Λυπημένη μου, δεν έχω να σου πω πολλά, πολλοί άνθρωποι νιώθουμε σαν και εσένα, και μας πιάνει το παράπονο, και τα γιατί σφυροκοπάνε το μυαλό μας...Απόψε δεν έχω τι άλλο να σου πω, απλά σε νιώθω..
Printable View
Λυπημένη μου, δεν έχω να σου πω πολλά, πολλοί άνθρωποι νιώθουμε σαν και εσένα, και μας πιάνει το παράπονο, και τα γιατί σφυροκοπάνε το μυαλό μας...Απόψε δεν έχω τι άλλο να σου πω, απλά σε νιώθω..
Γειά σου και πάλι(δε θέλω να σε προσφωνώ με το αρνητικό username που επέλεξες)
Έχω την αίσθηση πως βασανίζεσαι μέσα στις παγιωμένες πεποιθήσεις σου τις οποίες δέχεσαι αξιωματικά και παραιτείσαι.
Αξίωμα 1ο -->Μόνο όσοι αξίζουν κι είναι καλοί άνθρωποι έχουν σχέση--->εγώ δεν έχω άρα δεν αξίζω και είμαι κακιά
Αξίωμα 2ο-->Όσοι είναι μέσα σε σχέση έχουν αγάπη κι ενέργεια να υπερπηδήσουν κάθε εμπόδιο,να πετύχουν κάθε στόχο
Στο τέλος κλείνεις και με το"μάλλον δε θα μάθω" και συνεχίζεται η παραίτηση,η αυτολύπηση,η μίζερη καθημερινότητα της κακιάς ανάξιας.
Και σε ρωτώ:Από τη δική σου εμπειρία σχέση έχουν μόνο όσοι αξίζουν κι είναι άνθρωποι καλοί;Δε γνωρίζεις κανέναν
που δεν εκτιμάς κι ωστόσο κάποιος είναι μαζί του;Ή από την άλλη οι καλοί τα έχουν με καλούς;Δε γνωρίζεις κανέναν
που του φέρεται άσχημα ο σύντροφος του χωρίς να του αξίζει;Λίγες φορές απορήσαμε κι αναρωτηθήκαμε "μα τι του/της βρίσκει;"
Και ποιός ορίζει την αξία και την καλοσύνη του άλλου;Και ποιός είπε πως είναι προϋποθέσεις ζευγαρώματος;
Έχεις χτίσει ολόκληρη θεωρία σε ανακρίβειες,δεν το συνειδητοποιείς;Προσπάθησ� � να δεις λίγο πέρα από αυτές...
Κι ύστερα νομίζεις πως μόνο όσοι είμαστε χωρίς σχέση νιώθουμε μοναξιά;Σε πληροφορώ πως η μοναξιά μέσα σε σχέση είναι
πολύ πιο δυσβάσταχτη!Κι όσο για την ενέργεια και τα φτερά του έρωτα σε πηγαίνουν λίγο ψηλά μόνο στην αρχή.
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ο άλλος γίνεται βαρίδιο στα πετάγματα σου,αλλά ακόμα κι η σχέση αυτή καθ'εαυτή
λόγω των υποχρεώσεων που σου προσθέτει.Και ποιός εγγυάται πως θα νιώθουμε διαρκώς καλά επειδή έχουμε κάποιον;
Ή δε θα μας προκαλεί εκείνος στεναχώριες;ʼντε τώρα έχεις μόνο τα του εαυτού σου να σου ρίχνουν τη διάθεση.
Τα του άλλου που δεν περνούν κι από το χέρι σου πώς νομίζεις θα τα διαχειριστείς είδικά όταν δείχνεις να δυσκολεύεσαι με τα δικά σου;
Δεν είναι τόσο απλουστευμένα τα πράγματα όσο έξω από το χορό τα βλέπεις.Δεν υποτιμώ τη χαρά που σου δίνει η σχέση
(εξάλλου κι εγώ τη λαχταρώ)αλλά δεν είναι λύση σε όλα ούτε εγγύηση ευδαιμονίας.Κι όπως και να'χει θα το ξαναπώ.
Ως κοινωνικά όντα έχουμε ανάγκη τους άλλους και βιωτική επιβίωσης και συναισθηματική πάσης φύσεως.Η πιο σημαντική
ωστόσο σχέση μας είναι αυτή με τον εαυτό μας.Με αυτόν ζούμε κάθε δευτερόλεπτο της ύπαρξης μας,από αυτόν εξαρτάται
η καλή μας διάθεση!Είναι λάθος να ρίχνουμε στους άλλους την ευθύνη του εαυτού μας.Πρόκειται για εξάρτηση που αναπόφευκτα
θα πληρώσουμε κάποια στιγμή.ʼλλο να συμβαδίζουμε κι άλλο να θέλουμε να μας κουβαλάνε.Πέρα του ότι δε μας το οφείλουν,
κάποια στιγμή θα κουραστούν,άσε που μπορεί να μας πάνε σε μη επιθυμητά μέρη και δε θα μας παίρνει να πούμε κουβέντα
καθώς οι ίδιοι παραδώσαμε σ'εκείνους τα ηνία μας.Δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο αρνητική με τους ψυχολόγους κι ούτε ποιά
ουσιώδη στήριξη θεωρείς πως μπορούμε εμείς να σου δώσουμε πέρα από δυό λόγια της στιγμής...Φρόντισε σοβαρότερα τον εαυτό σου
αν πραγματικά δε θέλεις να είσαι άλλο λυπημένη.Μπορεί να φαίνεται πως το μόνο σου ζήτημα είναι η έλλειψη συντρόφου
αλλά φοβάμαι πως βολεύεσαι να αποδίδεις εκεί κι άλλα,καθαρά δικά σου ζητήματα.Ενδεχομένως σε θυμώνω με αυτά που σου γράφω,
ωστόσο δεν μπορώ παρά να σου εκφράσω αυτούσια όλα,όσα διαβάζοντας σε,σκέφτομαι.Ελπίζω να προβληματιστείς έστω και λίγο.
Πάντως ναντιν και η παντελή έλλειψη προσωπικής ζωής και συντρόφου δημιουργεί περίεργες καταστάσεις όταν γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.. Διότι έαν η κόπελα εδω βρεί κάποιον , ο οποίος ίσως να μην της αξίζει και τόσο ,εκείνη επειδή ίσως είναι αυτός που την παρατήρησε μετα απο καιρό να γατζωθεί πάνω του και να βάλει τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα και να υπομένει πολλά.. Εγώ πιστεύω οτι πρέπει όλη αυτήν την προσπάθεια που κάνεις να χάσειςβάρος να την "συντροφεύσεις" με την υποστήριξη ενός ειδικού - ψυχολόγου τελείως χαλαρά και χωρίς άνχος.. Διότι το βασικό θέμα είναι να βρείς την ισορροπία που θα σε κάνει ευτυχισμένη γιατι εγώ παρατήρησα διαβάζοντας σε οτι το κυριότερο αγκάθι στην ζωη σου είναι η έλλειψη ενός πραγματικού συντρόφου που να σε αγαπά και να σε νοιάζεται και λιγότερο η απώλεια των κιλών σου, αυτά σε νοιάζουν γιατί τα θεωρείς το βασικό εμπόδιο στον βασικό σου στόχο που ειναι η σύναψη σχέσης και ότι αμα εβρισκες κάποιον να τα δέχεται και να τα αγαπά ίσως αυτά τα παραπανίσια κιλά δεν θα σε πείραζαν πια.. Γιαυτό μην θάβεις τα βασικά για σένα κάτω απο το πρόβλημα των κιλών σου.. Τα κιλάσου πρέπει να σε ενοχλούν όχι γιατί δεν σε βλέπουν όμορφη η άλλοι αλλά γιατι είναι θέμα υγείας για σενα..
Υ.Γ το τσατ λειτουργεί?
Απ'όσο ξέρω μια χαρά λειτουργεί.Κόσμος απλά δεν μπαίνει ιδιαίτερα...
Και κάτι ακόμα...Όσο μπορούμε μην πέφτουμε στην παγίδα των γιατί σ'εμένα και των συγκρίσεων.
Ούτε θα πάρουμε ποτέ απάντηση ούτε λειτουργούν βοηθητικά.Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα!
http://www.youtube.com/watch?v=DuFHaVJpcr4&ob=av2e
Kαληνύχτα...
Γιατί δε δίνουμε ένα ραντεβού στο τσατ????ώρες ώρες ειδικά βραδινές ώρες έχω πολύ ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον...
λυπημένη μου είναι εύκολο να αλλάξεις τα κιλά σου χωρίς να κανεις όλη την διαδικασία από την αρχή, είναι εύκολοQuote:
Originally posted by lipimeni
χαχααχα ...ολα οκ..σε περίπτωση που θέλω να κατεβάσω το νούμερο των κιλών??ευχαριστώ και πάλι ρε παιδιά!
πήγαινε
πινακας ελεγχου---edid profile
και εκεί στον κωδικό που έχεις κάνει επικόλληση θα δεις τα κιλά που είχες βάλει σβήσε μονο τα κιλά πχ το 100 προσέχοντας να μην σβήσεις τίποτα άλλο , και γράψε τα τωρινά σου κιλά
πατάς στο κάτω μέρος edid profile και είσαι έτοιμη
Τάσο ακόμα μου συμβαίνει αλλά θα το αλλάξω!!Φτάνει πια η κατάθλιψη της φωτογραφίας!!!