Γεια σας κορίτσια και από μένα, θα σας πω για μια ταινία με την οποία είχα περάσει πάρα πολύ καλά, είχα διασκεδάσει τρομερά σε μια πολύ μαύρη μέρα, μου έφτιαξε το κέφι και με έκανε να αισθανθώ καλά με το βάρος μου, είναι το Hairspray, με τους John Travolta, Michelle Pfeiffer, Queen Latifah και άλλους, είναι στην ουσία μιούσικαλ και πιστεύω ότι είναι από τις λίγες ταινίες που οι παχύσαρκοι αντιμετωπίζονται σαν κανονικοί άνθρωποι και όχι σαν γραφικοί+περιθωριακοί. Αφού στο τέλος της ταινίας, κοιτούσα τη θεά Michelle Pfeiffer και τον ντυμένο γυναίκα και παχύσαρκο John Travolta και μου φαινόταν ο δεύτερος πιο σεξι!
Όποιος θέλει τη βλέπει και μου λέει εντυπώσεις!
Γράφτηκε:
"Κατά πρώτο λόγο εκφράζει έναν πρωτεύοντα κοινωνικό προβληματισμό για το φαινόμενο του ρατσισμού. Ένα πραγματικό αγκάθι δηλαδή της αμερικανικής - κι όχι μόνο - κοινωνίας βρίσκει έναν κομψό και εύπεπτο τρόπο να εκφραστεί. Στην Αμερική της πρωτιάς σε υπέρβαρα παιδιά και του χρωματικού διαχωρισμού εμφανίζεται μία τροφαντή κοπελίτσα και μερικά χαρισματικά αφροαμερικανάκια να επιβάλλουν με τραγούδι και κέφι την παρουσία τους στο τηλεοπτικό μέσο καταρρίπτοντας τα διαχωριστικά συρματοπλέγματα. "