-
Eιναι στην Αθηνα...ναι μπορεις να πας μεχρι 19-20 αναλαμβανει...Ειναι ευκαιρια αν μπορεις μην το χασεις...Αν θες παμε και μαζι...αλλωστε δεν ειναι κτηριο που μπαινουν ατομα μονο με διατροφικες διαταραχες για να εχεις τον φοβο πως θα σε αναγνωρισουν απο το κτηριο
-
δεν εχω πατησει αθηνα μεχρι τωρα..ουτε εχω που να μεινω, και φυσικα δεν μου περισευουν ουτε λεφτα ουτε δικαιολογιες για ενα τετοιο ταξιδι...
καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου σου ευχομαι :)
-
Μαρακι μου μην παραδωσεις τα οπλα αν το θελεις θα βρεις τον δρομο στο εγγυωμαι αυτο.Βρες την δυναμη μεσα σου να το αντιμετωπισεις πολλες φορες θα πεσεις το θεμα ειναι να μαθεις να σηκωνεσαι και να μην τραυματιζεσαι κατα την πτωση...Ευχομαι τα καλυτερα και μην χαθεις...οτι θελεις εδω θα ειμαι...
-
maraki mou gliko epeidi eisai poli mikri kai oli sou i zoi einai mprosta koita na kaneis kati epigodos ...akoma einai poli noris kai tha mporeseis na sotheis mia kai kali.to ksero oti den einai eukolo alla kalitera na piesteis gia ligo kairo para na pethaneis ...
-
ευκολα τα λογια..
και αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι ειμαι σε μια τοσο καλη φαση της ζωης μου..μα το θεο, νιωθω τοσο ηρεμη, εχω ορεξη για τη σχολη και τις υποχρεωσεις μου, μου παρουσιαστηκε και η ευκαιρια να κανω κατι που αγαπω πολυ. και γω εκει, μολις μεινω για λιγο μονη, αλλα ακομη και με αλλους οταν ειμαι, βρισκω τον τροπο. ισως γιατι αγαπαω τοσο το σωμα μου που δεν θελω να το χαλασω απο αυτην την ηλικια. ισως γιατι αγαπαω τοσο το φαγητο που δεν μπορω να στερηθω ολα αυτα που θελω,μια ζωη την εχουμε..!
δυστυχως ακομη δεν συνειδητοποιω ποση ζημια μου κανω, ειμαι πολυ ανευθυνη σε αυτο το θεμα.δεν με ενδιαφερει το τι παθαινω απ τη στιγμη που δε φαινεται.
τωρα εχω καθυστερηση στην περιοδο μου 3μηνες. μπορει να φταιξαν αλλοι παραγοντες καθως ειχα αλλαγη κλιματος και κατι αλλα, παντως οποτε παω για εξεταση οποιουδηποτε ειδους φοβαμαι μηπως ο γιατρος καταλαβει το προβλημα μου..
ποσο θα απογοητευε αυτο τους ανθρωπους μου...
και θα πονουσε και εμενα πολυ, μαλλον γιατι μονο ετσι θα συνειδητοποιουσα μια και καλη αυτο που ειμαι.
μια αρρωστη,ενα αδυναμο πλασμα γεματο αδυναμιες. κατω απο την ομορφη επιφανεια,μονο σκατα υπαρχουν.
τι να πω,λυπαμαι που μπλεξα σαυτο το τρυπακι......
-
Μαρακι μπορει αυτα που λεμε να σου ακουγονται λογια και μονο λογια ομως δεν ειναι.Ειναι λογια αλλα λογια ψυχης που πιστευουμε.Ξερεις αν δεν εισαι ετοιμη και δεν το εχεις παρει αποφαση τοτε ναι ολα αυτα θα σου ακουγονται απλα θεωρητικουρες και τπτ αλλο.Ολοι εχουμε την στιγμη που θα γινει το ενα και μοναδικο κλικ που θα μας δωσει την δυναμη να προχωρησουμε μπροστα να αλλαξουμε και να ξορκισουμε τους δαιμονες μας.Εγω θεωρω πως ακομα δεν εισαι ετοιμη να αλλαξεις γιατι σε φοβιζει η αλλαγη.Δωσε χρονο λοιπον στον εαυτο σου ισως αυτο να χρειαζεται τωρα και παραλληλα αν θες κανε μια αλλαγη μικρη το μηνα αν εισαι ετοιμη.Το μονο που θελω να σου πω ειναι οτι εισαι οπως και ο καθενας μας μια υπαρξη μοναδικη και δεν αξιζει να το κανεις αυτο στον εαυτο σου.Αντλησε λοιπον την θεληση και την δυναμη και αλλαξε...εισαι τοσο μικρη ακομα και η ζωη ειναι εκει και περιμενει...Αυτα απο μενα...καλη δυναμη και καλη συνεχεια ευχομαι...
-