για αυξηση της παραγωγης μητρικού γαλακτοςQuote:
Originally posted by *Katie
και στις θηλαζουσες μητερες σε πληροφορω την συστηνουν απλα δεν ηξερα τον λογο
Printable View
πράγματι...βοήθησε πολύ την παραγωγή μου 11 μήνες θηλασμού αλλά μου αύξησε ελαφρώς το ουρικό οξύ γιαυτό παιδιά λένε όλα με μέτρο ακόμα κ τα πολύ υγιεινά!Quote:
Originally posted by ria
καλησπέρα!
είμαι νέα στην παρέα! :)
έχω βάλει 25 κιλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (περίπου 8 μήνες) και είμαι απογοητευμένη και στα όρια κατάθλιψης (αν δεν τα εχω ξεπεράσει ηδη..)
χθες ειδα μια διαφήμιση στο ιντερνετ για κάτι χάπια που λεγονται CARALLUMA ACTIVES, από το αντίστοιχο ινδικό φυτό. Υπόσχονται εξωπραγματικά αποτελεσματα και μαλιστα με εγγυηση επιστροφης χρηματων. Πόσο απάτη είναι??? έχει ακούσει κανεις για αυτό? η αλήθεια είναι ότι κατα βάθος ξερω οτι ειναι τρλό να χανεις 14 κιλα σε εναν μηνα αλλα θελω να το πιστεψω, θα ηθελα πολυ να ειναι αληθεια...
Καλημέρα σας!
@synrofissa γειά σου. Τα 25 κιλά σε 8 μήνες είναι αποκλειστικά λόγω υπερκατανάλωσης τροφών; μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αν και όχι αδύνατον. Αυτό το σκεύασμα που λες λειτουργεί ως συμπλήρωμα διατροφής; Με μαθηματική ακρίβεια είναι αποτυχία. Σίγουρα αυτό που χρειάζεται είναι ισορροπία στην διατροφή μας και σ'αυτό πρέπει να στραφούμε όλοι. Για να αλλάξει κανείς διατροφικές συνήθειες πρέπει να μάθει να τρώει σωστά κι αυτό είναι και χρονοβόρο και με πισωγυρίσματα. Από δική μου εμπειρία κατέληξα στο να δίνω χρόνο στον εαυτό μου, δέχτηκα τα πισωγυρίσματα μου αλλά έβαλα σε αυτά όρια. Δεν αφήνομαι να παίρνω όλα τα κιλά που έχασα, πόσο μάλλον κι ακόμα παραπάνω. Αν πχ χάνω 8 κιλά μπορεί να κάνω διάλειμμα να παίρνω τα 3 και ξανά. Αυτό γίνεται γιατί εκ των πραγμάτων έμαθα να τρώω με λιγούρα και να δοκιμάζω τα πάντα ακόμα κι αν δεν μου αρέσουν πραγματικά. Εύχομαι να ξεκινήσεις ένα ισορροπημένο πρόγραμμα και να προσαρμόσεις τις ανάγκες σου σε αυτό.
@nefeli ναι από υπερκατανάλωση τροφών κυρίως λόγω ψυχολογικών θεμάτων μου. Ημουν βουλιμική για 5 χρόνια περίπου,(οχι οτι το ξεπέρασα εντελώς) και εκεινο το διάστημα που τα έβαλα απλά είχα παραιτηθεί λίγο από τη ζωή. είχα συνηθήσει να τρώω τεραστιες ποσότητες φαγητού και μετά να τις βγάζω και πλέον τρώω τις ίδιες ποσότητες αλλά δεν έχω το κουράγιο να κάνω εμετό, το έχω σιχαθεί...ΜΕ εχω σιχαθεί. :(
@eadi εχω σκοπο ουτως η αλλως να κάνω δίαιτα τον ιουνιο-ιουλιο (αν αντεξω) απλά θέλω πιο γρήγορα αποτελεσματα αό η δίαιτα μόνη της. γιατί όπως καταλαβαίνεται τα έβαλα πολύ γρήγορα τα κιλά και ντρέπομαι να βγω από το σπίτι μην συναντησω κανεναν γνωστό γιατί ξέρω ότι όλοι θα σκεφτούν "πώς παχυνε ετσι αυτη!"
Μια φίλη μου μου είπε ότι επειδή τα έβαλα τόσο γρήγορα δεν τα έχει αφομοιώσει ο οργανισμός μου ακομα και θα είναι πιο ευκολο να τα χασω? Ισχυει κατι τετοιο?
Βασικά εχω ρωτησει ηδη το γιατρο μου για τα LIPOTOX και μου ειπε ειναι οκ να τα παρω. άρα αν το CARALLUMA είναι απάτη να πάρω τα lipotox για πιο γρηγορα αποτελεσματα απο σκετη διαιτα?
γεια σας!
@syntrofissa μπορώ να καταλάβω αυτό το συναίσθημα ντροπής που νιώθεις και δεν θες να συναντήσεις κάποιον γνωστό σου. Σίγουρα μετρά η παρουσία μας, η εικόνα μας. Μετρά τόσο πολύ, όσο όταν θεωρούμε απαγορευτικό να κυκλοφορίσουμε, να ντυθούμε όπως θέλουμε, να καθίσουμε όπως θέλουμε, να γυμνωθούμε, να πάμε για κολύμπι και άλλα πολλά. Τα σκευάσματα δεν κάνουν θαύματα. Αν θες να αφυδατωθείς για να δεις τον αριθμό των κιλών σου στην ζυγαριά πιο κάτω αυτό θα είναι προσωρινό και το πρόβλημα σου θα επιστρέψει αν όχι και εντονότερο, με άλλη μια υποτιθέμενη "αποτυχημένη προσπάθεια" στο ιστορικό σου. Η πρόταση μου είναι να ξεκινήσεις διατροφή να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να προφυλάξεις το πορτοφόλι σου από τα διάφορα θαυματουργά. Μπορείς με αυτά τα χρήματα να ασχοληθείς με δραστηριότητες και να γυμνάσεις το σώμα σου και να ξεκουράσεις το μυαλό και την ψυχολογία σου. Τα συμπληρώματα διατροφής για τα οποία συζητάμε στο τοπικ αυτό διαφέρουν από τα προιόντα αδυνατίσματος.