ολα καλα, μια χαρα!και απο υγεία μια χαρα!!(αν κ εχω περιπου 2 βδομ,. που χωρισα, αλλα ειναι χαρουμενο τοπικ κ δε θελω να το γραψω εδω).
πφφφ... κ γω με τη σχολη εχω πολλα, ελαχιστα ομως κανω:blush:
Printable View
ολα καλα, μια χαρα!και απο υγεία μια χαρα!!(αν κ εχω περιπου 2 βδομ,. που χωρισα, αλλα ειναι χαρουμενο τοπικ κ δε θελω να το γραψω εδω).
πφφφ... κ γω με τη σχολη εχω πολλα, ελαχιστα ομως κανω:blush:
ωχχχχχχχχχχχχ.....κριμα......ε� �α δε πειραζει παμε για αλλα καλυτεραααααααααααααααααα ...σε λιγο σου στελνω προσωπικο μηνυμα να χεις το νου σου.εσυ τι σπουδαζεις?????εμενα μου χει μεινει αλλο ενα ετος κ του δινω κ καταλαβαινει....χαχαχαχαχα
αχ... εντάξει αφού τελειώνεις αξίζει λίγο πίεση.......!
εγω 1ο ετος ειμαι τωρα..θα σου πω τι σε λιγο
ναι ναι....παμε για άλλα.............(το λεω για να το πιστεψω ε..)
μικρά, μεγάλα κ διάφορα άλλα.....τι λεω θεε μου..... το χαλασα το τοπικ.
χαχαχαχαχα ελααααα καλε εκφρασου ελευθεραααααα...εδω ειμαστε για να λεμε οτι μας στεναχωρειιιιιιιιιιιιιιιι .
εγώ χτες φόρεσα το τζηνάκι μου και μία ριζέ μπλουζίτσα όπως βλέπετε σε χρωμα-πορτοκοραλι-μαγιονεζι :D (όταν ρώτησα τον άνδρα μου πως λέγεται το ένα χρώμα μου είπε έχει το χρώμα της μαγιονέζας :D )
το όλο σύνολο όπως βλέπετε ταιριάζει και με τα χρώματα της κουζινας μου μουαχαχαχαχα http://img840.imageshack.us/img840/7294/dscn1552p.jpg
σήμερα φοράω γκρι φόρμα και ένα τι-σερτ με κομμένους ώμους,επίσης γκρι με κόκκινα γράμματα και σπορτεξακια σε γκρι χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες
καλα εκρυψες την προσωπαρα σου τη θεικη????? θα σε μαλωσω κοπελια!
φιλακια! :bouncy:
ρε παιδια, πως λεγεται η μπλουζα που τα μανικια ειναι μεχρι τον αγκωνα, λιγο πιο κατω; ναυτικο κοψιμο μου θυμιζει.
3/4
να'σαι καλα μιτσουκου!!!!!!!
Σημερα φορεσα ασπρο μπλουζακι 3/4 με το λογοτυπο της DKNY (1 ευρω απο λαικη-μπουτικ :cool:)
Μια κοκκινη φουστα μεχρι τα γονατα
ενα διακριτικο κολιε της AVON με το σημα του απειρου,
Ασπρα αθλητικα (ειχα πολυ περπατημα)
:love::love: με έκρυψα για να μη με ματιάξουν :P (βασικά με τους συνφορουμίτες δεν έχω πρόβλημα,εξάλλου στο fb με έχουν δει αρκετοί ;) αλλά μπαίνει και ξένος κόσμος ! )Quote:
Originally posted by mitsokolo
καλα εκρυψες την προσωπαρα σου τη θεικη????? θα σε μαλωσω κοπελια!
φιλακια! :bouncy:
aggeloudaki εχουμε το ίδιο ψηγείο :rolleyes:
εγω σήμερα έβαλα το μπέζ το παντελόνι (είναι χειμωνιάτικο, αλλα δε φαίνεται, δε πειραζει)
μια μαυρη κοντομάνικη
μαυρη ζακετα με φερμουάρ
μπεζ μπαλαρίνες
αυταα.....
σκέφτομαι να παω να ψωνίσω στο τελος της βδομάδας.. :/ είδομεν.
Καλημέρα κορίτσια!
Α πολύ ωραία ειδα οτι ποστάρετε φωτος,πολύυυ καλύτερα γιατι κι εγώ είμαι οπτικός τύπος και η περιγραφή δεν μου είναι αρκετή για να το φανταστώ!
Ιδου το δικό μου σήμερα,βασικά έβαλα οτι βρήκα μπροστά μου...ασύμετρο μαύρο μπλουζάκι,τζην (μα τι πρωτότυπο!) και μπαλαρίνες.
Αύριο ελπίζω σε κάτι καλύτερο!λολ
http://img689.imageshack.us/img689/7928/24052011860.jpg
πολυ ωραια αλλα σ ενημερωνω οτι μπορουμε να δουμε κ τη φατσα σου :S (κουκλα εισαι παρεπιπτοντως :P)Quote:
Originally posted by arte
Καλημέρα κορίτσια!
Α πολύ ωραία ειδα οτι ποστάρετε φωτος,πολύυυ καλύτερα γιατι κι εγώ είμαι οπτικός τύπος και η περιγραφή δεν μου είναι αρκετή για να το φανταστώ!
Ιδου το δικό μου σήμερα,βασικά έβαλα οτι βρήκα μπροστά μου...ασύμετρο μαύρο μπλουζάκι,τζην (μα τι πρωτότυπο!) και μπαλαρίνες.
http://imageshack.us/photo/my-images...052011860.jpg/
πφφφ σιγα ολος ο κόσμος βλέπει τη φάτσα μου δουλεύω σε δημόσια υπηρεσία!!!λολQuote:
Originally posted by smart
πολυ ωραια αλλα σ ενημερωνω οτι μπορουμε να δουμε κ τη φατσα σου :S (κουκλα εισαι παρεπιπτοντως :P)Quote:
Originally posted by arte
Καλημέρα κορίτσια!
http://imageshack.us/photo/my-images...052011860.jpg/
σ'ευχαριστωώ πολύ πάντως,στην ηλικία μου τα κομπλιμέντα είναι πάντα καλοδεχούμενα!χεχεχε!:smilegrin :
Επειδή η lessing δεν έχει πρόσβαση μεταφέρω τι φορά σήμερα κατόπιν αδείας που έλαβα. Δε καταλαβαίνω ακριβώς τι γράφω βέβαια αλλά ΟΚ...
Γυαλάκι ηλίου με πορτοκαλί σκελετό 50 ή 60 και μπλούζα pin up πορτοκαλί με ΦΠΝ
το φπν δεν έχω ιδέα τι σημαίνει :D
Φοραω Παντελονι Ντιζελ..Quote:
Originally posted by aggeloydaki
το φπν δεν έχω ιδέα τι σημαίνει :D
μαλλον :D
marili.............. Κούκλα....!!..:love:
εγω πήγα με φόρμες (μαύρες :rolleyes: )
ciciliana μου σ ευχαριστω πολυ...μπα εγω δεν ειμαι της φορμας σπανια να βαλω..τωρα το καλοκαιρι με τζινακια,βερμουδες κ φουστανακια πιο πολυ.
ούτε κι εγω είμαι , αλλα με στενεύουν σχεδον όλα τα παντελόνια κ δε τα φοραω συχνα...:grind: (που θα παει...)
μου αρέσουν τα φουστανάκια..! βρεμούδα δεν εχω :/
α ενταξει τοτε χιχιχιχιχι.....τα φουστανακια τα ατιμα ειναιιι ωραιααααα
ζεστη σημερααααααααααααα
Καλοκαιρινο φουστανακι που δενει στο λαιμο.
πρεπει να παρω παπουτσια, μονο τα αθλητικα μου εχω για περπατημα.
Χρειαζομαι μπαλαρινες μου φαινεται.
Μιζερυ γιατι δεν βαζεις και εσυ φωτο σου με το τι φορας?
ναι αμε. Το σκεφτομουν για να με βοηθουσαν τα κοριτσια με αξεσουαρ. Μου φαινεται καπως αδειο το στυλ μου το τωρινο. Εχω συνηθησει τα αξεσουαρ να ειναι βραχιολι με καρφακια/μεταγιον νυχτεριδα κτλ, που δε κολλαει με τα τωρινα μου ρουχα.
Θα το αρχισω απο αυριο :smilegrin: , θα περιμενω να μου πεις και εσυ τη γνωμη σου !
μερυ, δε χρειάζεται να βάζεις πολλά αξεσουαρ, γιατί μετά θα είναι σα να φοράς την αρτα κ τα γιαννενα :P
λίγα και καλά..
εγω απο αξεσουάρ δε φοράω (μονο το ρολόι δεν αποχωρίζομαι!!!με τίποτα!)
και βραχιόλια...καθημερινά
αλλα για έξοδο, που εχω κ καιρο να βγω, συνηθως μ'αρεσουν τα σκουλαρίκια ή κολιέ, αλλά κλασσικά :/ όχι υπερβολικά.
κ δαχτυλίδια δεν εχω!
Μιζερυ μου εσύ βάλε φώτο σου και εγώ εννοείτε ότι θα στην σχολιάσω!!!! Εγώ δεν τα πολυπάω καλά με τα αξεσουάρ. Είμαι μόνημα με το ρολόι μου (το οποίο θέλει άλλαγμα, έχει παλιόσει) και τον σταυρό μου στον λεμό, το μονόπετρό μου (το οποίο για την ακρίβεια δεν είναι μονόπετρο) και κάποτε την βέρα μου. Αν είναι να βγω έξω μπορεί να βάλω και κανά σκουλαρίκι.
Τώρα το καλοκαίρι έχω σχεδόν μόνιμα διάφορα τσιμπιδάκια και πεταλούδες στα μαλιά!!!!
Σημερα, δε μπορουσα να βρω παπουτσια, οποτε μαλλον σαγιοναρες θα φορεσω. Αν τις βρω.
Γαλαζιο φορεματακι, το ρολοι μου μαλλον παει. Τωρα... σκεφτομουν.. κατι σε ζωνουλα; ενα κολιεδακι; βραχολια;
http://i51.tinypic.com/2lm7xud.jpg
(α, φαινεται και η χαλαρωση στα μπρατσα, καποια στιγμη θα μαζεψει με τα πουσ απς!)
Συγνώμη τώρα αυτό είναι πόδι κοπέλλας που ήταν 110 κιλά πριν???????!!!!!!!!!!!!!!!! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2:
Εχω πάθει shock....!!!!!
Ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ εγώ ένα τόσο σφικτό πόδι, χωρίς χαλάρωση και χωρίς κομμάτια κυταρίτιδας!!!!!!!
Ωραίο το φορεματάκι, μην ασχολίσε με τα μπράτσα, άμμα έχεις τέτιο πόδι πίστεψέ με τραβάει την προσοχή!!!!!!
Εγώ απλά θα έβαζα ένα μακρύ κολιέ. Την ζώνη θα την απέφευγα.
Πραγματικα εχεις υπεροχο σωμα Merry εκανες επεμβαση η με διαιτα τα εχασες? ΚΟΥΚΛΑ τα λογια ειναι περιττα μια εικονα=χιλιες λεξεις
καλα μιλαμε και πολυ κορμι η Μαιρουλα!!! :roll:
με διαιτα και γυμναστικη. (αχου το μωρακι εχει δαχτυλακιααααααααααα μιτσουκουυυυυυυυ τρελαινομαιιιιιιιιι!!!!!!)
εχω χαλαρωση στα ποδια.. αλλα στη πισω μερια!!!!!!!!! δε κανω πλακα, αν και να σου πω τη αληθεια, μονο με τους μπροστινους μυς γυμναζομαι, ελλειπτικο/περπατημα κτλ. οποτε λογικο. Αλλα δε παραπονιεμαι!
Σιγααααααα σιγα θα κανω και για πισω. Τωρα ειμαι στα μαζεματα. Μεχρι το τελος του χρονου θα'χει φτιαξει.
Μακρυ κολιε! πρεπει να'χω καπου ενα με αλυσιδακι πολυ μακρυ, θα το ξεθαψω και θα το δειξω!
EDIT: βασικα, αν θελετε και εσεις, ολο λεω λεω και θα με περασετε για παραπονιαρα, και τωρα λεω, σε καμια βδομαδα που θα παω στη αισθητικο και κανω παλι αποτριχωση, να βγαλω φωτογραφιες με μαγιο, να δειξω σαν βοηθεια σε οποιον θελει να χασει πολλα κιλα, τι θα συνηστουσα για να αποφυγει τα αποτελεσματα μου. Με τη εννοια, να δωσω ενδειξεις και τα σχετικα.
MerryMaker _ Misery...ειμαι καμποσο καιρο στο φορουμ αλλα αυτη η φωτο που ειδα σημερα με αφησε αφωνη,,,
ηθελα απλα να σου πω οτι εισαι αξια συγχαρητηριων...μπραβο σου κοπελια,,γι αυτο που εκανες και σε ευχαριστω για την δυναμη που μου δινεις
να σαι καλα :)
Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Σημερα, δε μπορουσα να βρω παπουτσια, οποτε μαλλον σαγιοναρες θα φορεσω. Αν τις βρω.
Γαλαζιο φορεματακι, το ρολοι μου μαλλον παει. Τωρα... σκεφτομουν.. κατι σε ζωνουλα; ενα κολιεδακι; βραχολια;
(α, φαινεται και η χαλαρωση στα μπρατσα, καποια στιγμη θα μαζεψει με τα πουσ απς!)
Καλα ρε κοριτσια.... ειναι τοσο μεγαλη η αναγκη να πιστεψετε οτι γινονται θαυματα που πιστευετε πραγματικα οτι αυτο το σωμα ειναι κοπελας που εχει χασει 50 κιλα? Και λετε και μπραβο? Λετε μπραβο σε αυτην που γραφει καθε μερα οτι τρωει σελινοριζες? Πραγματικα? Δεν υπαρχει ουτε μια να πει στη Μαιρη: "Εχεις προβλημα" ή "Μην μας δουλευεις" ?
+1000 αν ειναι δυνατόν πραγματικά.Quote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Καλα ρε κοριτσια.... ειναι τοσο μεγαλη η αναγκη να πιστεψετε οτι γινονται θαυματα που πιστευετε πραγματικα οτι αυτο το σωμα ειναι κοπελας που εχει χασει 50 κιλα? Και λετε και μπραβο? Λετε μπραβο σε αυτην που γραφει καθε μερα οτι τρωει σελινοριζες? Πραγματικα? Δεν υπαρχει ουτε μια να πει στη Μαιρη: "Εχεις προβλημα" ή "Μην μας δουλευεις" ?
κ Μαίρη να σου πω απλά οτι πρεπει να πας σε έναν γιατρό για την περίοδο.με τόσα λίγα κιλά ειναι σχεδόν αδυνατον να χεις κανονικά περίοδο οσο κ να θες να πιστεύεις οτι είσαι φυσιολογική οσο πιο νωρίς το καταλάβεις τοσο το καλύτερο για σενα.
κατσε ρε πινελοπη, για τι πραγμα με κατηγορεις; οτι δεν εχασα το βαρος χωρις επεμβαση, οτι δε τα εχασα καθολου η οτι δεν ειναι δικη μου η φωτο;Quote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
με τις σελινοριζες (αν και σελερυ ελεγα, και ηταν τη μια φορα χυμος και τη αλλη στικ για ντιπ σε μουσταρδα) κοριτσι μου χανει κανεις, οχι με τις πορτοκαλοπιτες και σοκολατοπιτες. Και καταρχας αν διαβασεις τι τρωω, τρωω ολοκληρους κοκκορους.
και ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! εχω προβλημα υπερφαγιας (εξου και οι ολοκληροι κοκκοροι) δεν ανεβηκα στα 110 επειδη ετρωγα σαλατες με μετρο.... και οταν τρωω τη μια μερα εναν ολοκληρο κοκκορα, τη αλλη σαφως και θα περιοριστω. Κοινη λογικη.
Και επειδη εχω προβλημα ειμαι σε φορυμ διατροφικης διαταραχης... δηλαδη... τι να σου πω.
Αν θες, περιμενεις για τις φωτο (η βιντεακι, αναλογα πως βγουν οι φωτο) να δεις τη χαλαρωση.
πραγματικα εχει καταντησει ακομη πιο ξεφτιλα αποτι ηταν ηδη.
να το παιζεις οτι ησουν 120 κιλα (αν και 100 ειχες πει στην αρχη, μετα 120 ειπες, αλλα 110 εβαλες στο τικερ.. καλα κρασια) και να βαζεις φωτογραφιες με σωμα εφηβικο.
και να τις βλεπει το καθε θυμα και να νομιζει οτι με -60 κιλα θα γινει ετσι... μαζεψου επιτελους.
ειναι δικαιωμα σου να μη θελεις να αντιμετωπισεις τις εμμονες σου με τις αφαγιες και τα κοτσανια κλωναρια ο,τι τελοσπαντων τρως, οι αλλες που ΟΝΤΩΣ ειναι παχυσαρκες τι σου φταινε να τις δουλευεις?
δεν υπαρχει λογος να φυγεις απτο φορουμ γιατι οντως εχεις βαρβατη διατροφικη διαταραχη, αλλα υπαρχουν κι αλλες ενοτητες!!! και καποια στιγμη μπορεις ναρχισεις να χρησιμοποιεις το φορουμ με ειλικρινεια!
ΕΦΗΒΙΚΟ???????? το σωμα μου δεν ειναι καθολου εφηβικο! δεν ειναι στο προφιλ η φωτο! που διαολο το βλεπεις εφηβικο?!Quote:
Originally posted by click
πραγματικα εχει καταντησει ακομη πιο ξεφτιλα αποτι ηταν ηδη.
να το παιζεις οτι ησουν 120 κιλα (αν και 100 ειχες πει στην αρχη, μετα 120 ειπες, αλλα 110 εβαλες στο τικερ.. καλα κρασια) και να βαζεις φωτογραφιες με σωμα εφηβικο.
και να τις βλεπει το καθε θυμα και να νομιζει οτι με -60 κιλα θα γινει ετσι... μαζεψου επιτελους.
ειναι δικαιωμα σου να μη θελεις να αντιμετωπισεις τις εμμονες σου με τις αφαγιες και τα κοτσανια κλωναρια ο,τι τελοσπαντων τρως, οι αλλες που ΟΝΤΩΣ ειναι παχυσαρκες τι σου φταινε να τις δουλευεις?
δεν υπαρχει λογος να φυγεις απτο φορουμ γιατι οντως εχεις βαρβατη διατροφικη διαταραχη, αλλα υπαρχουν κι αλλες ενοτητες!!! και καποια στιγμη μπορεις ναρχισεις να χρησιμοποιεις το φορουμ με ειλικρινεια!
και σου ξαναειπα (η εσενα, η σε αλλη) το μεγαλυτερο που εχω φτασει ειναι 120! αρχισα διαιτα στα 110. Τι δεν καταλαβαινεις;;
Για κοιταξε τη διατροφη που εκανα τελευταια, σου φαινεται λιγο; 3-4 φορες εχω φαει λιγο και χορτοφαγικα, ΕΚΕΙ κολλησες; σε εκεινες τις μερες;; οι αλλες μερες; δεν εχεις να πεις τιποτα για τη πλειοψηφια των ημερων που ηταν 1000-2000 θερμιδες;
Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα και να μην ειναι αληθεια που δεν το πιστευω , γιατι και απ τον εαυτο μου οταν τους λεω οτι εχω χασει 60 κιλα δεν με πιστευουν γιατι το προσωπο μου και η μεση μου δειχνουν για ανθρωπο 60 κιλων και δεν εχω κοιλια ουτε εχει κρεμασει και τη μεση μου την πιανω και με τα 2 μου χερια. Εχω δει με τα ματια μου απειρες περιπτωσεις στην κλινικη που χειρουργηθηκα κοπελες που ηπυρξαν και 170 180 κιλα και εχουν το σωμα της μαιρης, με χαλαρωση μονο μπρατσα και μοιρους και αν παρατηρησετε εχει και η μαιρη απλα η φωτο ειναι κολακευτικη, οσα ατομα εχουν τοση απωλεια βαρους, ολοι ξερουμε πως ορθιοι και αν φας φωτο πολλα κρυβονται.
Αντε ρε να χαθειτε καναρινια, το ειχατε δε το ειχατε το ριμαξατε το τοπικ με τα κραξιματα σας επειδη θεωρειτε οτι εφοσον εσεις δεν μπορειτε κατι, ειναι αδυνατον για οποιονδηποτε αλλο.
δε πηγαινε για σενα μιτσουκου!!!!!!!!