καλημερααα! "αρχιζω κ εγω" λοιπον! :) ελπιζω να βρω κ αυτα τα ωραια σχεδιακια για τα κιλα :D καλη μας επιτυχια παλιοι και καινουριοι!
Printable View
καλημερααα! "αρχιζω κ εγω" λοιπον! :) ελπιζω να βρω κ αυτα τα ωραια σχεδιακια για τα κιλα :D καλη μας επιτυχια παλιοι και καινουριοι!
Καλή αρχή και καλή επιτυχία!Quote:
Originally posted by ntomata!
Το τικεράκι (σχεδιάκια για κιλά) μπορείς να το φτιάξεις εδώ :
http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3
το πας step by step διαλέγοντας σχέδια, επιλέγοντας βάρος* κ.τ.λ
και φτάνοντας στο τέλος παίρνεις με copy αυτό που είναι γραμμένο στο πινακάκι το κάνεις paste στην υπογραφή σου και έτοιμη!
bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)
Το κάνεις paste στην υπογραφή σου και είσαι μια χαρά!
* το βάρος by default είναι σε pounds , μη ξεχάσεις να το γυρίσεις σε kilograms
Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα πες μου!
τι γλυκια!! ευχαριστω πολυυ! θα το καταφερω το ατιμο :yes:
3,5???????ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!!Quote:
Originally posted by marikoul
anastasoula πως παει??Αντεχουμε αντεχουμε??Εγώ σήμερα που πήγα 2η φορά στη διαιτολόγο και μετα απο μια βδομαδα διαιτας που βασικά ήταν κ ενα πρωτεινικό τεστ εχασα 3.5 κιλααα!!Απλα ήθελα καπου να το πω :blush: !
τι κανετε ομως βρε κοριτσια?????εγω μονο αν κοψω τα μπουτια μου με μπαλτα θα χασω 3,5 κιλα!! μπαινω στην τριτη εβδομαδα κ εχω χασει 2 κιλα! περιμενω και περιοδο τωρα οποτε ισως να χω χασει κ 2,5! (τρομερη διαφορα!χαχα)
Εεεεε πως... μισό κιλό είναι κι αυτό μια ανάταση ψυχολογίας!Μια χαρά τα πας συνέχισε έτσιιιιι!!! :spin:
κοριτσια... αυτο το σχεδιακι πως κουνιεται? πρεπει δηλαδη καθε φορα που θελω να κουνησω τον ηλιο μου να το κανω απτην αρχη η απο καπου αλλαζεις μονο τα κιλακια? αυτο ειναι το προβλημα μου εμενα χαχα!
Γειά! Κι εμένα μου κολλούσε!!! Κλικαρε πανω στο δικο μου, ειναι πολυ καλο, δεν κολλαει ποτε!
ευχαριστω sweetyyyy! αν κ μαλλον δεν το εχω ^_^
test
Καλησπέρα! Είμαι και εγώ καινούρια και ξεκίνησα πριν 12 μέρες δίαιτα και πάει καλά, αλλά διαβάζοντας το φόρουμ εκτίμησα πολύ την υποστήριξή σας, και θέλω και κάποιον να με ελέγχει! Καλως σας βρήκα, λοιπόν..:cool:
Καλώς ήρθες teitei και καλη επιτυχία με την διαιτά σου. =))
Καλή αρχή κι από εμένα, και σε εμένα βασικά, σήμερα άρχισα κι εγώ πιο ουσιαστική προσπάθεια. Τι να πω , δεν είμαι ενθουσιασμένη γιατί καταφέρνω να μένω σταθερή , αλλά χάνω πολύ δύσκολα. Στα 75 κιλά είμαι 3 χρόνια τώρα . Προσπαθώ να με αγαπήσω, μου δίνω χρόνο μπας και με αλλάξω. Πρόσφατα έκανα μια σχέση με πολύ sex, ο ίδιος είναι αρκετά αδύνατος , προσέχει πολύ, δείχνει οτι του είμαι επιθυμητή, μπορεί να είναι κάποια επιθυμητή , δεν είναι το τεράστιο βάρος , αλλά δεν αισθάνομαι άνετα πια με το σώμα μου. Ούτε το πολύ sex μου δίνει κίνητρο, δυστυχώς .Μου την είπε κάποια στιγμή στο χαλαρό ότι "είσαι οριακή αλλά μωρό μου δεν είσαι χοντρή..". βράσε όριζα , με έχει πιάσει κατάθλιψη που μπήκαν οι ζέστες και πλησιάζει το καλοκαίρι, δεν αντέχω ούτε τη ζέστη , ούτε την κατάλευκη επιδερμίδα μου , ούτε τα κιλά μου. Το χειμώνα με τα καλσόν τα γοβάκια το μακιζιάζ , το μαλί κάπως την βολεύω και μου αρέσω. Τώρα....χαιρετίσματα!!!Τόσα χρόνια τσουποτή σιγά μην γίνουν θαύματα στα 40 και βάλε μου. Ας ελπίσουμε ...καλή συνέχεια κούκλες!
Κι εγώ σε αυτά τα 75 έχω βαλτώσει ,μόνο που εγώ θέλω να χασω 5 κιλάκια ακόμα όχι περισσότερο. Πόσο θα πάρει 2 μήνες,3,4,5; Εεε όσο και να πάρει εγώ θαέχω και επιμονή και υπομονή. Καλή συνέχεια κορίτσια και προπαντώς χαλαρά.
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/k...healthy-23.png
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.. Πάντως τώρα το καλοκαίρι, για τη φίλη που ανησυχεί, έχω παρατηρήσει ότι είναι ευκολότερο να κινούμαστε και να χάνουμε.. Οπότε όλα καλά!
H καλύτερη άσκηση το καλοκαίρι είναι περπάτημα ή τρέξιμο στην άμμο, μου την είχε προτύνει και η διατροφολόγος μου ;)
Συμφωνώ, εμένα μου πρότεινε πρόγραμμα 50' με σταδιακή εναλλαγή του ρυθμού.. :)
Γενικώς η αερόβια άσκηση βοηθάει πολύ και συγκεκριμένα θα έλεγα το γρήγορο περπάτημα, γιατί δεν καταπονεί τα πόδια όσο το τρέξιμο.
Ax κορίτσια, έχω ελλειπτικό , ανεβαίνω 2-με 3 φορές την εβδομάδα αλλά δεν αντέχω πάνω από 15 λεπτά. Φταίει και το κάπνισμα ...πάντως sweetgirl είσαι αρκετά ψιλή οπότε και στα 70 θα είσαι λαμπάδα.
teitei καλή επιτυχία σε όλες μας!
Βασικά λίπος θέλω να κάψω τώρα λόγω πρωταθλητισμού. Θα δούμε...
Θα καεί και το λίπος, με σωστή άσκηση... Άγχος δεν πρέπει να έχουμε... xaroula ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα και απο μενα....
Η μονη ευχη που θα κανω ειναι να χασω και εγω καποια κιλα οπως κανατε αρκετοι απο δω μεσα...
Χρυσόστομε, είμαι απολύτως βέβαιη ότι θα πετύχεις! Καλή επιτυχία!
να ρωτησω κατι; αυτο με το ποσα κιλα ειστε και το ποσο φτανεται με την "μεζουρα" πως το βαζω και εγω;
Σ ευχαριστω πολυ. Για να δουμε. Αποφαση θελει, θεληση και πιστευω ολα καλα θα πανε.Quote:
Originally posted by teitei
Χρυσόστομε, είμαι απολύτως βέβαιη ότι θα πετύχεις! Καλή επιτυχία!
είναι ticker απο το tickerfactory.. http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php το βάζεις απο το edit στο προφίλ σου
:) εδώ θα είμαστε όλοι αν χρειαστείς κάτι
Μαλλον κατι κανω λαθος. εκει που γραφειQuote:
είναι ticker απο το tickerfactory.. http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php το βάζεις απο το edit στο προφίλ σου
Your target weight: δεν βαζω τον στοχο των κιλων;
Your starting weight:εδω βαζω τα ποσα κιλα ειμαι;
Your current weight: εδω βαζω τι;
θα χρειαστω πολλα αλλα ηδη πηρα κατι για να γραφτο στην παρεα σας. το ονομα σου; μπορει να ειναι γραμμενο φυσικα καπου και να μην το βλεπω....Quote:
:) εδώ θα είμαστε όλοι αν χρειαστείς κάτι
στο πρωτο βαζεις το βαρος που θες να πετυχεις
στο δευτερο το ποσο εισαι οταν ξεκινας
το τελευταιο θα το ανανεωνεις οταν εχει αλλαξει το βαρους σου...
Πάντα γράφει τα ονόματα πάνω αριστερά!
το τειτει; Νομιζα ειναι username. οκ, και στην ημερομηνια ειναι που θα πρεπει να ζυγιζομαι και να το γραφω στο τελευταιο κουτακι; καλο ειναι να ναι καθε βδομαδα;
βαλε καθε βδομαδα μια μερα που ζυγιζεσαι σιγουρα, και να ειναιτην ιδια ωρα.. username ειναι..
Mαλλον οχι.. δες στη βοηθεια στις συχνες ερωτησεις
οκ τειτει σ ευχαριστω.
Τάσο, αν επιτρέπεται, εσύ πόσα/πως/σε πόσον καιρό έχασες; Εγώ προσπαθώ εδώ και πάνω από 2 μήνες, αλλά εκεί! Κολλημένη στα 108!
Καλησπέρα παιδιά! Μέρες τώρα παρακολουθώ τα post σας στο forum και δεν ξέρω, αλλά νιώθω ότι ήταν αυτό που έψαχνα για να τα καταφέρω..
Καταρχήν θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στην προσπάθειά σας και στις αντοχές σας!!! Σας θαυμάζω ειλικρινά...!!
Και τώρα λίγα για μένα.. Όπως θα είδατε στην υπογραφή μου δεν έχω υπερβολικά περιττά κιλά. Παλεύω όμως χρόνια με το θέμα διατροφή.. Παχύσαρκο παιδάκι, εφηβη στα 92 κιλά με πολλά βουλιμικά επεισόδια και πολλές προσπάθειες λανθασμένες να αδυνατίσω, με τις οποίες το μόνο που κατάφερνα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου (ευτυχώς επανήλθαν :smilegrin: ) , να λιποθυμάω κλπ κλπ....
Έχασα κιλά αλλά δεν το συνιστώ!!!! Πέρασα και μία περίοδο ανορεξίας φυσικά..
Σήμερα, πιο πολύ βουλιμική θα με έλεγα..
Τελοσπάντων, μην σας κουράζω.. Προσπαθώ εδώ και 3 μήνες με διαιτολόγο να χάσω τα περιττά μου κιλά με μοναδικό αποτέλεσμα να διατηρούμαι σ' αυτά που είμαι με 1-2 κιλά απόκκλιση. Ο λόγος? Καθημερινά σχεδόν βουλιμικά επεισόδια το βράδυ...
Σήμερα νιώθω αποφασισμένη και πιστεύω ότι με την παρέα σας θα τα καταφέρω!!!
Τασσο, και εγω για λογους υγειας το πηρα αποφαση. Εμενα μου φαινεται αδυνατο αλλα νομιζω οτι θα μπορεσω να τα καταφερω. Πιστευω. Νυστερι η αληθεια ειναι δεν θα το θελα για τα κιλα. Ετσι οπως παει η ζωη νυστερι καποια στιγμη θα το "φαω" αλλα δεν θα θελα για τα κιλα. Δεν ειμαι αρνητικος σε τιποτα, απλα αν δεν το δω πανω μου δεν το πιστευω. Θελει πολυ κοπο, αλλα το θεμα ειναι η ψυχολογια, να μην σπασω. Εσεις, εσυ τι εκανες με αυτο το θεμα; Σε ευχαριστω πολυ. να σε ρωτησω κατι; ποσα εχασες και σε ποσο καιρο; ξερω ο καθενας εχει διαφορετικο οργανισμο και θα χει διαφορετικη πορεια.Quote:
Originally posted by Tassos67i
Χρυσόστομε μόλις είδα το ticker σου. Κι εγώ από ψηλά ξεκίνησα, στα 150 κιλά. Για λόγους υγείας. Το θεωρούσα αδύνατο αλλά μπορούμε να τα χάσουμε και χωρίς νυστέρι. Λίγο το κίνητρο, λίγο η αποφασιστικότητα, λίγο η διατροφική ενημέρωση, λίγο δουλειά με την ψυχολογία και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Εγώ ήμουν παντελώς αρνητικός σε οποιαδήποτε προσπάθεια απώλειας γιατί θεωρούσα ότι δεν γίνεται. Κι όμως γίνεται! Καλή δύναμη.
εγω τειτει μου ξεκινησα χτες που εκανα τον λογαριασμο εδω σε σας, σας ειχα διαβασει και πηγα σε διαιτολογο και έτσι μαζι με την επισκεψη ειπα να μιλησω και σε σας. Εσυ ποσα εχασες;Quote:
Τάσο, αν επιτρέπεται, εσύ πόσα/πως/σε πόσον καιρό έχασες; Εγώ προσπαθώ εδώ και πάνω από 2 μήνες, αλλά εκεί! Κολλημένη στα 108!
emmily καλως ηρθες. Λιγα τα κιλα που θες να χασεις αλλα ολα καλα θα πανε. δες εμενα και παρε θαρρος πως εσυ δεν εχεις τιποτα σε σχεση με το τι εχω εγω.Quote:
Originally posted by emmily31
Καλησπέρα παιδιά! Μέρες τώρα παρακολουθώ τα post σας στο forum και δεν ξέρω, αλλά νιώθω ότι ήταν αυτό που έψαχνα για να τα καταφέρω..
Καταρχήν θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στην προσπάθειά σας και στις αντοχές σας!!! Σας θαυμάζω ειλικρινά...!!
Και τώρα λίγα για μένα.. Όπως θα είδατε στην υπογραφή μου δεν έχω υπερβολικά περιττά κιλά. Παλεύω όμως χρόνια με το θέμα διατροφή.. Παχύσαρκο παιδάκι, εφηβη στα 92 κιλά με πολλά βουλιμικά επεισόδια και πολλές προσπάθειες λανθασμένες να αδυνατίσω, με τις οποίες το μόνο που κατάφερνα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου (ευτυχώς επανήλθαν :smilegrin: ) , να λιποθυμάω κλπ κλπ....
Έχασα κιλά αλλά δεν το συνιστώ!!!! Πέρασα και μία περίοδο ανορεξίας φυσικά..
Σήμερα, πιο πολύ βουλιμική θα με έλεγα..
Τελοσπάντων, μην σας κουράζω.. Προσπαθώ εδώ και 3 μήνες με διαιτολόγο να χάσω τα περιττά μου κιλά με μοναδικό αποτέλεσμα να διατηρούμαι σ' αυτά που είμαι με 1-2 κιλά απόκκλιση. Ο λόγος? Καθημερινά σχεδόν βουλιμικά επεισόδια το βράδυ...
Σήμερα νιώθω αποφασισμένη και πιστεύω ότι με την παρέα σας θα τα καταφέρω!!!
εγώ Χρυσόστομε έχασα 12... Έμιλυ μην απογοητεύεσαι, όσο πιο κοντά είσαι στο ιδανικό τόσο πιο δύσκολα φεύγουν, αλλά θα φύγουν όλα, θα δεις.. :)