Τελικά το έκανες το τεστ παπάντζα;
Τι σου είπε; Έχεις δυσανεξία σε ζάχαρη, γάλα, σοκολάτα, λίπη και άμυλα;
Άρα μπορείς να τρως όλα τα άλλα, δηλαδή μαρούλι, αγγούρι και μπρόκολο; :eureka:
Printable View
Τελικά το έκανες το τεστ παπάντζα;
Τι σου είπε; Έχεις δυσανεξία σε ζάχαρη, γάλα, σοκολάτα, λίπη και άμυλα;
Άρα μπορείς να τρως όλα τα άλλα, δηλαδή μαρούλι, αγγούρι και μπρόκολο; :eureka:
xaxaxaxaxaxa ναι ναι το κλασσικό "δεν σε βοηθάει να χάσεις κιλά οτιδήποτε παχαίνει όλο τον κόσμο". Ναι λες και περιμεναμε ενα τεστ δυσανεξίας να μας το πει αυτό ΧΔ
Το κανα το κανα!! Σήμερα... Λοιπόν έχω να σας πω, πως επειδή τελευταία τρέφομαι υγιεινά και λίγο vegan μου βγαλε ότι έχω δυσανεξία σε όλα
>τα ψάρια και τα οστρακοειδή!! Λολ (αυτό που αναφέρατε ότι μπορεί να βγάλει τροφές που κατανάλωσες τις προηγούμενες μέρες)
>Επίσης ολα τα τσάγια (που έχω μουρλα και πίνω πολύ τελευταία) και
>τη Μαντζουράνα (συγγνώμη Μάντζι, μάλλον κατάλαβε ότι συγχρωτιζόμαστε)
>Καστανή ζάχαρα, (γιατί τελευταία έκοψα τη λευκή)
>μαγιά
>ένα Εκάτι που ειναι σε ολα τα τζανκ φουντ
>σογιέλαιο (δηλαδή κομμένα όλα τα τηγανητα ετοιματζίδικα)
> και τα 3 αλκοολούχα που ήπια τελευταία (ουίσκι, κρασί, μπύρα)
Μου κανε εντύπωση που μου έβγαλε επίσης
>σκόρδο
>γιαούρτι
>ψάρια
>πορτοκάλια
>μελιτζάνες
Γιατί με αυτά όντως έχω θέμα στην πέψη... και ποτέ δε μου άρεσαν.... Αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο, είναι τροφές που πολύς κόσμος μπορεί να έχει θέμα...
Επαναλάμβανα σαν καλή μαθήτρια παπάτζες παπάτζες από μέσα μου. Η κοπέλα ηταν ευγενεσταστη δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω... Πάμε για άλλα
Στη σοκολάτα, λευκή ζάχαρη, λευκά αλεύρια (αλλά χωρίς μαγία) δεν είμαι "δυσανεκτική". Χαχαχαχ θα τρώω απο το πρωί ως το βράδυ βουτήματα και σοκολάτες, θα αδυνατίσω και να σκάσετε απο τη ζήλεια σας!!!
χαχαχαχαχαχαχα είδες τζάμπα αγχωνόσουν :D
Χαχαχα! Βρε συ δεν χρειάζεται επιστήμονας να μας πει ποια τροφή μας ενοχλεί! Ό,τι μας ενοχλεί το αποφεύγουμε ή το τρώμε σε συνδυασμό με μια άλλη τροφή που μας δημιουργεί λιγότερο ή καθόλου βάρος στο στομάχι.
Εγώ παράδειγμα αποφεύγω το μαρούλι το γνωστό. Το δε κατσαρό ή το άλλο που το λένε "σαλάτα" (που μοιάζει λίγο με το σπανάκι) δεν με ενοχλούν.
Το κρεμμύδι... που δεν το αποφεύγω γιατί μου αρέσει (δεν μπορώ χωριάτικη χωρίς κρεμμύδι)!
Το σκόρδο... που επίσης δεν αποφεύγω γιατί μου αρέσει (τζατζικάκι ή σκορδαλιά χωρίς αυτό δεν γίνεται).
Η ασπαρτάμη... που μου δημιουργεί καούρα στο στομάχι γι'αυτό έχει φάει διαγραφή απ'τις προτιμήσεις μου.
Καλαμάρι τηγανιτό... που μου αρέσει μεν, αλλά μου κάνει ένα στομάχι τούμπανο.
Παραδείγματα είναι αυτά που ανάφερα. Γενικά λοιπόν ότι μας ενοχλεί καλό είναι να το αποφεύγουμε. Ας μην κάνουμε σαν τις μανάδες ή γιαγιάδες που έχουν το "και τι να φας" καραμέλα! Λες και δεν υπάρχουν φαγητά άλλα! :bigsmile:
Πόσο δίκιο έχεις Μαρία.
Μόνο να ακούγαμε το σώμα μας....
Κανένας "επιστήμονας" δε θα μας έριχνε σε παγίδες...
Χαχαχα τελικά ολονών οι μαμάδες κι οι γιαγιάδες τις ίδιες καραμέλες πιπιλίζουν;;;
:sniff: :sniff: :sniff:Quote:
Originally posted by marulenia
>τη Μαντζουράνα (συγγνώμη Μάντζι, μάλλον κατάλαβε ότι συγχρωτιζόμαστε)
ΩΩΩΩ γλυκούλα.. Όταν μου διάβαζε η κυρία τα αποτελέσματα, και μου λέει κυρία μου έχετε δυσανεξία στη μαντζουράνα, δαγκώθηκα να μη γελάσω...:smilegrin::smilegrin::smilegrin::s milegrin:
edit: ευτυχώς που δε μου είπε ότι έχω δυσανεξία και στο baklava (αν και κάτι καρύδια μου παν ότι δεν τα χωνεύω)
XAXAXAXAXA! κλαίω! δν παίζει αυτό μαρουλένια τρολάρεις!!!!!δυσανεξία στην μαντζουράνα????
Αλήθεια λέω!!! Και μάλιστα είχε όλα τα βότανα μαζί και τη Μαντζουράνα κατηγορία από μόνη της!!!
Επειδή δεν σου έβγαλε δυσανεξία στον μπακλαβά αλλά ούτε στο καϊμάκι
θα σου δείξω μια φωτογραφία από την οποία θα σιχαθείς τους μπακλαβάδες και τα παγωτά
και δε θα ξαναφάς ποτέ στην ζωή σου...
http://2.bp.blogspot.com/-idoC98TdRU...-nea-ellas.jpg
Υπάρχει κόσμος που σιχαίνεται από τέτοιες φωτογραφίες:question::question::questio n::question::question::question::question:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::bouncy::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::l ol::lol::lol::lol:
Καλά, εγώ είμαι κατηγορία από μόνη μου!!! :cool:Quote:
Originally posted by marulenia
Αλήθεια λέω!!! Και μάλιστα είχε όλα τα βότανα μαζί και τη Μαντζουράνα κατηγορία από μόνη της!!!
:smilegrin:
Ώστε έτσι ε;
Ώστε έτσι;
Έχω πληγωθεί βαθιά. Όμως θα τ' αντέξω.
Τόσα χτυπήματα έχω αποκρούσει της μοίρας... τί είναι ένα ακόμη!... :sniff:
Νιώθω μιαν απόρριψην εκ μέρους του Μαρουλίου μας... πφ!
Θα παραβώ τον κανόνα για τα caps...
ΜΠΑΚΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ
ΤΊ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΑΡΔΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;
ΜΕ ΤΊ ΟΡΕΞΗ ΘΑ ΦΑΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ Τ' ΑΜΑΡΤΩΛΑ;;;;;
A κοίτα... είναι πολύ απλό.
Θα πεις: Είναι καλύτερα να φάω αυτή την μπακλαβαδοσαβούρα που το μόνο που θα μου κάνει είναι να μου δώσει μερικά γραμμάρια ΑΚΟΜΑ λίπους να τα σέρνω για δεκαετίες επάνω μου ή να φάω ένα υγιεινό πορτοκάλι που θα με βοηθήσει να κάψω το ρημαδολίπος και να πλησιάσω περισσότερο στην κορμάρα που πάντα ονειρευόμουν να γίνω;
Η απάντηση είναι εύκολη... :yes:
Μπακλαβαδοσαβούρα???? χμμμμμμμμμ, μουμπλε μουμπλε....
Μαντζι εγώ η groupie απόρριψη;;; :fake sniffle: