Καλά κάνεις, ίσως είναι και το πιο βασικό κομμάτι στην όλη διαδικασία, για μένα δηλ.
Printable View
Καλά κάνεις, ίσως είναι και το πιο βασικό κομμάτι στην όλη διαδικασία, για μένα δηλ.
νομιζω οτι ειναι απλη...για την αθληση η αληθεια ειναι πως εχω αθλητικη παιδεια...ημουν απο μωρο στη ρυθμικη μετα κολυμβηση και πολλα χρονια στιβο..οποτε τωρα που ειχα ξαναρχισει ο οργανισμος θυμηθηκε που ειναι πολυ βασικο και ηταν πιο ευκολο..το μονο που ειναι σημαντικο σε αυτο το τομεα γιαυτο και σταματησα τη γυμναστικη αλλα την αρχιζω παλι ειναι οτι θελει συνδυασμο..ναι ναι το ξερω παιδικα λαθη και φυσικα αμα τρως τα παντα και γυμναζεσαι παιρνεις ογκο...σνιφ σνιφ το μαθα κι αυτο..κανω κρος τραινινγκ γιαυτο και πηρα ογκο...αποφαση ειναι και ψυχολογια.....κι επιμενω σε αυτο οτι πρεπει με τα ματια της ψυχης σου να κοιταχτεις γυμνη στο καθρεφτη και νπεις οτι ειμαι ομορφη βλεποντας αυτο που θες να εισαι...εγω για ενα μηνα κοιταζομουν κι εβλεπα λιπος...δεν εχασα γραμμαριο....Quote:
Originally posted by bouliana
κορίτσια η συνταγή φαίνεται απλή δν είναι όμως. η τότε εγώ δν μπορώ να βράσω ούτε αυγό μεταφορικά μιλώντας. για μένα το να χάσεις κιλά, η να κάνεις δίαιτα,ή να διορθώσεις τη διατροφή σου,η όπως θέλετε πείτε το απαιτεί να αλλάξεις ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου,τον χαρακτήρα σου ,να μελετήσεις τις τροφές,τον μεταβολισμό σου. να ξες πόσο και πως να αθληθείς, να ξες πόσο και πως να στερηθείς.
είμαι σαν χαζή περιστρέφομαι δίχως τέλος γύρω από ένα βραχιολάκι .κάνω μονίμως τα ίδια λάθη και όταν προσπαθώ να τα διορθώσω πέφτω σε χειρότερα λάθη που με οδηγούν σε χειρότερες συμπεριφορές.
ενώ απλά θα έπρεπε να ακολουθώ μια απλή συναγή.