krino εγω όποτε εχω μπεί.. κανονικά, αλλα δεν έχω βρει κανεναν συνδεμένο
Printable View
krino εγω όποτε εχω μπεί.. κανονικά, αλλα δεν έχω βρει κανεναν συνδεμένο
οριστε!
η μαρια τα εκανε μια χαρααααααααα!!!
μπραβο μαρακι...
ναι ρε συ, μπαίνεις στο δωμάτιο κ βάζεις την ημερομηνια δημιουργιας του τοπικ, χωρις παυλες ανάμεσα κ τσουπ ανοιξε, πέρα απο το λογκιν με τα στοιχεια σου στο παλτακ
Μην ξεχνάτε όμως οτι στην πρώτη μου προσπάθεια δεν ήμουν αντμιν . Μπορούσα παρόλαυτα να ανοίξω το δωμάτιο , παρόλο που ήταν κλειστό ?
Τελοσπάντων ............
ολοι οι χρηστες με το που το αναφερουν γινονται αντμιν χωρις αλλη διαδικασια.
Το ζητουμενο ειναι να μπορουν να ανοιγουν το τσατ απαντες χωρις προβλημα.
Θα ειμαι ονλαιν 1-2 ωρες....
Quote:
Originally posted by krino
επειδη υπηρχε η αναγκη να μιλαμε ειπα να κανω μια δοκιμη να δουμε μπας και δουλεψει αυτο το στορυ.
Τελικα δεν δουλεψε,
εσβησα το δωματιο.
Κρινο,
Χωρίς διάθεση αντιδικίας μόνο να σου πώ ότι με τις οδηγίες που έδωσες (εγώ τουλάχιστον) μπερδεύτηκα πολύ. ..DCD, παλταλκ, login, admin......
Προσωπικά προσπάθησα τουλάχιστον 3 φορές να επισκεφτώ το room αλλά δεν έβγαζα άκρη και έμεινα να κοιτάω τον γατούλη του ερωδιού (παρεπιπτώντος ο ερωδιός πανέμορφο πουλί.......)
(Διαβάζοντας το τελευταίο σου ποστ προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει νόημα για αυτή την προσπάθεια αλλά ίσως για μελλοντικές απόπειρες)
καλα δεν εγραψες ομως οτι κατι δεν καταλαβες....
απο την αλλη δεν εγινε και τιποτις, ενα πειραμα εγινε.
Ο γατουλης ομως ηταν σενιος ε?
Εμένα ένα βράδυ μου έσπασε τα νεύρα το σκασμένο.....
Βρες κάτι πιο παιδικό.....(για μας τις ξανθές).....
Χαχα! Ακριβώς Θεοφανία..
Μας έριξες στα δύσκολα βρε Κρίνο..Βρες κάτι πιο εύκολο.
Μαλλον χρειάζονται πιο αναλυτικές οδηγίες κρίνο .
Ηταν όμως καλή ιδέα ........ να μην την εγκαταλείψουμε .
Απο Σεπτέμβρη θα είμαστε και ολοι εδώ ............
γι\'αυτο εβαζε closed; α ρε κρινο, απογοητεύτικα.. πάνω που φόρτωσα κ εικόνα..Quote:
Quote:
επειδη υπηρχε η αναγκη να μιλαμε ειπα να κανω μια δοκιμη να δουμε μπας και δουλεψει αυτο το στορυ.
Τελικα δεν δουλεψε,
εσβησα το δωματιο.
Μια λυση ειναι μεσω του σκαιπι μεσω δημοσιου δωματιου.Το πλεονεκτημα ειναι πως μπορει να χρησιμοποιειθει και ηχος οποτε θα ειναι πιο ευκολη η συζητηση μεταξυ των ατομων.Καλουνται οσοι εχουν καποιες γνωσεις υπολογιστη και το προγραμμα Skype να κανουμε μια δοκιμη και αν δουμε πως λειτουργει να το προωθησουμε και στους υπολοιπους.το link ειναι
http://www.skype.com/go/joinpublicchat?chat&skypename=empneustns&t opic=Xrysoskoni&blob=_D9Z0f-g3sqMSaJCvIfsrIWbyTqZ0Xm6vLXNDBfPweUpZhtOFf6dr_Zv2 DlMbDPLPZc
http://www.skype.com/go/joinpublicchat?skypename=empneustns&topic=Xrys oskoni&blob=8rQVg3L_giHD3-IwBk8e0Bh_9aCL_oteg-JtVxs9fQOz12fKpOJttwrNQbbEB7vDY7gUlg
γιατι το προηγουμενο το εφαγε η μαρμαγκα.(αληθεια πως σβηνεις ενα μυνημα στο φορουμ?)
Τιποτα δεν δουλευει Krino αν δεν ανοιξει το επισημο chat του site.
Και εμενα οι προσπαθειες μου πηγαν στο βροντο...μονο κατοπιν συνενοησεως μαζευονται ορισμενα ατομα...και μετα αντε να ξανασυνενοηθεις:)