Α να κι ένα μέλος κοντά στην ηλικία μου :D
Printable View
χαχα :yes:Quote:
Originally posted by Scarllet_D
μις μαρυ μια διευκρινιστική ερώτηση τι ύψος έχεις κ τι bmi?
Εχω υψος 1.65 (πρωτο μποι!!!) και bmi 32 περιπου δςν ξερω ακριβως γιατι εκανα λιπομετρηση σε πιο πολλα κιλα και δεν εχω μπει σε διαδικασια να το υπολογισω μονη!!
ε άλλο ο bmi και άλλο η λυπομέτρηση.πολύ πιο συγκεκριμένο είναι το δεύτερο. πάντως κ λιπομέτρηση μπορείς να κάνεις μόνη σου, εντάξει δν έχει μεγάλη ακρίβεια αλλά δν νομίζω οτι έχει μεγάλη απόκλιση. δες εδώ. http://fitnessgiaolous.blogspot.gr/2...blog-post.html
(εγώ ακόμα ψάχνω την μεζούρα μου)
Και γω τη ψαχνω!!!παμε μια βολτα στα ικεα που εχουν καλαθια με μεζουρες και μολυβια για να σημειωσεις τι διαστησεις για να οικονομησουμε καμια μεζουρα!!!οχι ενταξει εγω θα παω να παρω και σκεφτομαι να αγορασω ζυγαρια που δειχνει και λιπος!
Να αγοράσεις, εμένα μου έχει φανεί πολύ χρήσιμη :)
ναι εε παντα το χα απορια πως γινεται να μετραει το λιπος?:lol::lol::lol:
Ειλικρινά δεν ξέρω, αλλά το κάνει ΧΔ Και είναι πολύ καλο για την ψυχολογία σου να βλέπεις να μειώνεται το λιπος και να αυξανεται η μυική μαζα αντί να χάνεις μόνο υγρά :) Ελέγχεις την κατάσταση ΠΟΛΥ καλύτερα!!
αμάν αυτή η πρωτομαγιά.4000 θερμίδες έβαλα σιχτίρια
Αχ αυτές τις μέρες είναι το δύσκολότερο να συγκρατηθεί κανείς. Οι πειρασμοί είναι παντού!!! Δεν πειράζει κούκλα, συνέχισε κανονικά στο πρόγραμμά σου σήμερα!!! :)