ΘA EKANA OTI KANΩ KAI TΩPA.ΘA HMOYN ΣE ΠAPAΛIA THΣ XAΛKIΔIKHΣ.
EΔΩ EINAI O ΠAPAΔEIΣOΣ
ΘA EKANA OTI KANΩ KAI TΩPA.ΘA HMOYN ΣE ΠAPAΛIA THΣ XAΛKIΔIKHΣ.
EΔΩ EINAI O ΠAPAΔEIΣOΣ
Φοίβη το διάβασα το βιβλίο, είναι όντως υπέροχο... Να σε δώ Βερόνικα κ θα σπάσετε ταμεία παίδες, τύφλα να \'χει το hollywood!
keep_ με τον ρόλο που διάλεξες... με τρελαίνεις κ ας μην είμαι η Βερόνικα!
Empneustn μα τι ιδέες είναι αυτές που κατεβάζεις!!!
Ο εμπνευστής μας ενέπνευσε όλους! Λοιπόν, mstrouf εσύ ποιόν ρόλο θα παίξεις? Δεν γίνεται να λείπεις απο αυτό!!!
Είναι κάποιος που ξέρει ότι την άλλη εβδομάδα ΔΕΝ έρχεται το τέλος του κόσμου?????
(στα σίγουρα όμως έ........ όχι πιθανότητες και στατιστικολογίες.......)
YΓ (αφιερωμένο το τραγουδάκι
\"It\'s the end of the world (as we know it) and i feel fine\")
χαχαχα..... δεν μπορώ να διαλέξω ρόλο, δεν έχει σκύλο το βιβλίο, γαβ, γαβ!!!
για δικηγόρο δεν μου πάει, να την βουτήξω απο άντρα πάλι δεν μου πάει, αλλά μπορώ να κάνω το γρασίδι που δεν επιτρέπεται να σβήνεις τσιγάρα κ τι γρασίδι θα\'μαι... γρασίδι που καπνίζει.. θα σας φτιάξω ατμόσφαιρα κ σκηνικά άμα θέλετε, μέσα είμαι κ θα βρώ κ κτίριο που θα κάνουμε τα γυρίσματα, μμμμ.... πολύ spooky!!!
Ειπαμε εγω θα εκανα 8 τουμπες και 5 αεροτουμπες.χιιχιχιχιχιχι� �.χοοχοχοχχοοχ.αχχαχαχαχ.χε χεχεχεχε καλο?????
Κι εγώ το διάβασα το βιβλίο και μου άρεσε πάρα πολύ. Λοιπόν παιδιά, θα περιμένω να κάθομαι στην πρεμιέρα σας στις πρώτες σειρές έτσι;:)))
Πάντως το θέμα του Εμπνευστή μπορούμε να το δούμε και από άλλη σκοπιά...
Γιατί θα περιμέναμε να μας πουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου για να ζήσουμε/κάνουμε αυτά που θα θέλαμε και δεν τα προγραμματίζουμε για αύριο κιόλας;
(η ερώτηση απευθύνεται και στη γράφουσα βεβαίως:) )
Γιατι δεν θελουμε να θεσουμε σε κινδυνο την σωματικη μας ακεραιοτητα (βλεπε πτωση με αλεξιπτωτο)
Γιατι δεν μπορουμε να λυγισουμε τους κανονες που μας επιβαλλουν (του στυλ βγαινω στο δρομο και ουρλιαζω).
Γιατι οι συνεπειες των πραξεων μας θα ειναι για το υπολοιπο της ζωης μας και οχι για μια εβδομαδα.
Να μου πεις δεν ειναι αναγκη να κανεις κατι extreme.
Η πραγματικη απαντηση ειναι ισως οτι δεν μπορουμε να ξεπερασουμε τους φοβους μας....τον εαυτο μας και να διεκδικησουμε αυτο που θελουμε.
Ξερω τι χρειαζομαι αυτη τη στιγμη αλλα δεν εχω το κουραγιο να το διεκδικησω ουτε καν να το παλεψω.
Δειλια? Ισως.
Εγω παντως εχω ξεκινησει να φτιαχνω τα ποπ κορν και περιμενω οταν τελειωσετε να σας απολαυσω.Εκοψα και εισητηριο.Πηρα και το μαντηλακι μου σε περιπτωση που με παρουν τα ζουμια.
keep-walking το extreme ειναι μια διαφορετικη υποθεση για τον καθενα.Αλλα ετσι για να αποκταει και λιγο ενδιαφερον η ζωη,γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις κατι extreme.Πχ καποτε μου ειχε μπει η ιδεα να πιλοταρω ενα αεροπλανο.Το ψαξα,βρηκα γνωστο που ειχε και καναμε 2-3 φορες πτηση.Τι θα ηθελες να κανεις και δεν το κανεις αλλα σε λογικα πλαισια.Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να βαζουμε σε κινδυνο την σωματικη μας ακεραιοτητα.Ειπαμε extreme οχι βλακεια.Βαλε ενα μικρο στοχο που πιστευεις πως μπορεις να το πραγματοποιησεις και κανε την προσπαθεια σου.Περιμενω να ακουσω ποιο ειναι το μικρο σου αποθημενο.(οσο για το ουρλιαχτο,βαλε την μουσικη τερμα και ουρλιαξε,μερικες φορες ειναι αναζωογονητικο,πιστεψε με θα γελας μετα).
Μαρια μηπως να σε βαλουμε σε τσιρκο.Σε βλεπω να κανεις μεγαλη καριερα εκει,μια εφεση την εχεις χεχεχεχε.θα σε δω μετα την ταινια των παιδιων στην ετ3.(πρεπει να παρω και αλλα ποπ κορν).
1. Ομαδικό σεξ (φαντασίωση και απωθημένο που κωλώνω να πραγματοποιήσω....υπο τη σκιά της καταστροφής οι αναστολές πάνε περίπατο!)
2.Αγκαλιές και παιχνίδι με τα παιδιά μου
3. Βρίσιμο κατάμουτρο μερικών αντιπαθητικών (που αδυνατώ να κάνω τώρα λόγω δουλειάς και κοινωνικών συμβάσεων)
4. ταξίδι σε κάποιο νησί (φολέγανδρος ίσως) με τα παιδιά, να περιμένω εκεί το τέλος... για να φοβάμαι λιγότερο, βλέποντας τόση ομορφιά και κρατώντας στην αγκαλιά μου ό,τι αγαπώ περισσότερο
ανώνυμη, αν κάνω το 1. πολύ φοβάμαι ότι ο γάμος μου μετά θα πάει κατά διαόλου, όπως επίσης και άλλοι τομείς της ζωής μου-κοινωνικές επαφές, εργασιακές σχέσεις- αν κάνω το 3. Επομένως... αναμένω το τέλος του κόσμου
τελικα μηπως οι ζωες μας θα ηταν καλυτερες αν μας εμενε μια βδομαδα ζωης;..... με βαζετε σε σκεψεις ....
Empneysth εδω μια εβδομαδα φευγεις για διακοπες και ξεφευγεις εντελως...οχι να σου πουνε οτι εχεις μια εβδομαδα ζωη!!!!!
Αλλοι μαλιστα ξεφευγουν υπερβολικα.
Εσυ που ακριβως προσπαθεις να διαφωνησεις ειναι ενα μυστηριο που μονο εσυ μπορεις να λυσεις.
Και φυσικα λεμε να εχουν μια εβδομαδα ζωη ολοι...γιατι το να εχεις μια εβδομαδα ζωη το εχουν αντιμετωπισει πολλοι συνανθρωποι μας και μπορουμε να μαθουμε αν ψαξουμε το τι κανουν συνηθως.
Και δεν μιλαμε για τα περηφανα γηρατεια μιας και εκει οι επιλογες τους ειναι περιορισμενες.
Οσο για το τελος του κοσμου και την ψυχολογια ολων ειναι κατι που δεν εχει γινει ποτε φυσικα αλλα το εχουν σκεφτει ολοι κατα την διαρκεια της ζωης τους και δεν εχει αφησει ασυγκινητη και την τεχνη (ταινιες κλπ...η Marina38 πχ αναφερε ενα κομικ).
Imagine είσαι φοβερή! Με εκανες και ακόμα γελάω:)))))))Τουλάχιστον σου μένουν άλλα 2 να πραγματοποιήσεις χωρίς να περιμένεις το τέλος του κόσμου:)Quote:
Originally posted by imagine
1. Ομαδικό σεξ (φαντασίωση και απωθημένο που κωλώνω να πραγματοποιήσω....υπο τη σκιά της καταστροφής οι αναστολές πάνε περίπατο!)
2.Αγκαλιές και παιχνίδι με τα παιδιά μου
3. Βρίσιμο κατάμουτρο μερικών αντιπαθητικών (που αδυνατώ να κάνω τώρα λόγω δουλειάς και κοινωνικών συμβάσεων)
4. ταξίδι σε κάποιο νησί (φολέγανδρος ίσως) με τα παιδιά, να περιμένω εκεί το τέλος... για να φοβάμαι λιγότερο, βλέποντας τόση ομορφιά και κρατώντας στην αγκαλιά μου ό,τι αγαπώ περισσότερο
ανώνυμη, αν κάνω το 1. πολύ φοβάμαι ότι ο γάμος μου μετά θα πάει κατά διαόλου, όπως επίσης και άλλοι τομείς της ζωής μου-κοινωνικές επαφές, εργασιακές σχέσεις- αν κάνω το 3. Επομένως... αναμένω το τέλος του κόσμου
Μα να σας πω...Πιστεύετε ότι ο φόβος του να κάνουμε κάτι extreme ή μη δε θα υπήρχε ακόμα κι αν ξέραμε ότι σε μια βδομάδα έρχεται το τέλος;
Πχ. η πτώση με το αλεξίπτωτο. Αν όντως πάθαινε κάτι η σωματική μας ακεραιότητα δε θα λέγαμε γιατί εγώ να σκοτωθώ νωρίτερα από τη μία βδομάδα οπότε άστο δεν το κάνω ούτε αυτό;
Ή το ομαδικό σεξ που λέει η imagine. Δε θα πήγαινε ο γάμος της κατά διαόλου τελευταία βδομάδα;:))
Βέβαια οι προτεραιότητες για τον καθένα είναι διαφορετικές. Σημασία έχει να κάνουμε κάτι που για μας πραγματικά αξίζει τον κόπο και το όποιο κόστος της πράξης αυτής θα έχει αξία για μας.
Για μένα το θέμα είναι..................:
Good thought!Quote:
Originally posted by Empneustns
τελικα μηπως οι ζωες μας θα ηταν καλυτερες αν μας εμενε μια βδομαδα ζωης;..... με βαζετε σε σκεψεις ....
ανωνυμη μαλλον την τελευταια βδομαδα θα ερθουμε να σε παρουμε εμεις γιατι θα φτασεις στην τελευταια μερα μεσα στο σπιτι και θα λες,μηπως να πηγαινα μαζι με την ιματζιν?Και οχι μονο αυτο θα σε ντυσουμε και κλοουν ετσι για αλλαγη να σε κανουμε μασκοτ μας.Πολυ το σκεφτεσαι.Δηλαδη τοσοι που πεφτουν με αλεξιπτωτο σκοτωθηκαν?Δεν μας ειπες ποιο ειναι το θεμα για σενα.... (μερικες φορες κανουμε πραγματα που δεν αξιζουν πραγματικα μονο και μονο για να αλλαξουμε τη ρουτινα μας).
ιματζιν προσεξε μην εχει και ο αντρας σου την ιδια φαντασιωση και βρεθειτε προ εκπληξεων...χαχαχαχαχαχα.κα λου κακου μοιρασε το τηλ σου,ποτε δεν ξερεις χαχαχαχα
Μα αν ο άντρας της είχε την ίδια φαντασίωση δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα! :))))))))
Όχι δεν το είπα εγώ ότι αν πέσω με το αλεξίπτωτο θα σκοτωθώ. Νομίζω ότι ο κηπ το έθεσε κάπως έτσι και προσπάθησα να επεκτείνω το συλλογισμό.
Μπα εγώ ούτε την τελευταία βδομάδα θα έκανα extreme sports δε μ\'αρέσουν:ΡΡΡΡΡΡΡΡ :)))
Ναι όντως δε θα ήξερα τι να πρωτοκάνω εγώ:) Έτσι αναβλητική που είμαι θα είχα πολλεεεες ιδέες που θα καθόμουν μια ολόκληρη βδομάδα να τις αξιολογήσω:))))))))))))
Τσ, τσ δε με προσέχεις Εμπνευστή μου!:)))
Η ερώτηση που έκανες είναι για μένα το ουσιαστικό θέμα!
\"τελικα μηπως οι ζωες μας θα ηταν καλυτερες αν μας εμενε μια βδομαδα ζωης;..... με βαζετε σε σκεψεις .... \"
Και μήπως δε θα έπρεπε να περιμένουμε το τέλος του κόσμου για να την κάνουμε τόσο καλή; Άλλωστε ποιος μας λέει ότι σε μια βδομάδα θα...είμαστε εδώ;;;;(μακάβριο αλλά ...πιθανό)
Αν ξεκινησεις να αναβαλεις να σκεφτεσαι νομιζω πως θα εισαι και η πρωτη.(κοροιδευτικα το λεω,να μη παρεξηγιομαστε).Αν αρχισουν απο τωρα το ομαδικο,παει η οικογενεια,αλλα .... ιματζιν για συζητησε το,το πολυ πολυ να τον αγχωσεις μηπως δεν σε ικανοιποιει,αλλα πρωτα βολιδοσκοπησε μη σου μεινει στα χερια.Βλεπεις εμεις οι αντρες πιστευουμε πως οι γυναικες μας ειναι οτι πιο αθωο γεννηθηκε στη γη.
Κανεις δεν μας λεει τιποτα,αλλα το να σκεφομαστε κατι τετοιο εμεις ειναι ενα κινητρο για να λειτουργησουμε λιγο διαφορετικα.Πχ βαριεμαι να παω στη θαλασσα,αν σκεφτω πως μπορει να μην ξαναπαω,τοτε το παιρνω αποφαση και ξεκιναω.Και μαντεψε,εχουμε σαββατοκυριακο....
Xixi, σας περιμένω την παραμονή ε; Θα είμαι η μασκότ αλλιώς δεν έρχομαι:)))
ανωνυμη βαλε αεροδυναμικη στολη γιατι θα σε πεταξουμε απο το αεροπλανο χαχαχα.και μην ξεχασεις το αεροστατο.Εκτος αν θελεις πριν να παμε απο την ιματζιν... χεχεχε
αλεξιπτωτο εννοουσα γκρρρρρ
Κι εγώ πάντα τα μπερδεύω αλεξίπτωτο...αερόστατο...:))))) ))
Μμ, ναι εγώ δεν μπορώ να ανέβω θα πετάξω κιόλας από το αεροπλάνο!
Άντε ίσως την παραμονή να το τολμήσω!
Κολλησατε με το αλεξιπτωτο lol ενα παραδειγμα εφερα...οχι δεν ειναι τοσο extreme:)
Φανταζομαι πιο extreme ειναι να παιρνεις μια μηχανη και να τρεχεις με τερμα τα γκαζια σε πολυσυχναστο δρομο:P
Ααααα και κατι ασχετο συμφωνα με μια εκπομπη που ειχα δει η \"ριψοκινδυνοτητα\" και τα \"extreme\" πραγματα που κανουν μερικοι με κινδυνο της σωματικης τους ακεραιοτητας,τα οποια δεν εχουν καμμια λογικη εκτος απο την εκρηξη της αδρεναλινης μεσα τους ισως,οφειλεται σε γονιδιο...μαλλον ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
deluxe ρετιρέ και γλέντι μέσα στο jaccussi..
αυτο ειναι κατι που το πιστευεις ΤΩΡΑ.Αναλογα με τις εμπειριες πιστευουμε και διαφορετικα πραγματα,μπορει να αλλαξεις γνωμη σε 5-6 χρονια.(εχουμε φτιαξει ομως τοπικ με αυτο το θεμα,μπορουμε να συνεχισουμε εκει την συζητηση,εδω μιλαμε τωρα για σουζες αντιθετα απο την ροη του δρομου.keep walking ολο φαεινες ιδεες εισαι χεχεχεχεχε.καμια που να μπορουμε να πραγματοποιησουμε?????)(οταν θα παρουμε την ανωνυμη θα την βαλουμε να κατσει στη μηχανη σου χεχεχχε)
Εγω παιδια το extreme που θα εκανα θα ηταν να παρω ολα τα \"ναρκωτικα\" του κοσμου γιατι ξερω οτι ολα ειναι στο μυαλο:D
Χμ....προσωπικά μιλώντας ένιωθα την ανάγκη να κάνω οτιδήποτε extreme (που φυσικά συνήθως δεν έκανα σκεπτόμενη το όποιο κόστος...σωματικό, κοινωνικό, εργασιακό κλπ) σε περιόδους της ζωής μου που καταπίεζα τον εαυτό μου.
Τι κάνει τελικά η σκέψη \'έρχεται το τέλος του κόσμου\'; Ενεργοποιεί τη σκέψη \'να κάνω όσα ήθελα και δεν τόλμησα-δεν πρόφτασα ως τώρα να πραγματοποιήσω, να απαλλαγώ από τις αναστολές, να μην έχουν νόημα τα διάφορα πραγματικά ή δυσλειτουργικά μου άγχη\'.
Συχνά είναι ένα σωρό παράλογοι φόβοι και καταστροφολογικά σενάρια που μας εμποδίζουν να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε και να εκπληρώσουμε μερικές από τις επιθυμίες μας στην καθημερινή ζωή. Πιστεύω πως αν αρχίσει κανείς να υλοποιεί μερικά από όσα σκέφτεται και δεν τολμά, διαπιστώνει ότι τελικά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο φανταζόταν. Όντως όλα είναι στο μυαλό keep....
καλα τωρα μη πας και πεσεις στα ναρκωτικα ..... μεινε στο αλλο με την μηχανη καλυτερα .... χεχε
Γιατι λες να με κλεισουν φυλακη για μια εβδομαδα ή να καταντησω ναρκομανης?lol
To κακο ειναι οτι δεν θα φτανουν για ολους:o
-\"τι θα κανατε αν εμενε μια βδομαδα για το τελος του κοσμου\"
-Θα ανεβαλα την αυτοκτονια για την αλλη δευτερα
english humor,μη σας μπαινουν ιδεες ......
Μια εβδομαδα ειναι θα περασει...lol
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο χαχαχαχα
Παμπάλαια σκέψη η οποία μπήκε σε μότο όταν γνώρισα τον άντρα της ζωής μου. Εκτοτε ζω έτσι....
liberchild γινε πιο κατανοητη,η σκεψη της αυτοκτονιας?
Θα ανεβαινα στη ταρατσα με τον καλο μου και θα περιμενα να δω τι γινεται...!!
Σοβαρα τωρα οπως ειμαι αυτη την στιγμη θα ηταν μια λυτρωση, το εχω ευχηθει αυτο το διαστημα παρα πολλες φορες να συμβει. Αυτο που θα εκανα ηταν να εκλεβα την κοπελα που με χωρισε και να πηγαιναμε να περασουμε μονοι μας τις τελευταιες ωρες μας. Θα ηταν ενδιαφερον να δω και πως θα αντιδρουσε σε ενα τετοιο ενδεχομενο εκεινη. Μακαρι να γινοταν.
χμμμ αυτο λεγεται απαγωγη η κανω λαθος?
Δεν θα ζητουσα λυτρα το μονο που θα ηθελα θα ηταν να περασω μαζι της τις τελευταιες μας ωρες. Εκτος αυτου λες να ερχοταν το τελος του κοσμου και να εψαχναν εμενα?Quote:
Originally posted by krino
χμμμ αυτο λεγεται απαγωγη η κανω λαθος?
το ζητουμενο μου ειναι αν γινεται κατι παρα την θεληση του αλλου...
τωρα ειτε ειναι η αρχη ειτε το τελος δεν αλλαζει πολυ την ουσια.
θα αφηνα μεχρι και το τελευταιο μου κυτταρο να χαρη τη ζωη....θα γελουσα περισοτερο ,δεν θα κοιμομουν καθολου..θα ημουν ολη μερα με αυτον που αγαπαω...θα ζητουσα συχωρεση για οσους πληγωσα
Quote:
Originally posted by SILIA
θα ζητουσα συχωρεση για οσους πληγωσα
αν εχεις λογους για κατι τετοιο, γιατι πρεπει να περιμενεις μεχρι τοτε??