-
Να μη με ευχαριστείς καθόλου, εννοείται πως είμαι εδώ φορά που νιώθω ότι έχω κάτι να πω, δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά, Ανδριάνα μου, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και είμαστε εδώ για να αντλούμε δύναμη ο ένας από τον άλλο!
-
Βοηθας,και μονο που ασχοληθηκες εμενα μου δινει δυναμη...δεν νιωθω μονη μου!Ευελπιστω στην δικη σου πορεια να εχει βρεθει το φως που ολοι αναζητουμε...
-
στη δική μου πορεία έχει αρχίσει και αχνοφαίνεται φως και κάνω ότι μπορώ να το ακολουθώ και να μην απομακρύνομαι..Μου έχει πάρει πολλά και βασανιστικά χρόνια για να είμαι εδώ τώρα και να μπορώ να μιλάω έστω και για αχνό φως γι'αυτό απολαμβάνω έστω και ότι μικρό έχω κατακτήσει..
Σου έκανα friend request στο f/b! Tα λέμε! :-)
-
Οκ παω να κανω αξεπτ!Τα λεμε!Μην χανεις τη δυναμη σου!!!Ειμαι εδω αν χρειαστεις κατι!:)
-
dark elf η περιπτωση σου ειναι σχεδον ιδια με την δικια μου...απο τα 16 μου εως τα 20 ταλαιπωρουμουν απο διατροφικες διαταραχες. 1 χρονο ανορεξιας φτανοντας και εγω στα 56 κιλα χωρις περιοδο , με καθαρτικα και πολυ γυμναστικη(ουτε εγω καταφερα να κανω ποτε εμετο). απο τα 17-20 βουλιμια φτανοντας αισιως τα 84 κιλα! και εγω κλειστηκα στο σπιτι μου για 6 μηνες απλα με εσωσε καπως οτι ημουν ηδη στο πανεπιστημιο, δεν ειχα να αντιμετωπισω την τριτη λυκειου. στην τριτη λυκειου διεσχιζα την εποχη της ανορεξιας δυστυχως! ειμαι πλεον 24 και δεν πασχω απο τιποτα! οσο και αν ακουγεται το αντιθετο, οι διατροφικες διαταραχες θεραπευονται πληρως! δεν εχω κανενα λογο να σου πω ψεματα, λεω και φωναζω σε ολες μας απλα την αληθεια! και προσωπικα εγω τις ξεπερασα εντελως μονη με καμια διαιτολογικη ή ψυχικη υποστηριξη! απλα με θεληση και την βοηθεια της οικογενειας μου και των δικων μου ανθρωπων! δεν ξαναγυρναω ποτε σε αυτη την φαση της πλασματικης ευτυχιας θεωρωντας πως ολα περιτριγυριζονται γυρω απο το φαγητο και τις θερμιδες και το αν το μπουτι μου ειναι 1 ποντο παραπανω απο την προηγουμενη μερα! αυτη την στιγμη ειμαι 77 κιλα , οχι επειδη σταματησα τις ΔΔ απλα επειδη ετρωγα οντως παραπανω! σταδιακα θα τα χασω και αυτα βεβαια γιατι η εικονα μου δεν μου αρεσει αλλα οχι με το αγχος εκεινων των ημερων που εκλαιγα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, που ζυγιζομουν 6 φορες την ημερα, που ημουν κακοκεφη και που δεν ειχα ορεξη να παω ουτε μεχρι το μπαλκονι! το μονο που ενδεχομενως να μεινει σαν καταλοιπο απο διατροφικες διαταραχες ειναι η ταση να μετραμε τις θερμιδες σε οποιοδηποτε φαγητο και αν δουμε! εχει γινει πια υποσυνειδητη συνηθεια! αλλα σιγα σιγα και αυτο εξασθενει! σημασια εχει οτι ΑΥΤΟΣ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ! και το τελος θα το δωσουμε εμεις...και μονο εμεις!
-
Free μου ειχα διαβασει την ιστορια σου πριν αρχισεις να γραφεις ξανα οταν ειχες απομακρυνθει,και ηθελα τοσο πολυ να σε βρω να σου μιλησω,γιατι οι ιστοριες μας ειναι ιδιες,αλλα δεν ειχα κανεναν τροπο!Και τωρα ηρθες εσυ σε εμενα!!!Ειναι σπουδαιο που καταφερες να απαλλαγεις απο αυτον τον εφιαλτη των Δ.Δ. μονη σου...δεν ξερω αν θα τα καταφερω ποτε...κουραστηκα...νιωθω εξαντληση...δεν αντεχω αλλο να ειμαι ετσι....Σε ευχαριστω που ασχοληθηκες μαζι μου!
-
τιποτα δεν ειναι τυχαιο! :spin: ειμαι εδω και θα ειμαι για οσο με χρειαστεις και εσυ και οποια αλλη κοπελα!...διαβαζω τα παλια ποστ μου και αναρωτιεμαι πως πιστευα οτι δεν θα ναι ξεπερασιμο ολο αυτο! αλλα τελικα ειναι οντως ...και πολυ χαιρομαι που το λεω! ειμαι εδω για οτιδηποτε χρειαστεις!...και πιστεψε με , θα τα καταφερεις οπως τα καταφερα και εγω...η δυναμη ειναι ΜΟΝΟ μεσα σου!
-
Free μου σε ευχαριστω για την τοσο αγνη προθεση σου να με βοηθησεις...Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα,και να γυρισει ο τροχος για τον καθενα μας εδω μεσα...σε ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις...οτι χρειαστεις θα'μαι εδω :)