Θα τον παρεις τον τιτλο...αλλα για την Μαρια δεν το συζητω 11,04 μεσο ορο μυνηματα την ημερα εναντι 2,κατι δικων μου:) και 1,κατι δικων σου.
Παει για ρεκορ:)
Printable View
Θα τον παρεις τον τιτλο...αλλα για την Μαρια δεν το συζητω 11,04 μεσο ορο μυνηματα την ημερα εναντι 2,κατι δικων μου:) και 1,κατι δικων σου.
Παει για ρεκορ:)
γλιστριδα εφαγα φενετε.
κατα το πως το βλεπω εγω,οι σχεσεις με πολλα ατομα ειναι σαν να εχω πολλα ανοιχτα βιβλια στη ζωη μου.Δεν μπορω να πω οτι με ευχαριστει,ειναι σαν να μοιραζω τον εαυτο μου σε πολλες αναμνησεις.Αλλα αν καποιος καποτε θελει να εχει μια σωστη ερωτικη σχεση πρεπει να μην εχει απωθημενα,και να εχει καταλαβει πως σωματα μπορει να περασουν απο τη ζωη σου αλλα τιποτα δεν μετραει με το ψυχολογικο \"δεσιμο\" 2 ανθρωπων,ποσο μαλλον οταν ειναι αγνο και δυνατο.
Η αρχική μου ερώτηση είναι με πόσους/πόσες έχετε πάει. Κρίμα που δεν θέλουν να απαντήσουν και άλλοι. Έχει ενδιαφέρον το θέμα κατα τη γνώμη μου..Quote:
Originally posted by Empneustns
κατα το πως το βλεπω εγω,οι σχεσεις με πολλα ατομα ειναι σαν να εχω πολλα ανοιχτα βιβλια στη ζωη μου.
Θα συμφωνήσω!!Quote:
Originally posted by Empneustns
τιποτα δεν μετραει με το ψυχολογικο \"δεσιμο\" 2 ανθρωπων,ποσο μαλλον οταν ειναι αγνο και δυνατο.
maria fovasai mi se poune poutana k sou fenontai polloi oi 13 pou logika tha einai kammia 20aria giati eseis oi ginaikes apoklietai na min thimaste akrivi arithmo antrwn pou exete paei..... a re se ti xora zoume....
Που να δείς άλλες χώρες..
Πόσοι απο εδώ πιστεύουν οτι οι γυναίκες ψεύδονται όταν απαντάνε για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες?
Vince, είναι λογικό να ψεύδονται γιατί αν ήταν ειλικρινείς θα ήταν λιγότερο αποδεκτές. Από την άλλη όμως έχω παρατηρήσει ότι πολλοί άντρες ανεβάζουν τον αριθμό των γυναικών που \"κατέκτησαν\" γιατί ο αριθμός αυτός αποτελεί σημαντικό μέτρο της αξίας τους.Quote:
Originally posted by vince
Πόσοι απο εδώ πιστεύουν οτι οι γυναίκες ψεύδονται όταν απαντάνε για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες?
Σωστό αυτό που λές. Κρίμα όμως που δεν έχει απαντήσει καμία γυναίκα. Είτε το αποδέχονται είτε το περιφρονούν..Quote:
Originally posted by dreamer
Vince, είναι λογικό να ψεύδονται γιατί αν ήταν ειλικρινείς θα ήταν λιγότερο αποδεκτές.
Δεν ξέρω για ποιους μιλάς (φίλους σου ή άτομα που δεν ξέρεις) αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να πώ ψέματα. Εάν λοιπόν κρίνω απο τον εαυτό μου αυτό δεν ισχυεί. Βέβαια έχω γνωρισει άτομα που υπερηφανεύονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και για τον αριθμό των σεξουαλικών τους συντρόφων αλλά που δεν έχουν καταφέρει να συνάψουν μια υγιή και μόνιμη σχέση...Quote:
Originally posted by dreamer
Από την άλλη όμως έχω παρατηρήσει ότι πολλοί άντρες ανεβάζουν τον αριθμό των γυναικών που \"κατέκτησαν\" γιατί ο αριθμός αυτός αποτελεί σημαντικό μέτρο της αξίας τους.
Δε θυμάμαι πια!! (λολ που λεει και η maria..)
Εννοώ πως είμαι πολλά χρονια παντρεμένη και μονογαμική...(κοντε\'ύω τα 40- 39 για την ακρίβεια)
...αλλά δε θα ήτανε καμμιά δεκαπενταριά?? αν όχι, δωδεκαριά σιγουρα.
Έχω μια απορία: έστω ότι λέμε έναν αριθμό. Πώς...τεκμηριώνεται ακριβώς η ειλικρίνεια; Με υπεύθυνη δήλωση; Με όρκο; Με κάποια εξειδικευμένη hi-tech εξέταση; Με ύπνωση και αναδρομή στο παρελθόν (τις προηγούμενες ζωές τις μετράμε;); Και τι είδους εμπειρίες μετράμε (π.χ. η Μόνικα θα υπολόγιζε τον Κλίντον στον αριθμό); Χαχα...
Πάντως, μου φαίνεται θλιβερό αυτό που αναφέρεται παραπάνω ότι οι γυναίκες ψεύδονται για να είναι αποδεκτές. Θα πρέπει δηλαδή να προσπαθώ να εκμαιεύσω τις απόψεις του καθενός και ανάλογα να αναπροσαρμόζω τον αριθμό; Κουραστικό μου φαίνεται.... :)
Όχι δεν τεκμηριώνεται έτσι η ειλικρίνεια. Το είδος της ερώτησης είναι τέτοιο που δεν περίμενα και πολλές απαντήσεις (ψευτικές ή αληθινές). Ήθελα όμως να δώ αντιδράσεις μιας και εάν δεν είμασταν πολιτισμένοι οι άντρες θα έσφαζαν για το σεξ και όλες οι γυναίκες θα δινόντουσαν στα εκλεκτά και δυνατά αρσενικά. Γενικά όμως είναι ενδιαφέρον το θέμα. Όχι απλά το να απαντήσουμε στην ερώτηση αλλά στο να δημιουργηθεί μια κουβέντα γύρω απο αυτό..
vince, κ οποιος άλλος ρωτάει.....
ειναι αστειο.με ρωτησαν καποτε καποιοι απο περιεργεια μεσα σε παρεα....με ειχε ρωτησει κ ενας γνωστος....δεν μπορω να καταλαβω την δυσπιστια. Εκνευριστικα...οποιος πιστεύει, πιστεψε.Τελος.
βρε τι λετε?εχω παει με 14-15 αντρες περιπου και ντρεπομαι γιαυτο γιατι να λεω ψεματα προσωπικα δεν με ανεβαζει αυτο και δεν με κανει πιο αποδεκτη.με τοσους εχω παει και δεν εχω κανεναν λογο να πω ψεματα.ελεος.χαχαχ.ισα ισα μπορει να με λενε και που@#$@να με τοσους που πηγα.τοσο αποδεκτη δλδ εγινα :P
Sofia δεν σε αμφισβιτώ για την ειλικρίνια σου.. προσωπικά δεν είμαι απόλυτος και κάθετος στις απόψεις μου..
Τα είχα θυμάμαι με μια κοπέλα κάποτε (σε ηλικία 23-24 εγώ και εκείνη λίγο μεγαλύτερη) η οποία μου είχε αποκαλύψει οτι πρίν απο μένα είχε πάει με έναν μόνο άντρα (τη μακροχρόνια της σχέση). Δεν σχολίασα αυτό που μου είπε αλλά μου φάνηκε περίεργο που ενώ ήταν τόσο όμορφη δεν είχε πάει με πολλούς η έστω και να μου έλεγε ψέματα για ποιό λόγο να το πεί με τα δεδομένα για εκείνη. Βέβαια και πάλι μου φάνηκε περίεργο που διάλεξε να κάνει σχέση μαζί μου ενώ μπορούσε να βρεί όποιον ήθελε...δεν μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες (σε αντίθεση με το γνωμικό που λέει οτι μόνο ένας τρελλός μπορεί να τις καταλάβει)..:)
Αν και την απάντηση για την επιλογή της στο πρόσωπο μου την έμαθα πιο μετά (και έμεινα μαλάκας)..:Ο
γιατί έτσι ήθελε, να ειναι μαζι σου. θα χε τους λογους της.Quote:
Δεν σχολίασα αυτό που μου είπε αλλά μου φάνηκε περίεργο που ενώ ήταν τόσο όμορφη δεν είχε πάει με πολλούς η έστω και να μου έλεγε ψέματα για ποιό λόγο να το πεί με τα δεδομένα για εκείνη. Βέβαια και πάλι μου φάνηκε περίεργο που διάλεξε να κάνει σχέση μαζί μου ενώ μπορούσε να βρεί όποιον ήθελε...
εχεις σκεφτει οτι η ομορφια μπορει να μην εχει σχεση με το ποσο ανετα αισθανεται κ να θελει να κανει πολλες σχεσεις? ή σεξ με πολλά διαφορετικα άτομα?
Κοίτα η κοπέλα αυτό που μου είπε ήταν με λίγα λόγια οτι δεν την είδα μόνο για την ομορφιά της.. οτι δεν την έκανα να νιώσει επιθυμιτή μόνο επειδή έχει μια ωραία εξωτερική εμφάνιση. Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος..εγώ απλά την είχα συμπαθίσει και φαινότανε χαρούμενη όταν μου μιλούσε..αν και αντιμετώπιζε φίλους, γνωστούς και αγνώστους αφ\'υψηλού..Quote:
Originally posted by Sofia
γιατί έτσι ήθελε, να ειναι μαζι σου. θα χε τους λογους της.Quote:
Δεν σχολίασα αυτό που μου είπε αλλά μου φάνηκε περίεργο που ενώ ήταν τόσο όμορφη δεν είχε πάει με πολλούς η έστω και να μου έλεγε ψέματα για ποιό λόγο να το πεί με τα δεδομένα για εκείνη. Βέβαια και πάλι μου φάνηκε περίεργο που διάλεξε να κάνει σχέση μαζί μου ενώ μπορούσε να βρεί όποιον ήθελε...
εχεις σκεφτει οτι η ομορφια μπορει να μην εχει σχεση με το ποσο ανετα αισθανεται κ να θελει να κανει πολλες σχεσεις? ή σεξ με πολλά διαφορετικα άτομα?
Απο την άλλη συνήθως οι ανεκπλήρωτοι έρωτες μας σημαδεύουν..η συγκεκριμένη δεν μπορώ να πώ οτι μου έμεινε και ιδιαίτερα στη μνήμη μου..άσε που είχαμε διαφωνίσει ως προς τι θέλει ο ένας απ\'τον άλλο. Αν θές το πιστεύεις..έχω φάει κάτι κολλήματα στο παρελθόν με κοπέλες που δεν ήσαν δα και τέρατα ομορφιάς..
εμενα παντως με βολευει να πυστευουν οτι εχω παει με λιγοτερους.χιιχιιχ
τι ενδιαφερον εχει αυτο το θεμα δεν μπορω να καταλαβω vince, που λες οτι ειναι ενδιαφερον.ειναι καθαρα θεμα περιεργειας και κουτσομπολιου.όμως και παλι,τα νουμερα δε λενε την αληθεια.περιμενεισ να βγαλεισ ακρη και συμπερασματα απο 10 νουμερα που μπορει να πει ο καθενας και γυρευε ποσο σωστα ειναι?εξαλλου πιστευω ότι μπορει π.χ. μια γυναικα να εχει παει με 15 αντρες, και αλλη μια να εχει παει επισης με 15, αλλα να μην εχει ΚΑΜΙΑ σχεση η μια περιπτωση με την αλλη.ειναι τεραστιες οι πιθανοτητες να μην υπαρχουν οι ιδιοι λογοι τα ιδια συναισθηματα τα ιδια ψυχολογικα προβληματα οι ιδιες ανασφαλειες.όπως και μπορει 2 γυναικες να εχουν παει μονο με 1 αντρα, αλλα να μην εχει καμια σχεση το πως κατεληξαν αυτες οι γυναικες να εχουν παει μονο με 1.για αυτο ισως αποφευγουμε να απαντησουμε, γιατι το τι μπορει να καταλαβει ο καθενας, μπορει να απεχει μιλια απο την πραγματικοτητα.δε μπορεις να βγαλεις κανενα συμπερασμα απο τα νουμερα.αλλωστε το λενε, οτι η στατιστικη ειναι ο ευκολοτερος τροπος να πεισ ψεματα, και οτι στον ανθρωπο αρχιζουμε να μετραμε νουμερα, οταν δεν εχουμε τιποτα αλλο να του μετρησουμε.
η ταπεινη μου γνωμη
Carrie σαφέστατα οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια αλλά μου δίνεις την εντύπωση οτι απεχθάνεσαι τέτοιου είδους συζητήσεις. Συμπεράσματα απο νούμερα βγαίνουν μεν αλλά τα ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει. Λές ακόμα οτι δεν έχουμε τίποτα άλλο να μετρήσουμε αλλά ξεχνάς ίσως πως κάθε μέρα μετράμε όλοι μας (πόσες ώρες κοιμηθήκαμε, πόσα τσιγάρα καπνίσαμε κτλ..). Θα έλεγα πως παύουμε να μετράμε όταν χάσουμε το μέτρημα (πιστεύω να καταλαβαίνεις τη συσχέτιση με το θέμα).
Το με πόσους συντρόφους έχει πάει κάποιος , δεν είναι τόσο εξαρτημένο απο την ομορφιά , όσο πιστευετε . Μεγαλύτερη σχέση εχει με την θέληση του , την ψυχολογία του , την προσωπικότητα του .........
Απλα μου αρεσει να εχω ανοιχτους οριζοντες.να μην κρινω τον αλλο απο το ποσα λεφτα βγαζει, ποσων χρονων ειναι, ποσα παντελονια εχει στη ντουλαπα, ποσα λεφτα εχει στην τραπεζα, ποσους ποντους την εχει, με ποσες εχει παει, ποσα τσιγαρα καπνιζει και ποσα παιδια εχει.ειναι στενομυαλο να κρινεις εναν ανθρωπο απο αυτα τα πραγματα, γιατι σημασια εχει το γιατι και το πως.σημασια εχουν τα ματια του αλλου ανθρωπου και η ψυχη του..τα νουμερα ειναι η επιφανεια...παντα μου αρεσε να κοιταω πιο βαθια...
Φαντάζομαι τα παιδιά δεν θέλουν να κρίνουν ............ θέλουν να λύσουν το παζλ γυναίκες ........
Η μάλλον δεν θέλουν να λύσουν το παζλ γυναίκες .............. θέλουν γυναίκες !!!! :P
Οποτε γιατί δεν μένετε στο ουσιαστικό παίδες . Αυτό που θέλετε και πως θα το καταφέρετε .
Δράση χρειάζεται και οχι μ.ο. Και πάνω απο όλα οχι φόβο .
Και vince μην ξανασκευτείς ποτε τι κάνει αυτή η όμορφη γυναίκα μαζί μου , αφού μπορεί να εχει οποιον θέλει .
Πρέπει να αφήσουμε τους φόβους μας και να λειτουργούμε πιο παρορμητικά ...........
(Μάλλον το λέω , για να το ακούσω . :P)
απορίες:
-το σεξ το κάνεις για να καλύψεις την σωματική ανάγκη κ δεν παίζει ρόλο αν έχεις ή όχι σχέση ε;
-ερωτα κάνεις κ πέρα της σωματικής ανάγκης καλύπτεσαι κ συναισθηματικά, αλλά εκεί μάλλον πρέπει να έχεις σχέση, να έχεις μια ουσιαστικότερη επαφή με τον άλλον ε;
-οταν όμως δεν αισθάνονται κ οι δυο το ιδιο, οενας θελει να καλύψει την ανάγκη του κ ο άλλος να ικανοποιήσει την επιθυμία του ως ερωτευμένος, τοτε το λεμε γ@@@@ γιατι ο ενας γ@@@ την ψυχολογια του κ ο άλλος απλα γ@@@@
κ τι σημασία έχει πόσες φορες ή πόσους έχεις αλλάξει;
πόσους θες να θυμάσαι κ πόσους έχεις διαγράψει;
δηλ. τι ειναι το σημαντικό των όλων; να το ευχαριστιέσαι! απο εκει κ πέρα τι;
θα αλλάξω την επιθυμία μου ή την γνώμη μου για τον άλλον αν είχε ή δεν είχε πολλες ή καθόλου επαφές;
mmstrouf ποιον ρωτας ? πιες ενα cutty sark κ ακου την καρδια σου :P
εγω ειχα σχεση με μια πορτογαλα για 1 χρονο και μου ειχε πει οτι τους τελευταιους 5-6 μηνες ειχε παει με 7-8 τουλαχιστον, κ ομως ηταν ισως η πιο εντονη χρονια της ζωης μου, τολμω να πω δεν ειχα υπαρξει πιο ζωντανος.. χαιρομαι που την εβαλα στη ζωη μου και δε σταθηκα στους ποσους ειχε παει.. ειχα την τυχη να δω κοντα τι/πως ειναι να ζεις την καθε στιγμη και για μενα (εναν πολυ κλειστο ανθρωπο ) αυτο ηταν πραγματικο δωρο..
haig πίνω.. χι, χι, χι! κ αναρωτιέμαι αν είναι έτσι όλα αύτα ή εγώ τα ξεχωρίζω αναλογα με το ειδος της σκέψης κ το βαθμο επαφης! κ τα 3 τα θεωρείται σεξ;
κ μενα η γνωμη μου είναι οτι δεν παίζει ρόλο αν κ με πόσους έχει πάει ο άλλος ή εγώ κ γιατι να επηρεασει την σχέση κάτι τέτοιο.. πέρα απο την υγεία κ τις προφυλάξεις
κ νομίζω ακόμα ότι σε μια σχέση όταν φτάσεις στο δεσιμο που θα ανοιξεις την καρδιά σου κ θα μιλήσεις για το παρελθόν, θα μιλήσεις για οσα εχουν μεινει κ οχι για το συνολο του πως κ που..
Πάντως είναι δύσκολη ερώτηση όταν τείθεται, ειδικά από σύντροφο. Νομίζω πως \"ότι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίων σου\". Είναι ώριμο πάντως για μια σχέση να αποφεύγονται αναφορές στο παρελθόν.
Νομίζω πως εσείς οι γυναίκες τα κοιτάτε ολα κυρίως όταν είστε με κάποιον σοβαρά. Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρια. Γνώμη μου.Quote:
Originally posted by carrie
Απλα μου αρεσει να εχω ανοιχτους οριζοντες.να μην κρινω τον αλλο απο το ποσα λεφτα βγαζει, ποσων χρονων ειναι, ποσα παντελονια εχει στη ντουλαπα, ποσα λεφτα εχει στην τραπεζα, ποσους ποντους την εχει, με ποσες εχει παει, ποσα τσιγαρα καπνιζει και ποσα παιδια εχει.ειναι στενομυαλο να κρινεις εναν ανθρωπο απο αυτα τα πραγματα, γιατι σημασια εχει το γιατι και το πως.σημασια εχουν τα ματια του αλλου ανθρωπου και η ψυχη του..τα νουμερα ειναι η επιφανεια...παντα μου αρεσε να κοιταω πιο βαθια...
Ωραίο το μήνυμα σου! Το παζλ γυναίκες είναι άκρως ενδιαφέρον. Εγώ προσωπικά δεν θα έβρισκα νόημα στη ζωή μου χωρίς την συντροφιά μιας γυναίκας.Quote:
Originally posted by Kleiw
Φαντάζομαι τα παιδιά δεν θέλουν να κρίνουν ............ θέλουν να λύσουν το παζλ γυναίκες ........
Η μάλλον δεν θέλουν να λύσουν το παζλ γυναίκες .............. θέλουν γυναίκες !!!! :P
Οποτε γιατί δεν μένετε στο ουσιαστικό παίδες . Αυτό που θέλετε και πως θα το καταφέρετε .
Δράση χρειάζεται και οχι μ.ο. Και πάνω απο όλα οχι φόβο .
Και vince μην ξανασκευτείς ποτε τι κάνει αυτή η όμορφη γυναίκα μαζί μου , αφού μπορεί να εχει οποιον θέλει .
Πρέπει να αφήσουμε τους φόβους μας και να λειτουργούμε πιο παρορμητικά ...........
(Μάλλον το λέω , για να το ακούσω . :P)
Σωστό, η μονογαμία είναι πιο υγιεινή.Quote:
Originally posted by mstrouf
haig πίνω.. χι, χι, χι! κ αναρωτιέμαι αν είναι έτσι όλα αύτα ή εγώ τα ξεχωρίζω αναλογα με το ειδος της σκέψης κ το βαθμο επαφης! κ τα 3 τα θεωρείται σεξ;
κ μενα η γνωμη μου είναι οτι δεν παίζει ρόλο αν κ με πόσους έχει πάει ο άλλος ή εγώ κ γιατι να επηρεασει την σχέση κάτι τέτοιο.. πέρα απο την υγεία κ τις προφυλάξεις
κ νομίζω ακόμα ότι σε μια σχέση όταν φτάσεις στο δεσιμο που θα ανοιξεις την καρδιά σου κ θα μιλήσεις για το παρελθόν, θα μιλήσεις για οσα εχουν μεινει κ οχι για το συνολο του πως κ που..
Όταν υπάρχει αυτό το δέσιμο, τα θέματα συζήτησης για πρώην έρωτες ενδέχεται να δημιουργήσουν το αίσθημα της ζήλειας στον σύντροφο. Καλό είναι λοιπόν να μην μπλέκουμε το παρόν με το παρελθόν. Καί ανταγωνισμό δημιουργούμε και στεναχωρούμε. Μετά απο καιρό βέβαια, οπού τα αισθήματα είναι λιγότερο έντονα, τέτοιες συζητήσεις είναι αρκετά κοινές στα ζευγάρια..
Ευτυχώς που ο καλός θεούλης (αν υπάρχει) εχει φροντίσει ωστε η γυναίκα να εχει την ίδια ανάγκη για την συντροφιά ενος συντρόφου .Quote:
Ωραίο το μήνυμα σου! Το παζλ γυναίκες είναι άκρως ενδιαφέρον. Εγώ προσωπικά δεν θα έβρισκα νόημα στη ζωή μου χωρίς την συντροφιά μιας γυναίκας.
Δεν διαφέρουμε και τόσο ! ;)
[quote]Originally posted by vince
Νομίζω πως εσείς οι γυναίκες τα κοιτάτε ολα κυρίως όταν είστε με κάποιον σοβαρά. Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρια. Γνώμη μου.Quote:
Εμμ.. ανοιξε λιγο καλυτερα τα αυτια σου, η μαλλον τα ματια σου. Καταρχας, μη βαζεισ ολα τα γουρουνια στο ιδιο σακι, γιατι δε χωρανε. Και δευτερον, κοιταμε το βαθος (αυτο τουλαχιστον κανουν οι ωριμοι ανθρωποι), αν αυτο θες να πεις, συμφωνω, αυτο ειπα και εγω. Την επιφανεια την κοιτανε οι επιφανειακοι δυστυχως. Ειναι μπερδεμενο το θεμα και νομιζω πως δεν καταλαβαινεις τον τροπο σκεψης μου. Νομιζεις οτι τα νουμερα υποδηλωνουν το τι ανθρωπος εισαι?Μπορει μεχρι ενα ποσοστο. Αλλα τα περιθωρια λαθους ειναι τεραστια, γιαυτο δεν ειναι ασφαλες ουτε καλο να βγαζεις συμπερασματα ετσι επιφανειακα.πρεπει να τον γνωρισεις τον αλλον καλα.τι νομιζεις οτι μπορεις να καταλαβεις απο 100 νουμερα που θα σου πουνε 100 γυναικες?εγω πιστευω τιποτα,απλα θα ικανοποιηθει η κουτσομπολιστικη διαθεση σου.
Προσωπικά διαφωνώ στο ότι είναι καλό να αποφεύγονται αναφορές στο παρελθόν. Πώς θα γνωρίσεις τον σύντροφο, τι του αρέσει και τι όχι, τι τον έχει ενοχλήσει και τι όχι, τι έμαθε από τις εμπειρίες του, τι φοβάται, τι επιδιώκει, πώς συνδυάζονται οι όποιες θεωρίες του περί σχέσεων με την πράξη κλπ? Γιατί είναι ΟΚ να μιλούν οι σύντροφοι για το πού σπούδασαν,πού εργάστηκαν, ποιες ήταν οι σχέσεις τους με την οικογένειά τους και όχι για τις ερωτικές σχέσεις που είχαν? Δεν είναι μέρος της ζωής ενός ανθρώπου, δεν συμβάλλει στην προσωπικότητα, στο πώς νιώθει και τι επιλέγει?
Νομίζω ότι είναι πιο υγιές να διαχειριστούν και να ξεπεράσουν τα όποια συναισθήματα ζήλειας παρά να υπάρχουν κρυφά κομάτια της ζωής του καθενός, με συνέπεια κενά στην επικοινωνία.
Ναι γιατί και η τελευταία λεπτομέρεια μπορεί να έχει σημασία. Όχι για να κρίνω έναν άνθρωπο από το π.χ. πόσα λεφτά βγάζει ή με πόσες έχει πάει, αλλά για να κρίνω αν μου ταιριάζει.Quote:
Δεν αμφιβάλλω βέβαια ότι δεν έχει νόημα να εστιάζει κανείς μόνο σε μια λίστα από χαρακτηριστικά σαν αυτά που αναφέρει η carrie. Ή να μετράς τις λεπτομέρειες και να χάνεις το σύνολο.
[quote]Originally posted by carrie
Tι συμπέρασμα θα βγάλω?? Εσύ αν δείς κάποιον για παράδειγμα που κοιτάει να πάει με όσες γυναίκες μπορεί δεν θα βγάλεις κάποιο συμπέρασμα για τον χαρακτήρα του? Όπως σου είπα και πρίν τα νούμερα σχηματίζουν την αλήθεια που εμείς θέλουμε να τους δώσουμε. Θέλεις να με διαψεύσεις αλλά δεν προσέχεις αυτά που λέω..Quote:
Εμμ.. ανοιξε λιγο καλυτερα τα αυτια σου, η μαλλον τα ματια σου. Καταρχας, μη βαζεισ ολα τα γουρουνια στο ιδιο σακι, γιατι δε χωρανε. Και δευτερον, κοιταμε το βαθος (αυτο τουλαχιστον κανουν οι ωριμοι ανθρωποι), αν αυτο θες να πεις, συμφωνω, αυτο ειπα και εγω. Την επιφανεια την κοιτανε οι επιφανειακοι δυστυχως. Ειναι μπερδεμενο το θεμα και νομιζω πως δεν καταλαβαινεις τον τροπο σκεψης μου. Νομιζεις οτι τα νουμερα υποδηλωνουν το τι ανθρωπος εισαι?Μπορει μεχρι ενα ποσοστο. Αλλα τα περιθωρια λαθους ειναι τεραστια, γιαυτο δεν ειναι ασφαλες ουτε καλο να βγαζεις συμπερασματα ετσι επιφανειακα.πρεπει να τον γνωρισεις τον αλλον καλα.τι νομιζεις οτι μπορεις να καταλαβεις απο 100 νουμερα που θα σου πουνε 100 γυναικες?εγω πιστευω τιποτα,απλα θα ικανοποιηθει η κουτσομπολιστικη διαθεση σου.
Δεν θέλω να αναφερθώ ειδικά, μιάς και υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων. Γενικά όμως τα απλά πράγματα είναι αυτά που καλύπτουν τις πραγματικές μας ανάγκες σε μία σχέση. Μία αγκαλιά, ένα φιλί..Απο εκεί και πέρα είναι προσωπικό θέμα το εάν κάποιος θα κοιτάει λεπτομέρειες και θα αναιρεί το σύνολο. Μια σχέση με γερές βάσεις δεν πρόκειτε να χαλάσει απο λεπτομέρειες..Quote:
Originally posted by marina38
Δεν αμφιβάλλω βέβαια ότι δεν έχει νόημα να εστιάζει κανείς μόνο σε μια λίστα από χαρακτηριστικά σαν αυτά που αναφέρει η carrie. Ή να μετράς τις λεπτομέρειες και να χάνεις το σύνολο.
Ναι το κοιτάμε το βάθος. Αλλά δεν είναι κακό να υπάρχει και ένα status. Για παράδειγμα δεν θα μου άρεσε να παραμελώ το ντύσιμο μου μόνο και μόνο επειδή ξέρω πως η σύντροφος μου κοιταει τα εσωτερικά μου χαρίσματα..Quote:
κοιταμε το βαθος (αυτο τουλαχιστον κανουν οι ωριμοι ανθρωποι), αν αυτο θες να πεις, συμφωνω, αυτο ειπα και εγω.
Και βέβαια δεν μιλάω για μια κατάσταση ωραιοπάθειας οπού τα πάντα κινούνται γύρω απο την εμφάνιση, τη χλιδή και τη μούρη που θα πουλήσει ο κάθενας ή καθεμία. Ίσα ίσα που το απεχθάνομαι αυτό.
εσυ θες να με διαψευσεις αλλα δεν καταλαβαινεισ αυτα που λεω!μπορει εξω να ξερεις γιατι ενας αντρας που γνωριζεις εχει παει με 100 γυναικες, γιατι θελει να το παιξει μαγκας.να το εχεις δει, να τον εχεις καταλαβει, και παλι ομως χωρανε αμφιβολιες.εδω μεσα όμως, με ενα απλο νουμερο, χωρις να ξερεις τον αλλο καθολου, δε μπορεις να ξερεις γιατι ενας αντρας εχει παει με 100 γυναικες ή με 10.αυτο λεω.μονο υποθεσεις μπορεις να κανεις, και αυτες μπορει να ειναι λαθος επειδη θα κρινεισ με βαση τα δικα σου δεδομενα και συμφωνα με τις εμπειριες σου και τα δικα σου στερεοτυπα.
Δεν έχω σκοπό να βγάλω συμπέρασμα για άτομα του φόρουμ..δεν ήταν αυτή η αρχική μου πρόθεση. Εξήγησα πιο πρίν τους λόγους (περισσότερο για να κάνουμε κουβέντα επι του θέματος και να πούμε τις απόψεις μας).
Δεν διαφωνώ στο οτι κρίνουμε με βάση τα δικά μας δεδομένα, τις δικές μας εμπειρίες. Ακόμα και η ιστορία που έχει γραφτεί είναι υποκειμενική..