Αφού συνήθισες έτσι με το δακτύλιο, τότε με το sleeve θα αλλάξεις τελείως συνήθειες διατροφικές.
ʼντε με το καλό να γίνει :)
Printable View
Αφού συνήθισες έτσι με το δακτύλιο, τότε με το sleeve θα αλλάξεις τελείως συνήθειες διατροφικές.
ʼντε με το καλό να γίνει :)
Φαντάζομαι όλοι θα έχετε προσέξει ότι η Αγγελική μας έχει χαθεί για λίγες μέρες. Μόλις μίλησα τώρα μαζί της στο τηλέφωνο, και μου είπε πως έχει μπλοκαριστεί ο λογαριασμός της, και έκανε πάρα πολλές προσπάθειες να ξαναμπεί αλλά δεν... Επομένος θα μπει σε κάπια φάση με άλλο όνομα.
Τώρα στα νέα της, την άκουσα πολύ ανεβασμένη, μας διαβάζει καθημερινά και στεναχωριέτε που δεν μπορούσε να συμμετάσχει. Σάββατο μπαίνει χειρουργείο λοιπόν για αφαίρεση δακτυλιδίου και sleeve!!!!! (Κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον Στέλιο που την καθοδήγησε για την καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει πιστεύω).
Να της ευχυθούμε λοιπόν ολα να της πάνε καλά, και να έχει μια γρήγορη ανάρρωση, και από δω και πέρα να ξεκινήσει πια το όνειρό της να γίνετε πραγματικότητα!!!!!
Φιλάκια πολλά Αγγελική μου!
καλη επιτυχια Αγγελικη!!!! Αναμενουμε με αγωνια τα νεα σου. Ολα να πανε σουπερ! φιλια.
ευχαριστουμε πωλινακι για την ενημερωση
angela, όλα καλά! Με τις ευχές μας!
Η Αγγελική μας σήμερα λογικά θα κάνει τις τελευταίες τις ετοιμασίες στο σπίτι, θα ετοιμάζει τα πράγματά της για την κλινική και θα δείνει τις τελευταίες οδηγείες στα παιδιά και στον σήζυγο για κυλίσει ομαλά η απουσία της!!!!!
Καλές επιτυχίες Αγγελική μου, ο θεός και η σκέψη μας θα είναι μαζί σου!