ελα τωρα.. αφου κατα βαθος ξερεις οτι δεν εχω αναγκη... αμεσως δικαιολογια :P :P αγαπημενεεεεεεεεεεεεεεεεε εε :bouncy: (που θα παει θα το βρω το κουμπι του) :eureka:
Printable View
ελα τωρα.. αφου κατα βαθος ξερεις οτι δεν εχω αναγκη... αμεσως δικαιολογια :P :P αγαπημενεεεεεεεεεεεεεεεεε εε :bouncy: (που θα παει θα το βρω το κουμπι του) :eureka:
προσπαθω να βρω απωθημενο... οχι οτι δεν υπηρξαν πολλα!!απλα τωρα πια δε νιωθω να εχουν σημασια..... κ να μου δινονταν η ευκαιρια δεν ξερω αν θα επεδιωκα να τα πραγματοποιησω!!
κ αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο..... καλο που ξεκολλησα? η κακο γιατι τα απωθημε που δεν πραγματοποιηθηκαν ειναι λευκες σελιδες στο βιβλιο της ζωης μας?
ποσες παραπανω εμπειριες να ειχα... ποσες πιο χαρουμενες στιγμες.... ποσο πιο ικανοποιημενη θα ενιωθα απο τον εαυτο μου? απο τη ζωη μου?
η να παρηγορηθω καταληγοντας στο "ολα για καλο/ολα γινονται για καποιο λογο"? (που ναι, η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες το εχω νιωσει κ αυτο..)
ψιτ καλέ εγκυούλα... θα τον ρίξεις τωρα λες ή.... να παμε για ύπνο...?
εισαι νουμερο!Quote:
Originally posted by connie
και φυσικα world peace!
Ηταν το νουμερο 4, η connie , με 1,76 υψος και 110 κιλα.Γνωριζει αγγλικα, γαλλικα, ιταλικα, λατρευει το cheesecake και το scuba diving και θελει να γινει πυροτεχνουργος
:P:P:P
εχμ συγνωμη εισαι θεα εννοουσα! αχαχαχααχαχαχαχααχ
ελιωσα ρε
ειναι δυσκολος γιαυτο μαρεσει, θα προσπαθησω παλι αυριο με κατι πιο δελεαστικο :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχαχα... οκ!!! καλο ξημερωμαααααααααααααα!!!!!!
fae-prits! stis εγγυες δε χαλανε χατηρια-επισημαινω!!!!!
...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα χαχαχαχα α μπα σε καλο μας:tumble:Quote:
Originally posted by smart
fae-prits! stis εγγυες δε χαλανε χατηρια-επισημαινω!!!!!
:bouncing::tumble::roll::thumbup:
ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ Κ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ :D
κουμπαρε αν δεν ειχα παντρευτει , εδω και τωρα θα επεφτα στα γονατα με μονοπετρο (δε κανω πλακα ) :blush:
Πριν ενα μηνα περιπου. Εσεις το ζητησατε δεν αναλαμβανω καμια ευθυνη :P
ο πριτς εκανε την εκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε συνδιασμο με το τικερακι(που εχεις αφαιρεσει) τα σπαει το αποτελεσμα! εχεις κανει θαυματα φτου φτου! ωραια μπρατσα, κανεις βαρη? :P
χμ .... ωραια θα κοιμηθουμε αποψε με ομορφα ονειρα .... το νοιωθω!! χαχα
Σας ευχαριστω πολυ! Εχω κοκκινισει! Ναι click γυμναζομαι το τελευταιο 4μηνο.
αλλο ενα απωθημενο λοιπον μολις εγινε πραγματικοτητα!:bouncy:
αγαπημενεεε :love:
click ανεκαθεν νουμερο, ελπιζω οχι μηδενικο :P
fae prits συγχαρητηρια για την απωλεια, την κουμπαρα και το λοιπο φαν κλαμπ...αν συνεχισεις ετσι μηπως να τις πουλας τις φωτογραφιες σου στις μαινομενες θαυμαστριες;
καλα ρε με στειλατε για υπνο και εσεις εδω κανετε φαε πριτσ παρτυ?
φτου σας!
φτου σου κι εσενα φαε πριτς (εσενα μη σε ματιαξω, για τις αλλες η ροχαλα!)
ρε συ click αυτο μου κανε σαν την κλασικη ατακααπο χαζογκομενες στις μεταμεσονυκτιες ταινιες σε πουθεν καναλιαQuote:
Originally posted by click
ο πριτς εκανε την εκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε συνδιασμο με το τικερακι(που εχεις αφαιρεσει) τα σπαει το αποτελεσμα! εχεις κανει θαυματα φτου φτου! ωραια μπρατσα, κανεις βαρη? :P
"mmmmmmmm, nice ass...do you work out?" :P
Φαε πριτς πάρτυ :D :D :D
Να πω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου στον άντρα της παρέας!Δεν ξέρω πόσα κιλά έχασες πάντως τίποτα δεν δείχνει ότι κάποτε είχες περισσότερα κιλά;)
εμ κ εσενα γιατι σ επιασε βιασυνη?Quote:
Originally posted by ria
φτου σας!
κατι σ ετρωγε ομως κ ξαναγυρισες ε? :D
γιου γκοτ ιτ ντιαρ!!!:tumble:Quote:
Originally posted by smart
εμ κ εσενα γιατι σ επιασε βιασυνη?Quote:
Originally posted by ria
φτου σας!
κατι σ ετρωγε ομως κ ξαναγυρισες ε? :D
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.
Ευχομαι και στα δικα σας οσες ακομα το παλευετε. :)
Κουμπαρουλα :love:
Ζωη τα ματια σου με καινε γιατι εισαι μανεκενε :D
Ria σειρα σου!
Connie :lol: :lol:
Cherrie ειμαι 41 κιλα μειον και μου εχει μεινει 1,5 ακομα :D
Ευχαριστω και παλι!
καλε τι σειρά μου? σήμερα ειναι τελετη βραβευσης όσων εχουν επιτυχει!!!! εγω δεν... αμα θα... πολυ ευχαριστως!
Αντε με το καλο! :)
απο το στομα σου... κ στου Θεου το αυτι! ελπιζω να εχεις τρανταχτη φωνη για εμενα δεν με ακουει μαλλον!
αντε ξεκουμπίζομαι.... αρμενικη βιζιτα αποψε!
φιλια!
ααχααχαχαχαχαχααχαχαχ ακριβως!!! αχαχαχαχαχαχχαχαQuote:
Originally posted by connie
ρε συ click αυτο μου κανε σαν την κλασικη ατακααπο χαζογκομενες στις μεταμεσονυκτιες ταινιες σε πουθεν καναλιαQuote:
Originally posted by click
"mmmmmmmm, nice ass...do you work out?" :P
ti γινεται εδω εχω χασει επεισοδια χα χα!!!
θέλω και εγώ να δω μπουυυυυυυυυυυυ ουααααααα,κάντο μου δώρο στην επέτειό μου :D:D:DQuote:
Originally posted by fae!_prits_:p
...
υ.γ και έλεγα χτες στα ματάκια μου,βρε μην κλείνετε μείνετε λίγο ακόμα ανοιχτά και να,ορίστε τι έχασα!!!!
Απωθημένα...
-Να δω πως ταιρίαζει το πρόσωπό μου σε ένα φυσιολογικό σώμα. (Το είδα πριν κάποια χρόνια αλλά δεν κατάφερα να το "ΔΩ"!!!)
-Να ασχοληθώ με μια συγκεκριμένη τέχνη (φέτος άρχισα να το κάνω)
-Να ασχοληθώ με άλλη μια συγκεκριμένη τέχνη (από Σεπτέμβρη είναι στο πρόγραμμα)
-Να ανεξαρτητοποιηθώ (αμήν και πότε)
-Να μην προσπαθω να κρύψω το σώμα μου στο κρεβάτι
-Να γράψω ένα βιβλίο (κάαααποτε θα γίνει κι αυτό!!!)
-Να μην τα παρατάω
-Να βρω τον πρίγκηπά μου (ναι ναι, ξερω!!! Δεν υπάρχουν!!!)
κουκουτσάκιιιιιιιιιιιιιιι υπάρχουν πρίγκηπες παιδίμ,εγώ τον βρήκα ξαφνικά μία μέρα μπροστά μου και 4 μήνες μετά με περίμενε με μία ανθοδέσμη μπροστά από της εκκλησιάς την πόρτα :D:D
απωθημένα,το μεγαλύτερο απωθημένο μου είναι ένα παιδάκι,4 χρόνια προσπάθειες και αποτέλεσμα μηδέν.... ελπίζω σε κανένα χρόνο από σήμερα να μείνω έγγυος και να αποκτήσω ένα κουκλί :love:
απωθημένο Νο2 να αδυνατίσω (ξανά,καθώς πριν μερικά χρόνια είχα αδυνατίσει από μόνη μου και ειχα φτάσει 60 κιλά) και να συναντήσω φάτσα με φάτσα έναν πρώην δεσμό μου μαζί με τον μαλάκα τον ξάδελφο του που μόλις άρχισα να παίρνω ποίσω κιλά γύρισε και είπε "αυτή δεν είναι για σένα" και να του πέσει το σαγόνι από την ομορφιά μου :D:D
απωθημένο νο3 να μπορέσω να ξεπεράσω την υψοφοβία και κυρίως την ακροφοβία που ανέπτυξα τα τελευταία χρόνια
απωθημένο νο4 να πάω σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί στην πόλη μου,που τα τελαυταία χρόνια όποτε έμπαινα μέσα μου έλεγαν με υφάκι "δεν έχουμε ρούχα για εσάς" και να κατεβάσω όλα τα ράφια κάτω και να μην ψωνίσω τίποτα μετά!!
μουμπλε,μουμπλέ....δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα :D
κουκουτσακι οπως λεει και μια φιλη μου ..
απλα οι δικοι μας πριγκιπες ή ειναι λιγο χαζουλιδες και εχουν χασει το δρομο τους ή τους έχουν παρασυρει τπτ σειρήνες..
αλλα που θα παει θα μας βρουνε ομως και εμας ...!!!
καλημερα!!
αααααααα εμένα ο πρίγκηπάς μου αποκλείεται να είναι χαζούλης!!! :tumble::tumble::tumble::tumble:Quote:
Originally posted by zwhtsa
κουκουτσακι οπως λεει και μια φιλη μου ..
απλα οι δικοι μας πριγκιπες ή ειναι λιγο χαζουλιδες και εχουν χασει το δρομο τους ή τους έχουν παρασυρει τπτ σειρήνες..
αλλα που θα παει θα μας βρουνε ομως και εμας ...!!!
καλημερα!!
απωθημενο να καταφερω καποτε να βαλω κολαν με γοβες :blush:
αααα τι μου θύμισες τώρα!!! εχω απωθημένο να φορέσω ένα στενό τζην και απέξω μπότες σε χρώμα ταμπά ( ακόμα και όταν ήμουν 60 κιλά δεν τα είχα φορέσει αυτά η χαζή γιατί θεωρούσα πως πρέπει να αδυνατίσω και άλλο ,όρσε μουυυυυυυυυυ (αυτό ήταν μούτζα προς τον ευατό μου :D )
αυτο το απωθημενο το πραγματοποιησα το χειμωνα εγω .... βεβαια απο πανω φορουσα ενα μπλουζοφορεμα φαρδυ με εξω την πλατη που εδενε πισω στο λαιμο... αλλα το κολαν κολαν και η γοβα δεκαποντη παρακαλω!!!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
απωθημενο να καταφερω καποτε να βαλω κολαν με γοβες :blush:
εμενα το απωθημενο μου μια ειναι να φορεσω πουκαμισακι μεσα απο το παντελονι με ωραια ζωνουλα και η κοιλια μου να ειναι μικρη οχι ολοκληρο βουνο χαχα
:lol: :lol: :lol: ελα ελα σωπα τωρα θα το κανεις πραγματικοτητα το χειμωνα και θελουμε και φωτο εννοειτε!!! :P :PQuote:
Originally posted by aggeloydaki
αααα τι μου θύμισες τώρα!!! εχω απωθημένο να φορέσω ένα στενό τζην και απέξω μπότες σε χρώμα ταμπά ( ακόμα και όταν ήμουν 60 κιλά δεν τα είχα φορέσει αυτά η χαζή γιατί θεωρούσα πως πρέπει να αδυνατίσω και άλλο ,όρσε μουυυυυυυυυυ (αυτό ήταν μούτζα προς τον ευατό μου :D )
αχ ζωητσαααααα ποσο θελωωωω! χιχιχι τυχερουλα! οριστε μετα τη γεννα θα βαλω αυτο το στοχο ! χαχαχαχαχα
αχ τα ρουχα..τα ρουχα ειναι το μεγαλο μου απωθημενο...να φοραω οοοοοοοτι θελω και οτι μου αρεσει..που θα παει ομως....στο χερι του ειναι??
οχι βεβαια! σιγα μην ειναι στο χερι του! οριστε μας! :D
♥♥♥