Έτσι είναι Μελίνα, δυστυχώς....αλλά γιατί να μην λέμε ευτυχώς; Θα υιοθετήσουμε άλλο τρόπο ζωής, άλλες διατροφικές συνήθειες και όταν τρώμε μια σαβούρα αραιά και που, ε , θα την ευχαριστιόμαστε περισσότερο απ'ότι όταν την τρώγαμε κάθε μέρα!!! Και το κυριότερο είναι ότι θα νιώθουμε υγιείς και όμορφα. Δεν αξίζει τόσο πολύ το κωλοφαγητό όλα αυτά που τραβάμε. Είναι πολύ πιο σημαντικό να νιώθουμε καλά απο το να ξεσκιστούμε στο φαί.Quote:
Originally posted by melina_g
Μέχρι τότε όμως θα κάνω ότι μπορώ για να χωνέψω πως για να διατηρήσω το αποτέλεσμα θα πρέπει ουσιαστικά να είμαι σε ψυχολογία δίαιτας μια ζωή.:rolleyes:
Εγώ την προηγούμενη Παρασκευή έφαγα το 1ο μου bonus μετά από την 1η Σεπτέμβρη που ξεκίνησα τελευταία φορά διατροφή. Είναι η πρώτη φορά που τηρώ τόσο καλά τη διατροφή μου και την άσκηση, που πραγματικά νιώθω τρισευτυχισμένη. Αλλά είναι πει πως ένα bonus το χρωστάω στον εαυτό μου. Έφαγα λοιπόν εκείνο το μεσημέρι τα πάντα όλα. Και ξέρεις τι; Τελικά δεν ήταν κάτι το τρομερό. Και να μην το είχα κάνει θα ήταν το ίδιο.