Quote:
Originally posted by NOMORE
Καλημέρα! Τζενάκι μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Μπράβο κα πάλι και σιδερένια! Προς το παρόν είσαι η ενθάρρυνση μας..κ σε λιγες μέρες και ο Μητσάρας (Δευτέρα εαν δεν κανω λάθος)! Καλή επιτυχία και σε σενα Μητσάρα!!
Θα μπορούσατε να μου πείτε για την πτύχωση, μέρες νοσηλείας, σε ποιο νοσοκομείο κ πόσο θα στοιχίσει? και εαν συμματέχει και το ΙΚΑ. Επίσης εαν σας είπαν για πιθανές επιπλοκές. Θελω να συγκρίνω τις απαντησεις σας με αυτές που πήρα εγω...Οι οπόιες ειναι: κοστος ~4.500 Ευρω, επιπλοκές χειρουργειου μηδαμινες...απλά το ράψιμο διαρκεί ~1.5 αρα συνολο χειρουργείου 2,5 ωρες. Επιπλοκές μελλοντικες ειναι αγνωστες. Πρωτες μέρες ζαλάδες. Δίνονται φάρμακα για να αποφευχθεί η φλεγμονη στο σημείο της πτυχωσης και αντιβιώσεις για τα σημεια του ραψίμος. Νοσηλεία εντος νοσοκομειου 1-2 μερες. Αποτελεσματικότητα οπως και το μανικι καθώς και διατροφή οπως το μανικι. Η ορμονη εξακολουθεί να υπάρχει με την πτύχωση ή κανω λάθος? Οσο για το ΙΚΑ, μου ειπαν οτι γινεται απλά ειναι μεγάλο το χρονικο διαστημα αναμονης....(εφοσον περάσεις από επιτροπή, κανει ~ 6 μηνες για να βρεις κρεββάτι...)..
Αυτά..σας ζαλισα με τις ερωτήσεις μου...