Chrome o νεος browser της google...λιτος και γρηγορος...καντε μια δοκιμη.
Printable View
Chrome o νεος browser της google...λιτος και γρηγορος...καντε μια δοκιμη.
ΣΑΝ ΤΟΝ OPERA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ.
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ TA EMAIL ΣΟΥ. ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΧΑ. τωρα εντοπισα επιτελους τον αορατο
και γω οπερα χρησιμοποιω παντως
Speed ειναι το ζητουμενο...τα καλουδια επονται
ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ε;
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.
ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ
Να πω την αληθεια δεν τα εχω χρονομετρησει με διαφορα τεστ...αλλα ο chrome τωρα βγηκε και παω στοιχημα οτι ειναι ο γρηγοροτερος...λεω εγω τωρα.
Βασικα εχω ie,mozilla,chrome και θα βαλω και τον Opera που σβηστηκε απο το τελευταιο format. 15 mb προγραμματακια ειναι ετσι κι αλλιως και χρησιμποιω οποιον μου καβ..ει εκεινη τη στιγμη:P
στην δουλεια μου χρησιμοποιουμε explorer lol
δεν καταλαβαινω το γιατι να μπαινει κανεις αορατος τελοσπαντων :P
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο CHROME ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ OPERA :D
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΝ FIREFOX. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ.Quote:
Originally posted by Helena
στην δουλεια μου χρησιμοποιουμε explorer lol
δεν καταλαβαινω το γιατι να μπαινει κανεις αορατος τελοσπαντων :P
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΚΛΕΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ NETSCAPE NAVIGATOR.
ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΒΑΡΥΣ
Στην δουλεια εχουμε 1 gbit download-upload ειπατε τιποτα?
ολα στο παιχνιδι ειναι εγω να δεις τι τραβηξα καποτε οταν ειχα πρωτομπει
back in... noe time :P
ενα γιγα?τι εχετε καλε οπτικη ινα?
ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗ :(Quote:
Originally posted by keep_walking
Στην δουλεια εχουμε 1 gbit download-upload ειπατε τιποτα?
Οπτικες ινες μισθωμενες γραμμες...ουτε εγω ξερω τι εχουμε στην διαθεση μας και ... απειρους υπολογιστες.
LolQuote:
ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗ :(
Ποιος εγω? Σωπα.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ :cool:Quote:
Originally posted by keep_walking
Οπτικες ινες μισθωμενες γραμμες...ουτε εγω ξερω τι εχουμε στην διαθεση μας και ... απειρους υπολογιστες.
Τα δοκτορα βροχη:D
ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΕΜΕΝΑ; :D
Εμ σκεψου να εχεις στον προσωπικο σου γραφειο μονο εξι υπολογιστες και να ρωτανε ολοι εσενα οποτε παει κατι στραβα...νοιωθεις καπως,αλλα μερικες φορες τα παιρνεις στην κρανα:D
ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ.
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ :D
ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ;Quote:
ολα στο παιχνιδι ειναι εγω να δεις τι τραβηξα καποτε οταν ειχα πρωτομπει
back in... noe time :P
ας πουμε οτι δεν με χωνευαν καποιοι και μου την ελεγαν συνεχεια
τεσπα επεζησα ως τωρα οπως βλεπεις
Να σου πω...μολις εμαθα για ενα προγραμμα το usb thief...το φορτωνεις στο στικακι το βαζεις στο pc και παπαλα οι κωδικοι σου (ορισμενοι απο αυτους) σε μηδεν χρονο στα χερια του αλλου.
Και καποιοι το εχουν χρησιμοποιησει γιατι αναγνωρισα τα αρχεια...ευτυχως που δεν ειναι δικος μου πονοκεφαλος η ασφαλεια...δεν ειμαι σαν τεχνικος εκει.
ΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ; ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ.Quote:
ας πουμε οτι δεν με χωνευαν καποιοι και μου την ελεγαν συνεχεια
τεσπα επεζησα ως τωρα οπως βλεπεις
ε δεν υπαρχουν πια εφαγαν μονοι τους <τα μουστακια τους>κ εξοβελιστηκαν
συμπερασμα δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους
ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ;
Αν αρεσουμε σε ολους...καποιοι θα μας μισουν για αυτο lol.
οχι στον εαυτο μου :cool:
usb thief e ?
εισαι καλυτερα παντως τελευταια ετσι?η κανω λαθος?
Καλουτσικα...θα μπορουσα να ημουν και καλυτερα...καλα ας σταματησω την κλαψα...μια χαρα ειμαι:):):) και αν πιω αλλο ενα ποτακι θα πεταω.
κυκλους κανουν ΑΥΤΑ μαλλον δεν ξερω :rolleyes..απο εμενα αν κρινω πχ τελος καλοκαιριου σεπτεμβρη ειμαι ψιλο νταουν και ας λενε μερικοι για τις γιορτες οτι ειναι επικινδυνη περιοδος
ισως να ναι και εποχιακα? τι να πω
Για ολα αυτα σε μενα φταινε οι γυναικες...και το παιχνιδι που κανω με τα φαρμακα.
Βασικα παντα ετσι ηταν:P ... μονο που παλια δεν υπηρχαν τα φαρμακα.
Καπως ετσι ειναι για ολους φανταζομαι.
για καπιο λογο που δεν καταλαβαινω δεν μπορω να κανω εγγραφη στο φεις μπουκ δεν δεχεται το παςγουρντ εχω δοκιμασει πολλες παραλλαγες πεζοκεφαλαια νουμερα κτλ
ε οχι για ολους εμενα δεν μ αρεσουν οι γυναικες χα:P
ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ; :DQuote:
για καπιο λογο που δεν καταλαβαινω δεν μπορω να κανω εγγραφη στο φεις μπουκ δεν δεχεται το παςγουρντ εχω δοκιμασει πολλες παραλλαγες πεζοκεφαλαια νουμερα κτλ
κανονικα κλαψ:)
δακτυλος του πρωην :P
Πρεπει να βαλεις δυο ονοματα χωρισμενα με κενο στο full name το εχεις κανει αυτο?
Για όλα φταίνε οι γκόμενες… οι πρώην και οι επόμενες
ο καλα... για ολα φταινε οι γκομενοι ...δεν βγαζει πουθενα αυτη η συζητηση ξευρεις :P
ναι τα δοκιμασα εξαλλου και στη δουλεια μου εχω εξοικειωθει με πασγουρντ και αρχεια
ποιος ξερει τι στο καλο κανω λαθος :)
Δεν μπορω να καταλαβω...πηγα να κανω μια πειραματικη εγγραφη και πηγαινε καλα ...ενταξει μπορει να ρωταω ηλιθια πραγματα αλλ δεν πιστευω να χρησιμοποιεις ελληνικους χαρακτηρες?
Δοκιμασε και αλλο browser τι να πω.