Quote:
Originally posted by Thessalo
Kapoios koroidebei kapoion kai den mu aresei katholou afto.
krine me olo to sevasmo alla se exw gia pio dimokratiko kai anoixto typo, giati tetia symperifora.
θεσσαλο-νικιε,
Δεν εχω κατσει ποτε μα ποτε στα 40+ χρονια ζωης μου να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας και δεν προκειται να αρχισω σημερα.
Οσα χρονια συμμετεχω σε φορουμ (γυρω στα 10) παντα προσεχα το πως εκφραζομαι οπως και προσεχω πως εκφραζονται για μενα.
Δεν εχω επιτρεψει ποτε μου σε κανενα να εκφραστει ετσι οπως αυτα που γραφονται για μενα και δεν θα κανω διαφορετικη αρχη σημερα.
Οταν γραφω οτι ημουν 6.10 στο μητινκ αυτο εννοω και δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.
Επι πλεον αντι αυτου (εσυ το λες παρεξηγηση) εδω βαφτιζομαι και ως ψευτης.
Προτιμω να μην συνεχισω τους χαρακτηρισμους γιατι θα ημουν και εκτος δεοντολογιας του φορουμ.
Yparxei periptwsi na exei ginei kapoia pareksigisi, mipws einai kairos na to syzitisetai ,wste na min symbei to idio kai saloniki.
Ακουσε με προσεκτικα,
εγω ειμαι ετοιμος να κανω 500+500 χιλιομετρα για να πιω ενα καφε μαζι σας, αν εσυ η οποιος αλλος νομιζει οτι μπορει να συμβει το ιδιο και στη θεσσαλονικη τουλαχιστον ας σεβαστει την ταλαιπωρια και αν ειναι ετσι ας καθησουμε καλυτερα ο καθενας σπιτι του.
Loipwn ean yparxei h dyantotita na ginei mia ebgomada argotera i syantisi, tha\'thela na parebrethw kai gw
εγω τουλαχιστον δεν εχω αυτη την δυνατοτητα γιατι εχω κανονισει να παρω αδεια για να ανεβω θεσσαλονικη.
Δεν δεσμευω κανενα, απλα λεω τι εχω κανονισει μιας και το ανακοινωσα πολλες μερες πριν και επρεπε να κανονισω αδεια απο την δουλεια μου.
Den symfvno gia kedrino, giati na mhn brethume aristotelus kai meta ouzaki i kafe stin athonos ?
σε τοπικα ζητηματα εμενα μην με μπλεκεται, αποψη εχω μεχρι την λαρισα....
:P