Ναι ρε γαμωτο! Οταν γυρναω σπιτι δεν με πιανει με τιποτα ο υπνος! το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου! στη 1 το μεσημερι πηγα για υπνο και ξυπνησα στις 7 το απογευμα! δηλαδη για μενα ειναι ποοοολυ πρωι τωρα!! αχαχαχαχαχ
Printable View
Ναι ρε γαμωτο! Οταν γυρναω σπιτι δεν με πιανει με τιποτα ο υπνος! το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου! στη 1 το μεσημερι πηγα για υπνο και ξυπνησα στις 7 το απογευμα! δηλαδη για μενα ειναι ποοοολυ πρωι τωρα!! αχαχαχαχαχ
Η Αθήνα άδεια το τριήμερο, φανταστική! Τελικά το πρόβλημα σε αυτή την πόλη δεν είναι η απαίσια ρυμοτομία αλλά οι πολλοί κάτοικοι, μόνο σε κάτι τυχερά τριήμερα μπορείς να απολαύσεις πραγματικά τις χαρές αυτής της πόλης!
Χθες στην Πανσέληνο πήγαμε μια περαντζάδα Θησείο-Ακρόπολη στον πεζόδρομο, και τελικά καθήσαμε για μια μπυρίτσα με θέα την φωτισμένη Ακρόπολη και το ολόγιομο φεγγάρι -απλά μαγευτικά!
Σήμερα είπαμε να πάμε πικ-νικ. Ανεβήκαμε Πάρνηθα, ανακαλύψαμε τη μυστική λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, απολαύσαμε τις πάπιες, τον κύκνο, τα ελαφάκια, το λαγουδάκι, τα νεροχέλωνα - τι υπέροχος συνδυασμός! Στην κατηφόρα, εντοπίσαμε ένα υπέροχο μέρος με ξύλινα τραπεζάκια και κιόσκια, και απλώσαμε τα καλούδια μας. Ελπίζω να το επαναλάβουμε με όμορφη παρέα! Ήταν πολύ όμορφη διαδρομή!
Για το βράδυ λέμε να πάρουμε το τραμ για παγωτό στη Γλυφάδα, ενώ αύριο θα ψάξουμε καμιά ακόμη ήσυχη παραλία - έχουμε εντοπίσει ήδη τις πάπιες στο τέλος της Ψάθας και τα ήρεμα Κονάκια στη Σαλαμίνα. Είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποια ακόμη θα ανακαλύψουμε.
Το επόμενο ΣΚ αρχίζουν επίσημα οι διακοπές μας. Αλλά μέχρι τότε, μπορούμε να περνάμε όμορφα και από την έδρα μας!
Πρεπει να ηταν πολυ ωραια Αννα μου!!
ΕΓω ρε παιδια ειμαι στο 2ο σταδιο απονευρωσης απο την πεμπτη!
ΟΛΑ μου πανε σκ@τ@!!!! Παρασκευη πρωι πριστηκα ΤΟΣΟ πολυ, ολη η αριστερη κατω γναθος μου!! Ενα φουσκωμα απο τον λαιμο μεχρι και πιο πανω απο το κουτελο!!
Απο Παρασκευη ειμαι με 1 γιαουρτι, αντε και 1 μικρο πιατακι πουρε ολη μερα!
Παω στο νοσοκομειο (καλα τι ΑΧΕΤΟΙ Θεε μου!!) και αρχιζει με μανια ο οδοντιατρος να μου σκαλιζει το δοντι! Μου το εκανε 1000 φορες χειροτερα!
Ο οδοντιατρος μου ειναι σε διακοπες μεχρι τις 22 και θα τρελαθω μεχρι τοτε!!
Με πιανει και ενας ΤΡΟΜΕΡΟΣ πονος στο αυτη καθε 3ς και λιγο!!! Πωωωω!!! Μου εδωσε αντιβιωση και δεν μου κανει τιποτα!! Δεν ξερω τι να κανω!! Σημερα ηταν να με πανε για εισαγωγη στο νοσοκομειο (ειπε ο οδοντιατρος αν δεν μου περασει να παω για ενδοφλεβια!) και εκει που κανω ενα μπανακι για να ειμαι ετοιμη με πιανει μια ταση για λιποθιμια.. Μεσα στο μπανιο... σταματησα, πηγα στο δωματιο μου και μετα απο 3ς βασανιστηκες μερες καταφερα να κοιμηθω!! Κολαση! Τωρα εαν μεχρι αυριο δεν ειμαι καθολου καλυτερα παω για εισαγωγη.. Αλλα πραγματικα ΔΕΝ τουε εμπιστευομαι!!
Συγνωμη που σας κουρασα.. Εχει περασει κανεις σας κατι αντιστοιχο? Τι κανατε? Ειμαι στα ορια της σχιζοφρενειας!! :flaming:
Wow μου, έχεις περάσει εφιαλτικές στιγμές! Μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο Χριστουγεννιάτικα, στις διακοπές του οδοντιάτρου μου, και το πρώτο που έκανα ήταν να τον πάρω τηλέφωνο και να μου δώσει οδηγίες. Μου έδωσε το τηλέφωνο ενός συναδέλφου του με τον οποίο συνεργάζονται και σε λίγη ώρα είχε λυθεί το θέμα! Δεν ξέρω τι οδοντιάτρους έχει στο νοσοκομείο, αλλά δεν νομίζω πως θα πήγαινα ποτέ! Τις προάλλες είχε στην τηλεόραση το τηλέφωνο του οδοντιατρικού συλλόγου, που σου δίνει τα τηλέφωνα όλων των οδοντιάτρων που είναι διαθέσιμοι. Γιατί τα δόντια έχουν το κακό συνήθειο να μας ενοχλούν κάτι περίεργες αργίες που είναι άδειες οι πόλεις. Περαστικά σου!
ʼννα μου πραγματικά η Αθήνα τέτοιες μέρες είναι μια υπέροχη πόλη! Κι εγώ πήγα μια βόλτα στο κέντρο με την πανσέληνο και ήταν πραγματικά μαγευτικά. Με το καλό να ξεκινήσουν και οι επίσημες διακοπές σας τον ΣΚ! Κάνε κανένα μπάνιο και για μένα τώρα που δε μπορώ!
Wow μου τι άλλο να πω από υπομονή! Έχω κάνει μια φορά απονεύρωση και δε θα ήθελα να ξαναπεράσω τη διαδικασία αυτή με τίποτα. Το καλύτερο πάντως είναι να βρεις κάποιον άλλο οδοντίατρο, ίσως κάποιον που συνεργάζεται με το γιατρό σου όπως της ʼννας. Περαστικά κι εύχομαι να αισθανθείς καλύτερα πολύ σύντομα!
Για όλα υπάρχουν πλέον εξειδικεύσεις,Εγώ πέτυχα έναν οδοντίατρο που έχει ειδικευθεί στις απονευρώσεις,μόνο αυτό κάνει και τίποτα άλλο.ΑΠΙΑΣΤΟΣ,δεν κατάλαβα τίποτα.
αααα και στην Πάτρα υπάρχει ένας οδοντίατρος που κάνει αποκλειστικά και μόνο απονευρώσεις και κάθε απονέυρωση στοιχίζει γύρω στα 240 ευρουλάκια :D (ή τουλάχιστον τόσο στοίχιζε πριν από κανένα χρόνο,ίσως τώρα τον έπιασε και αυτόν η κρίση και έριξε λίγο τις τιμές του)
Αφηστε ρε κοριτσιαα!! Εφιαλτης στο δρομο με τις απονευρωσεις!! Ολοι οι οδοντιατροι στο Ρεθυμνο (εδω ειμαι τωρα διακοπες) εχουν παρει αδεια εως 22 αυγουστου! Και μονο του νοσοκομειου υπηρχε ο οποιος ηρθε απο το σπιτι του και εκνευριστηκε μαλλον!! Με μανια μου εκανε το δοντι!! μου εσκισε και το κατω χειλος και ειχε φουσκωσει και αυτο!!
ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΗΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ0 ΑΠΟ ΟΛΑ :
Δεν αποστηρωσε τα εργαλεια αφου τελειωσε! Τα σκουπησε με τα γαντια του και τα εβαλε στη θεση του!! Δηλαδη ουτε πριν απο εμενα τα ειχε αποστηρωσει!! Αν ειχε παει δηλαδη καποιος πιο πριν με aids η κατι αλλο μεταδιδομενο εγω την εχω βαψει!! ΕΛΕΟς!!!!!!! Μονο που το σκεφτομαι μου ερχετε να παω να του κανω μια ωραιοτατη μηνυση! Πραγματικα τωρα με εξωργισε!! :barfy:
Μπορω να πω οτι ειμαι ποοοολυ καλυτερα σημερα!! Θεος φυλαξει μην ξαναπαθω τετοιο πραγμα!! :crazy::crazy::crazy:
Μπράβο wow, ελπίζω να τελείωσε οριστικά ο εφιάλτης! καληνύχτα κοριτσάκι:grin:
Ευχαριστω monahoiot και εγω το ελπιζω!! :spin:
Που ειναι η κουβεντουλα γλυκα μου πλασματα? Τι κανετε σε αυτη την ζωη? Θελω νεααα!! ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!! ΧΧΧ
wow, από ό,τι φαίνεται, διακοπεύει η σληβοπαρέα, μαθαίνω ότι υπάρχουν δυσκολίες με επιτροπές κτλ, ελπίζω να πανε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς. Εγώ ήρεμα, ανυπομονώ να έρθει η αυριανή μέρα που θα φύγω για ένα τριήμερο, η τελευταία απόδραση του καλοκαιριού, μπανάκια, άραγμα, βόλτα, και από 1 Σεπτεμβρίου δουλειά! Καλημερούδια!:smilegrin:
AΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑ!! Σου ευχομαι να περασεις τελεια!!! Καλες διακοπες!! Και μην ακουσω απο κανεναν σας καλο χειμωνααα... Νωρις ειναι ακομαα!!! :bouncing:
wow.............ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!! Δεν ξέρω για αλλού, αλλά η Ελλάδα μας έχει όμορφο χειμώνα, βεβαια δεν ξέρω για φέτο με τις τιμές του πετρελαίου δεν το βλέπω να βάζουμε, αφού κανένας δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα στην ώρα τους, τέλος πάντων σε πειράζω, χιχιχιχιχι..... για κανα 2 μήνες ακόμα ζέστη θα έχει!!!! φιλακια, δες λίγο υ2υ
Μου αρεσει ο χειμωνας, τον λατρευω αλλα οχι απο τωρα ρε παιδια!! Ειναι σαν να λεμε καλα Χριστουγεννα απο το Πασχα!! lol
Δεν έχει πολύ κουβεντούλα, αλλά ας πω μια καλησπέρα κι από δω. Ελπίζω τα παιδιά του φόρουμ να είναι διακοπούλες σαν και μένα και να περνούν καλά! Εγώ περνάω υπέροχα. Μετά το ήρεμο οικογενειακό Πήλιο - ναι, στην Αργαλαστή υπάρχει και αυτό!- μας περίμενε η κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Σκιάθος, που δεν έχει καμία σχέση πια με το φτωχικό νησάκι που περιέγραφε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, εξακολουθεί να είναι όμως πανέμορφη. Απολαμβάνω το μπάνιο στις Κουκουναριές και το δάσος της Στροφιλιάς, και από το Σαββατοκύριακο που επιστρέφουμε θα πούμε και τα υπόλοιπα! Φιλάκια.
Quote:
Originally posted by anna65
Δεν έχει πολύ κουβεντούλα, αλλά ας πω μια καλησπέρα κι από δω. Ελπίζω τα παιδιά του φόρουμ να είναι διακοπούλες σαν και μένα και να περνούν καλά! Εγώ περνάω υπέροχα. Μετά το ήρεμο οικογενειακό Πήλιο - ναι, στην Αργαλαστή υπάρχει και αυτό!- μας περίμενε η κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Σκιάθος, που δεν έχει καμία σχέση πια με το φτωχικό νησάκι που περιέγραφε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, εξακολουθεί να είναι όμως πανέμορφη. Απολαμβάνω το μπάνιο στις Κουκουναριές και το δάσος της Στροφιλιάς, και από το Σαββατοκύριακο που επιστρέφουμε θα πούμε και τα υπόλοιπα! Φιλάκια.
anna καλά να περνάς!!!!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!!
CUM BACK! XOXO
Επέστρεψα γερή, δυνατή, και έτοιμη να ψάξω τη συνέχεια των πλαστικών. Νεότερα μόλις περάσω από την πλατεία Θεάτρου, με το πιστοποιητικό που ήδη μου ετοίμασαν από το Ρίο. ελπίζω να έχω θετικά νέα!
aNNA, εύχομαι ό,τι καλύτερο με το ΙΚΑ. Σε ποιο σημείο του σώματος σκέφτεσαι να την κάνεις την πλαστική?
Και εγώ ενδιαφέρομαι, για στήθος, έχω ταμείο δημοσίου και δεν έχω ιδέα αν εγκρίνουν, πόσο καιρό κάνουν για να εγκρινουν κτλ.
Σκέφτομαι για μπράτσα - στήθος. Πριν από την επανεξέταση δεν είχα καν σκεφτεί να συνεχίσω τις πλαστικές, είδα όμως άτομα που κάνανε και με βάλανε στα μεράκια!
Καλη επιτυχια Αννα μου! Μπορεις δηλαδη να κανεις περισσοτερες απο μια επεμβασεις? Και εγω δημοσιου ειμαι.. Μπορουμε και εμεις παραπανω απο 1???
Δεν ξέρω, έχω κάνει ήδη την κοιλιοπλαστική μαζί με την κήλη, χωρίς να χρειαστώ κάποιο έξτρα παραπεμπτικό. Από όσο ξέρω, κοιλιοπλαστική μας δικαιολογούν από όλα τα ταμεία. Θα προσπαθήσω, με πιστοποιητικό από το χειρούργο που με χειρούργησε, να πάρω έγκριση για τις υπόλοιπες. Αν πάρω την έγκριση από το ΙΚΑ, φαντάζομαι ότι θα ισχύει και για τα υπόλοιπα ταμεία.
YΠΕΡΟΧΑ!! Καλα εχεις φτασει και στον στοχο σου! Τελεια!! Ηθελα να σε ρωτησω.. Σε ποσο καιρο τα εχασε? Εχες βαλει καποιο στοχο, ημ/νια εννοω η ολα κυλησαν σε φυσιολογικα πλαισια και τα εχασες αργα και σταθερα?
Ποσο καιρο εισαι σε συντηριση? Βλεπεις να ανεβοκατεβαινουν τα κιλα η μενεις στασιμη? Αυταααα!!! :p
Wow, όπως βλέπεις από την υπογραφή μου, η απώλεια είναι αποτέλεσμα της επέμβασης. Τα περισσότερα κιλά τα έχασα τον πρώτο χρόνο, πέφτοντας κάτω από τα 70, και στο 18μηνο είχα φτάσει τα 67. Μετά την κήλη-κοιλιοπλαστική είδα πρώτη φορά το 64, και για την ώρα παίζω ανάμεσα στα 65 με 67. Κάπου εκεί θα σταθεροποιηθώ, αποφεύγοντας τα πολλά γλυκά και το αλκοόλ. Στη "συντήρηση", αν μπορεί κανείς να πει έτσι την κανονική διατροφή μετά τα αλεσμένα και τα μαλακά μετά την επέμβαση, είμαι από το εξάμηνο και έπειτα.
Μια χαρα σε βρισκω! Καταφερες αυτο που ηθελες να κανεις!! Και τα καταφερες!! 1000 φορες μπραβο!
Παιδια μου χρειαζομαι βοηθεια!
Καπου ειχε υποθει ενα καταστημα στην Αθηνα με πολυ μεγαλα μεγεθη ρουχων, που στην ταμπελα τος εχουν 2 που κρατανε ενα τεραστιο τζιν παντελονι!!! Μπορειτε να μου πειτε που ακριβως ειναι στην Αθηνα? Γιατι θα παω και ελπιζω να βρω κανενα τζιν!!! Νομιζω λεγετε ΧΧΧL η κατι παρομοιο!! Θα παω με την μαμα μου αυτη την εβδομαδα και θα με σωζατε αν μου λεγατε που ειναι!! Το ιδιο ποστ εχω κανει και στου Ριο το τοπικ, συγνωμη για το 2πλο αρα επειγει!!
wow, αν δεν κάνω λάθος είναι στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Περιστερίου.
To βρηκα!!!! Ευχαριστω παντως!!!! :smilegrin:
Εχεις παει κανεις απο εσας? Εχει μαυρα τζην παντελονια??
Tι κανετε τεκνα μου? Πηρα τηλ την γραμματεα του γιατρου εχτες το βραδυ γιατι δεν με ειχε παρει και μου ειπε για δευτερα απογευμα στις 7! Εγω τους ειπα οτι φευγω τριτη και δεν παιζει να μπορω δευτερα! Τωρα θα την παρω και αποψε ν αδω αν αλλαξε κατι αλλιως θα μιλησω με τους γιατρους που συνεργαζεται στο Λονδινο και να του στειλουν την γνωματευση τους και να μου στειλει αυτος πησω την γνωματευση του να την στειλουμε στον οπαδ αργοτερα! Μπερδεμα αλλα πιστευω ολα θα πανε καλα!!!!!