-
Για να είμαστε ευτυχισμενοι (σε γενικές γραμμές) :
1 . πρέπει να ξέρουμε ποια είναι τα θέλω μας (εννοείτε τα δικά μας και οχι τα κοινωνικά πρέπει)
2. να βάλουμε κάποιες προτεραιότητες και στόχους με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες
3. να εχουμε την ελπίδα οτι θα τα πραγματοποιήσουμε
4. να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση
5. να βλέπουμε κάποιο φώς στον ορίζοντα
6. να απολαμβάνουμε ολη την διαδρομή και να μην περιμένουμε μόνο το αποτέλεσμα
7. να απολαυσουμε αυτό που θα έρθει ακόμα και αν είναι διαφορετικό απο αυτό που προγραμματίσαμε , γιατί διαφορετικό δεν σημαίνει χειρότερο ....... απλά η ζωή είναι απρόβλεπτη !
και ολα τα παραπάνω είναι ακόμη πιο όμορφα , οταν τα μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς .
-
Μπραβο σου!
7 λογοι για να ζεις
1) δεν ξερω το τι 8ελω
2) οι προτεραιοτητες μου καθε μερα αλλαζουν γιατι αλλαζουν τα καθημερινα στανταρντ
3) Η ελπιδα υπαρχει αλλα οι αλλαγες ειναι τοσο γρηγορες που δεν προλαβαινω να καταλαβω το τι ζηταω
4) Προσπαθω να κινηθω ομως κανω 1 βημα εμπρος και 2 πισω
5) Δυστυχως εδω θα με βρεις απεναντι σου απο φως δυστυχως τιποτα μονο σκοταδι.....
6) Αυτο με τη διαδρομη σωστο την βιωνω καθημερινα με τα προβληματα της
7) Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο παντα αυτο που ερχεται ειναι διαφορετικο απο αυτο που προγραμματιζα
Εσυ δικιο εχεις αλλα αν εισαι απογοητευμενος οπως ειμαι εγω δεν μπορεις να κανεις τιποτα περειμενεις που θα σταματησει η κατρακυλα οντας μηχανοβιος ο κανονας στις πτωσεις (μακρια απο εμας) ειναι να εισαι ελευθερος και θα σταματησει καπου αυτο περειμενω τωρα ειναι η περιοδος της πτωσης ετσι λοιπον εχω αφεθει και περειμενω να σταματησει πραγματικα το λεω οταν σταματησει τοτε θα ακολουθησω αυτα τα 7 βηματα ειναι σοφα πραγματικα....
Σας Ευχαριστω ολους!
-
Εμπνευστή γτ θέλεις να είσαι ευτυχισμένος?
Ήζωή ενα ταξίδι, μια διαρκής αναζήτηση, θα υπάρχουν στιγμές που θα βιώσεις όλα τα συναισθήματα.
Ακόμα και η θλίψη και η απογοήτευση και τα αδιέξοδα υπάρχουν για να μαθαίνουμε και να αλλάζουμε να εξελισσόμαστε.
Μπορείς να μην έχεις κανα στόχο ώστε να μην απαγοητευτείς ποτέ, να μην ψάξεις την αγάπη και την συντροφικότητα για να μην πληγωθείς και ουτω καθ΄εξης το θέμα όμως είναι πόσο ενδιαφέρον θα είναι ένα ταξίδι χωρίς εμπειρίες?
Άσε που έχουμε μόνο μια ζωή να ζήσουμε (χωρίς να θέλω να προσβάλω χριστιανούς που πιστεύουν στη ζωή μετά το θάνατο ή τους βουδιστές που πιστεύουν στη μετενσάρκωση κλπ .... αναφέρομαι τουλάχιστον στην επίγεια και παρούσα ζωη χχεχεχε)
-
κατερινα απο το θεμα του τοπικ και μονο καταλαβαινεις πως ενας στοχος μου ειναι η ευτυχια.Και θελω να ειμαι ευτυχισμενος γιατι δεν μου αρεσει να ειμαι δυστυχισμενος.Αναφερθηκα σε καποια θεμελιωδη \"θελω\" τα οποια ειναι βασικα για μενα,αρα δεν γινεται λογος να μην εχω στοχους.Παρολα αυτα θα μπορουσα να με αποκαλεσω αφιλοδοξο γιατι δεν με ενδιαφερει να βαλω στοχο να γινω πρωθυπουργος,η εξεχον μελος της κοινωνιας γιατι δεν με εκφραζει το κοινωνικο στατους.Και σε καμια περιπτωση δεν απεκλεισα εμπειριες και δοκιμασιες αφου η γνωση ερχεται μεσα απο τη ζωη.Ακομα και στην περιπτωση που εχεις ικανοποιησει τα \"θελω\" σου σε καποια χρονικη στιγμη αυτο δεν σημαινει πως μελλοντικα θα παραμεινει αυτη η κατασταση(πχ βρηκες την αγαπη αλλα πεθανε η αγαπημενη σου).Τελικα μαλλον λεει ο καθενας τα δικα του χωρις να ψαξει τι πραγματικα εννοει ο αλλος...
(οτι αρπαξει ο ποπος μας....χεχεχεχε)
-
κλειω ελπιζω να μην εχει και υποενοτητες ..... (να πουμε και κατι για το χαβαλε).
αλφαπαρκ παιρνεις το βραβειο αντιλογιας επαξια σκεψου πως εισαι τριχα και θα σε σταματησει το πατωμα.(διαβαζα πριν για αστρικες προβολες μαλλον θα ειμαι επηρεασμενος χεχεχεχε).
-
Ε καλα δεν είπα ποτε ότι ειμαι στο μυαλό σου και ξέρω ακριβώς τι εννοείς
ουτε ότι εχω περάσει απο εκτεταμένη αναλυση το τι ακριβώς γράφεις... κουβέντα κάνουμε.
-
αρκει να μην διαφωνειτε μαζι μου (πλακα κανω χεχεχε)
-
Οι ανθρώπινες επιθυμίες και τα σχέδια είναι θεμιτό να υπάρχουν, αρκεί να υπηρετούν την αυθεντική πρόοδο του συνολικού εαυτού. Αν είναι αποσπασματικές, και κυρίως αν προέρχονται απο ρυπαρά κίνητρα στα βάθη του ασυνειδήτου (π.χ. επιθυμία να εκδικηθείς τη μάνα σου, στο πρόσωπο κάθε γυναίκας) τότε ίσως λειτουργούν και καταστροφικά.
Θέλει πολλή διάκριση και εγρήγορση το θέμα των επιθυμιών.