εχεις φαει φασολαδα? :smilegrin:Quote:
Originally posted by sweetOctober
Ασε που οι τροφες που τρωμε εμεις σε 1 ωρα εχουν χονευτει ενω το κρεας παιρνει ώρες!!!
καμια σπανακοπιτα?
ελα βρε, σε πειραζω...
ο γιωργος εχει μελετησει πολυ και ξερει πολλα για τις τροφες απο ο,τι βλεπω
οπότε και μπορει να σε καθοδηγησει καλα
εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με το τι ετρωγα, το τι περιειχαν αυτα που ετρωγα
αν για παραδειγμα η γυναικα ή η μανα μου εφτιαχναν μια μερα μακαρονια με κιμα, μου εφτιαχναν και μενα λιγο κιμα σογιας και το ετρωγα με μακαρονια
το ιδιο με τα πιλαφια, κλπ
μην αγνοεις τα οσπρια και επιπλεον μην ξεχναμε και κατι απλο. μεγαλωσαμε με γαλα, τα παιδια πινουν γαλα. το γαλα και τα προϊοντα του λοιπον ειναι πολυ σημαντικα. απο μονα τους ειναι μια χαρα!
μην σε φοβιζει κατι σε σχεση με την διατροφη την χορτοφαγικη. ειναι πολυ καλυτερη σε ουσιες και απο το κρεας χωρις καμια προβληματικη ουσια των κρεατων
εγω 25 χρονια, ο μπερναντ σω ( και μαλιστα εκεινες τις εποχες) 50 +, αλλά και εκατονταδες εκατομμυρια ανθρωποι στον πλανητη δεν εχουν φαει ποτε κρεας ουτε καν ψαρι και χαιρουν ακρας υγειας μεχρι τα βαθια τους γεραματα
γαλακτοκομικα, σογια, οσπρια γενικοτερα, μεσογειακη διατροφη, και ακομα, σπιρουλινες, βιταμινες, αβοκαντο ακομα (ειναι απο τις πλεον πληρης τροφες), φρουτα, σαλατες, ξηροι καρποι, ακομα και ζυμαρικα και ρυζια και πατατουλες και ο,τι τραβα η ορεξη σου και δεν θα σε απασχολησει ποτε το θεμα του κρεατος
οχι μονο εσωτερικα θα νιωθεις ομορφα, αλλά και το κορμι σου θα ειναι πολυ πιο υγειες
εχεις τις καλυτερες ευχες μου για να κρατησεις την νεα σου διατροφη για οσο περισσοτερο καιρο μπορεις!