Quote:
Originally posted by sleeve
Αχ, αυτή ειναι η ατάκα του Στέλιου(αν μου επιτρέπεις να μιλαω στον ενικό). Μηπως δεν εγινε ησ ωστη επιλογη επεμβασης.Που φυσικα δεν ειναι δικη σου αλλα του γιατρου.
Για μενα η απαντηση ειναι, οχι , δεν ηταν η sleeve η καταλληλη επέμβαση.Δεν ετρωγα ποσοτητες.Τσιμπολογουσα. Ομως εδω δεν εγραψα για να κατηγορησω την επεμβαση αυτη οτι άλλα περίμενα κ άλλα έγιναν!
Για ολα γνωριζα.Και οτι ανοιγει το στομάχι κ οτι η πεινα επανερχεται κ οτι παιρνεις κανονικα κιλα.
Εγω εκανα συγκεκριμένες ερωτησεις.
1.Γινεται να επανελθει η πεινα μεσα στον 1ο χρονο;
2.Διαταράσσεται η ινσουλινη, σακχαρο, η επιθυμια εν πασει περιπτώσει για ζάχαρη; Ενω η διατροφη μου οπως ειπα περιλαμβανει ολες τις τροφες κ αποφευγω τηγανητα κ ψωμια πολλά, ζητάει πιο εντονα το γλυκο απ ότι πριν την επέμβαση.Πχ πριν την επεμβαση ηθελα παγωτο,κρέμες, τωρα θελω ακομη κ γλυκα ταψιού σε καθημερινη βάση,λουκούμια, γλυκά που σπανια ετρωγα!Οσο πιο γλυκο τοσο το καλυτερο.Και αν φαω ποσοτητα παθαινω κατι σαν dumping δηλ εντονη κοπωση κ ατονια κ υπνηλια πολλες φορες.Αδυναμια που κραταει κ ωρα μερικες φορες.
3.Τελικα αν τρως καθε 3 ωρες μηπως ανοιγει πιο γρηγορα; Μην επαναλαμβανομαι σε οσα ειπα κ σας κουραζω.
Δεν κατηγορησα την επεμβαση.Απλα ακουσα διαφορα,ειδα κ σε μενα καποια κ ειπα να τα μεταφερω προς συζητηση.
Κατι ακομα να ρωτησω που δεν το εψαξα.Η λαιμαργια δηλ να τρωω γρηγορα κ αμασητα ξανά οπως παλια, οδηγει εκτος απ τους εμετους, σε ανοιγμα του στομαχου; ΔΙοτι κ τον 1ο χρονο πολυ γρηγορα εγκατελειψα το αργο μασημα κ λεω μηπως κ απ αυτο το ανοιξα πιο γρηγορα.
Αφού σου απάντησα με όσα ξέρω και άφησα την λάθος εκλογή προς το τέλος λόγω πιθανής μη σωστής ενημέρωσης(που συμβαίνει πολύ συχνά για συγκεκριμένους λόγους)αυτό που είχες να πεις,ήταν ότι είπα μια ατάκα που την λέει ο γιατρός(αυτό πάλι ποιος στο είπε;;δεν έχω προσωπική επαφή με το γιατρό ούτε είναι δικά του λεγόμενα αλλά δικά μου,πολλοί ξέρουν τις ενδείξεις για την κατά το δυνατόν τιαριαστή επέμβαση, άσχετα αν δεν την κάνουν τελικά).Αυτό λέγεται εμπάθεια....;;ίσως....