Quote:
Originally posted by lilouko 22
ακομα δεν ειμε καλα αλλα τουλαχιστων μπορω να πω οτι ειμε καλυτερα..
λοιπον σημερα πηγα στη μοναδα.(πριν παω πηρα τηλεφωνο και ζητησα να δω τη διατροφολογο γιατι ειναι αναγκη και τελικα ειχε ελευθερο κενο και πηγα) τελικα την ψυχολογο θα την δω την πεμπτη γιατι κατι της ετυχε αλλα δεν πειραζει.με την διατροφολογο ειπαμε διαφορα και της ειπα πως εχουν τα πραγματα και οτι πρεπει μεχρι τις 7 ιουλιου να ειμε 49,5 με 50 κιλα (και υγιης) και μου εκανε αλλο προγραμμα.σε δυο βδομαδες θα την ξαναδω.(και πραγματικα εαν ξερω οτι θα αρχισω να χανω ξανα βαρος με υγιηνο τροπο τοτε θα τους κοψω τους εμετους τελιως)
ξεκιναω και ο θεος βοηθος.αντε να δουμε τι θα γινει, ελπιζω να αρχισω να χανω με φυσιολογικο τροπο.
απο αυριο αρχιζω!:wink2:
θα κολισω και το προγραμα στον τοιχο της κουζινας εκει που μαγειρευω να το βλεπω καθε μερα!:)
και τωρα που ειπα τα δικα μου να πω και τιποτα αλλο.
Dark Elf εισαι πολυ τυχερη που η μαμα σου σε στιριζει (εκμεταλευσου το αυτο για να γινεις πιο γρηγορα καλα)
μολλις τελειωσω με τους αγωνες (δηλαδη στις 30 ιουνιου) σου υποσχομε οτι θα σου πω να κανονισουμε οποσδιποτε.:wink2:
Ελλη μου εχεις δικιο ετσι ειναι, ειμουν σε αθλια κατασταση και τωρα νιωθω αρκετα καλυτερα μετα το ραντεβου.ειναι ακομα τοσο νωρις μαλλον και εγω τοσο ανιπομονη.ελπιζω να δω συντομα αποτελεσματα ομως.:P
(ειμε αδιορθοτη μερικες φορες):wink2:
μου δινετε παντος ολοι εδω περα πολυυυυυ κουραγιο να συνεχισω για να γινω καλα!:grin:
μπράβο που κατάφερες και την βρήκες!