Απλα ηθελα να ρωτησω.. Η κοπελα σου θελει να κανει επεμβαση παχυσαρκιας η εσυ εψαξες και βρηκες την λυσει να χασει τα κιλα της;
Και δεν νομιζω να ειμαστε οι ιδιοι καταλληλοι για να κρινουμε τι μας "παει" και τι οχι.. Με γιατρο εχετε μιλησει; Αν η κοπελα σου ειναι γυρω στα 120 δεν νομιζω κανενας ΣΩΣΤΟΣ γιατρος να της πει να κανει δακτυλιο..
Οπως ξαναειπα σε αλλους πετυχαινει και σε αλλους οχι! Δεν το επαιξα γιατρος, ειπα την "εμπειρια" που εχω απο ατομα εδω στο φορουμ αλλα και γνωστους μου! Δεν εξεφρασα καν την γνωμη μου και δεν νομιζω κανενας απο εδω που προσπαθησε να βοηθησει τον Γιωργο και κατεπεκταση την κοπελα του να ηθελε να το παιξει γιατρος!
Το θεμα ειναι οτι μια επεμβαση δεν ειναι μονοπολη να διαλεξεις ο ιδιος πιο πιονη σου ταιριαζει καλυτερα!
Ο γιατρος (αυτος που θα τον εμπιστευτεις και δεν θα ειναι ο πρωτος τυχοντας!) θα δει και θα σου πει ποιες και κατα ποσον εχεις επιλογες! Εγω παντα ακουγα οτι εχω 2 επιλογες (σληβ και μικρο μπαι πας) αν και τελικα λογο προβληματος στο στομαχι εκανα εναν συνδιασμο των 2!
Απο γιατρο που δεν τον ενοιαζε και πολυ μου ειπε και σαν 3η λυση να κανω μια κοιλιοπλαστικη και βουαλα! Χαθηκε η κοιλια! Μα αν ειναι δυνατον!!!
Ας μην λεμε ομως τα ιδια και τα ιδια! Η αποφαση ειναι ΚΑΘΑΡΑ της κοπελας σου και που θα νοιωσει εκεινη πιο ανετα! Η επεμβαση δεν ειναι φορεμα να σου πει ενας τριτος την γνωμη του οποιος και αν ειναι αυτος! Και για να βγαλεις τον δακτυλιο παλι επεμβαση νομιζω θελεις αρα 2πλο το ρισκο! Δεν ειναι τυχαιο που σταματανε να κανουν αυτες τις επεμβασεις πλεον!