-
Δεν ξερω κατα ποσο η βουλιμια μπορει να οδηγησει σε θαανατο!υπαρχουν μελη εδω που ειναι βουλιμικα για 5 χρονια κ παραπανω κα δεν δεν εχουν κανενα προβλημα...μπορει να τα εχω βρει ολα αυτα στο διαδικτυο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινες περιπτωσεις...
-
γτ βρε eva μου πρεπει να 8ορυβη8εις μονο αν τα ποσοστα 8νησιμοτητας ειναι 8/10???? ναι και γω βουλιμικη ημουν και ειμαι ακομα(το παλευω ομως)και ειμαι ζωντανη και σου μιλαω... και πολλες αλλες κοπελες που ειναι και περισσοτερα χρονια απο μενα και ε3ακολου8ουν να ζουν. δεν λεω οτι το ποσοστο ειναι μεγαλο αλλα οσο μικρο κι αν ειναι δεν παυει να υπαρχει... και δεν παυει να ειναι ενα ρισκο κα8ε επισκεψη στην τουαλετα!!!!
ελπιζω συντομα να το κτλβσ και τουλαχιστον να μπεις στην διαδικασια να το προσπα8ησεις.... δες το παρακατω βιντεο αν 8ελεις... γιατι περα απο εμας εδω μεσα,τισ τυχερες, που εχουμε ακομα την ευκαιρια μας υπαρχει και αυτο...
http://www.youtube.com/watch?v=kF37k...eature=related
-
Το video ειναι πραγματικα σοκαριστικο αν και οι περισσοτερες περιπτωσεις αναφερονται σε ατομα με ανορεξια..θελω να υπενθυμησω οτι εγω δεν εχω χασει βαρος και το πολυ κανω εμετο δυο φορες την μερα η μπορει και καμια.Δεν επιβαρυνω τον εαυτο μου τοσο οσο παλια πχ εξι φορες και ειχα σταματησει εντελως για ενα μηνα περιπου αλλα ξαναρχισα
-
αυτο που λες ειναι πολυ 8ετικο,οτι εχουν μειω8ει οι εμετοι σου!!!! αυτο που η8ελα να δεις ειναι οτι οι κοπελες που χα8ηκαν απο βουλιμια δεν ειχαν χαμηλο βαρος, αλλα ηταν σε φυσιολογικα κιλα! οταν μου ελεγε η μαμα μου "8ες να πε8ανεις??" της ελεγα εγω δεν ειμαι σαν αυτες... εγω δεν ειμαι 30 κιλα.. εγω ειμαι αδυνατη και ομορφη, το ελεγχω! αυτο που 8ελω να σου πω ειναι οτι για να πα8ει καποια ζημια το σωμα μας ειτε αναστρεψιμη ειτε οχι δεν χρειαζεται να εχεις φτασει 30 και 40 κιλα... δεν πειραζει που 3ανααρχισες αρκει να το προσπα8εις... δεν αλλαζει κατι απο την μια μερα στην αλλη, σιγουρα 8α χεις και τα πισωγυρισματα σου. εκει 8ελει να φανεις δυνατη και να συνεχισεις την προσπα8εια σου!!!! το σημαντικο ειναι να κτλβς οτι ειναι λα8ος τροπος να χασεις βαρος, ολα τ αλλα με υπομονη και δυναμη 8α γινουν!!!!
-
Οταν ειχα σταματησει δεν το εκανα επειδη ειπα ξερεις ειναι κακο σταματα απλα ειχα σταματησει να νιωθω ασχημα με το σωμα μου για λιγο.Μετα ομως ξαναγυρισα και αυτη την στιγμη δεν θελω να το σταματησω
-
πως καταλαβες οτι ειχεσ ελκος ΄;
-
απ τον πονο φυσικα... ειναι τοσο εντονος και επιπονος που δεν το προσπερνας σαν εναν απλο πονοκοιλο. υπηρχαν φορες που δεν μπορουσα να βγω απ το σπιτι. και περιπου για 1-2 βδομαδες δεν μπορουσα να κρατησω το δευτερο γευμα της ημερας. με το πρωινο και μεχρι το μεσημερι ημουν καλα... οταν ετρωγα το δευτερο γευμα το βγαζα (και οχι επιτιδες) και πε8αινα στον πονο, 3ερεισ στην περιοχη κατω απ το στερνο στο κεντρο του στομαχιου... ειναι αυτο που λενε, να 8ες να φασ και να μην μπορεις. ντα3ει μετα απο καποιες μερες φοβη8ηκα και κα8ως η3ερε και η μανα μου οτι ειμαι καιρο βουλιμικη την ψιλιαστηκε οτι καποια ζημια εχει γινει. πηγαμε καναμε τις απαραιτητες ε3ετασεις... αρχικα ακτινιγραφια αλλα μετα χρειαστηκε γαστροσκοπηση:no: και μου δο8ηκε 8εραπεια.
-
..και ποσο καιρο ησουν βουλιμικη πριν σου συνεβει αυτο;Η θεραπεια εινα απλα χαπια;