, (αν κ τωρα εχει χαλασει η megan fox και εχει χασει κι άλλα κιλα, τεσπα, αυτη ειναι παλια..)
φιλη μου αυτο ειναι το συλλογικο συνειδητο!Και αν χρειαζεσαι ΧΡΩΜΑ,χρωμα να βαλεις!!!!!Quote:
Originally posted by puzzle
Τι σου είναι λοιπόν το συλλογικό ασυνείδητο... :smirk:
Όλες τα ίδια σκεφτήκαμε βλέποντας την Queen Latifah... :)
Εγώ πάντως είμαι πιο χοντρή από αυτήν. Και πιο κοντή! Δράμα!
Πάντως ο οργανισμός μου ζητάει εδώ και πολύ καιρό χρώμα στα ρούχα!
Μπράβο Lessing! :)
Κοριτσια ΧΡΩΜΑ ειναι η επικοινωνια η ΧΑΡΑ η ζωη ΕΜΕΙΣ κ τα σουτιεν μας!Γιουπιιι!!!!
Lessing επειδη δεν εχω ιδεα τι ειναι το λιλα, νομιζω οτι θα βοηθουσες και εμενα και γενικοτερα τον αντρικο πλυθησμο αν ανεβαζες αυτην τη φωτογραφια! :DQuote:
Originally posted by lessing
Προσεξε γιατι στα πλαισια του χρωματος θα αναβασω λιλα σουτιεν με αναλογο περιεχομενο χαχαχαχα:thumbup:Quote:
Συγγνωμη που παρεμβαινω, αλλα εχω την αισθηση οτι ειστε εκτος θεματος! Θα παρακαλουσαμε, οι ανδρες του φορουμ, να μεινετε αποκλειστικα και μονο στον τιτλο του τοπικ, οπως επισης και να ανεβασετε καμια φωτογραφια, για... επιστημονικους λογους. :saint2: Ευχαριστω! :bouncy::roll::bouncing::bigsmile:
Σε περιπτωση που εχεις και σε, εκρου, τυρκουαζ, σιελ, μπορντω, ρουα, σαπιο μηλο και αποξηραμενη ντοματα, θα σε παρακαλουσα να κανεις εναν κοπο παραπανω, για να ξεδιαλυνουμε μια και καλη αυτην την ιστορια. :D
Καθαρα στα πλαισια της συζητησης περι χρωματων παντα... :smirk:
na βαλω εγω ενα λιλά? οχι δικο μου φυσικά, αλλα ετσι για να φυγει η απορια στον φαε_πριτς...
ΦΑΕ ΠΡΙΤΣ εχεις κανει καλη αρχη με τις καλτσες μεσα στις πιτζαμες,συνεχισε!!!!
Επιτελους μια νορμαλ γυναικα!!!!!!!:thumbup:Quote:
και για να ειμαι κ δικαια να ποσταρω κ μια δικια μου, τοσο καιρο δεν εβαζα δικια μου, γιατι ηξερα οτι θα με δειτε κ θα ζηλεψετε :P :P :P
θελω να μας πει ενας αντρας ποια του αρεσει απο αυτες που ποσταρα..... pls....................
ΚΑλησπέρα!!!! Πολύ ωραίο θέμα Λέσσινγκ μου!!!!!!! τι ωραίο δηλαδή, ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!
Ψιλόλιγνο αγόρι, αυτό για σένα!!!!
Φισικά δεν είναι τίποτα αυτά μπροστά στα δικά μου βυζιά αλλά δεν θα βγάλω σε δημόσιο θέαμα τα δικά μου!!!! χαχαχα
βασικα αυτο δεν ειναι λιλά, αλλα ειναι μοβ, αλλα τεσπα....
Τα παράπονά σας στο google δεσποσίνη Σισι!!!!!!! Αλλωστε ο πριτς είπες ότι θέλει να μάθει όλα τα χρώματα!
χαχαχαχα polinaki :thumbup:
η συζητηση παει πολυ καλα μπορειτε να συνεχισετε!! :D
οι υπολοιπες φωτος αύριο,μη πάρετε κ αέρα!
εσεις οι άντρες ότι κ να σας δωσουν είστε αχόρταγοι... μονο να παίρνετε, τιποτα δε δίνεται..(μη πω άλλα γιατι θα βγω off topic)
ολα αυτά φιλικά...:starhit:
Δεν ειναι θεμα αντρων και γυναικων cici. Εχει να κανει με τον ανθρωπο πρωτα και πανω απ'ολα. :)
πωπω και γαμω τα σουτιενακια ε?
αντε να μπω και στο θεμα, εγω ειμαι κωλο-κοριτσο, απο στηθος ετσι κ ετσι αν και τωρα με την εγκυμοσυνη εχει στρογγυλεψει :lol: :lol: :lol:
η κολλητη μου παντα μου τραγουδουσε αυτο το κομματι ---> http://www.youtube.com/watch?v=35CPSP8qyG4 xaxaxaxaxax!!!
ολοι με πειραζουν και με ρωτανε αν εχω μαμα μαυρη! και μετα απο τοσα κιλα μειον, με εχει βγαλει ασπροπροσωπη και στεκετε εκει ψηλα και στρογγυλος! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (κωλοσυζητηση) :lol:
το μιτσοκωλο σημαινει (μικρος ποπος) και φυσικα το εχω βαλει για πλακα! ;) ;)
παντα πιστευα οτι οι αντρες χωριζονται σε 2 κατηγοριες , οι κωλοθαυμαστες και οι βυζολατρεις! σε ενα απο τα 2 εχουν πιο πολυ αδυναμια! ;)
εσεις τι λετε?
συμφωνω με το μιτσόκολο!
υπάρχουν αυτοι που τους αρέσει πιο πολύ το στήθος, κ αυτοί που κοιτάνε πιο πολύ κώλο.
αλλά εξαρτάται και τι εχεις εσυ καλό πανω σου! πχ αν ο άλλος είναι λάτρης του κώλου κ εσύ έχεις ωραίο στήθος, τότε δε θα σε απορίψει. απλά θα επικεντρωθεί σε άλλο σημείο :) (αν κανω λαθος διορθώστε με!!!, μιλάω μονο απο πειρα)
εγω παντως δεν εχω τιποτα που να κάνει "μπαμ", ολα μετρια είναι.
( , )( , )
εννοειται! :D
(μετα τον εσωτερικο κοσμο παντα) :bouncy:
αυτο τι ειναι τωρα? κωλος?
οχι ρε ο κωλος ειναι ετσι (_|_) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α! δε παμε καλα βραδυατικοοοοοοοοοοοοο ! :lol:
εχεις αλλη μια προσπαθεια :DQuote:
αυτο τι ειναι τωρα? κωλος?