Kαλημέρα !!!
τι έγινε βρε παιδιά; μας συνεπήρε όλους η άνοιξη;
ησυχία στο φόρουμ....σσςςςςς....σςςςςς
έλα να ανεβαίνουμε σιγά σιγά....πως τα πάτε;
εγω σταθερή αξία στη ζυγαριά...πάλι καλά δε λετε;;;;
Printable View
Kαλημέρα !!!
τι έγινε βρε παιδιά; μας συνεπήρε όλους η άνοιξη;
ησυχία στο φόρουμ....σσςςςςς....σςςςςς
έλα να ανεβαίνουμε σιγά σιγά....πως τα πάτε;
εγω σταθερή αξία στη ζυγαριά...πάλι καλά δε λετε;;;;
εγώ χάνω ένα παίρνω ένα. σήμερα με έδειξε 75,2 αλλά δν το δένω κ κόμπο.
ξεκίνησα ειδική διατροφή για σύνδρομο πολικυστικών και γενικά για σωματότυπους μήλο κ αυξημένο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. σήμερα πρώτη μέρα. έχει κάποιες διαφορές από το τρίωρα τριάδες. είπα να ξεκινήσω με μια διατροφή που μου λέει ακριβώς τι να κάνω για να κόψω σε πρώτη φάση την θερμιδομέτρηση η οποία με κούρασε.
επίσης μόλις τελείωσα να διαβάζω το τόπικ παχυσαρκία κ πολυκυστικές το έκανα φύλλο κ φτερό.
τέλεια μανταμίτσα μου!!!
εγώ τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθώ να μην ζυγίζομαι κάθε μέρα
για να μην έχω αυτό το πήρα 300 εχασα 200 κτλ
τι διαφορετικό θα εφαρμόσεις στη διατροφή που διάλεξες? ελπίζω να είναι αποδοτική!
τίποτα ιδιαίτερα διαφορετικό, απλά αντί για 5 γεύματα θα κάνω 6. επίσης δν θα σκέφτομαι από μόνη μου τι να φάω καθημερινά, θα ακολουθώ τυφλοσούρτη.
έχει κάποια απόκλειση από τις τριάδες,δηλαδή δν εφαρμόζονται απόλυτα ,αλλά είναι τις ίδιας λογικής.
ρε συ eve δεν μπορώ να μην ζυγίζομαι κάθε μέρα. τι να κάνω ουφ. θέλω να το κόψω κ δν μπορώ. θέλω να βλέπω την ζυγαριά να παίρνω θάρρος μπας κ δω κάτι καλό κ μπορέσω να συνεχίσω την προσπάθεια αλλά ξέρω οτι δν έχει κανένα απόλύτως νόημα . εσύ πως τα κατάφερες να ξεκόψεις από αυτήν την κακιά συνήθεια?
δεν το χω καταφέρει ακόμα, το παλεύω και με βοηθάει που έχω αλλάξει το πρωινό μου ξύπνημα
γιατί βιάζομαι να φύγω να πάω το μικρό εγκαίρως σχολείο και προλαβαίνω ίσα ισα
αλλά έχω διαπιστώσei ότι μου χαλάει η διάθεση για ένα σκαμπανέβασμα 300 γρ.
ε, όχι δεν θα ορίζει η ζυγαριά την διάθεση μου....αφού ακολουθώ το πρόγραμμα μου
κάποια στιγμή θα ακολουθήσει και αυτή, που θα πάει....!!!!
να χαίρεσαι το παιδάκι σου.
ναι αυτό είναι το θέμα. να ακολουθούμε το πρόγραμμά μας. επειδή δν το ακολουθώ γιαυτό έχω ανάγκη την επιβεβαίωση της ζυγαριάς
74,5 σήμερα!έχω να δω τέτοιο νούμερο τουλάχιστον 1 χρόνο. αλλά δν μπορώ να το χαρώ .τα νέα της ζυγαριάς συνοδεύτικαν με μια ακύρωση πτήσης ενός ταξιδιού που περίμενα πολύ καιρό! μα γιατττττττττττιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε μέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεναααααααααααααααααα?
Καλημερούδια!!!!!!
μπρααααααααααααααααααααβο οοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!
από ότι βλέπω θα είσαι η νικήτρια του μικρού μας διαγωνισμού....
εγώ ακόμα θεωρίααα!
ευχαριστώ πολύ! το χαίρομαι τον μικρούλη μου όσο μπορώ αν και είναι ένας μικρός ταρζανάκος!!!Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
να χαίρεσαι το παιδάκι σου.
ναι αυτό είναι το θέμα. να ακολουθούμε το πρόγραμμά μας. επειδή δν το ακολουθώ γιαυτό έχω ανάγκη την επιβεβαίωση της ζυγαριάς
τι εννοείς το ακύρωσε η εταιρεία ή το ακυρώσατε οι ταξιώτες?
το άλλαξε η εταιρεία αλλά βρέθηκε λύση. όλα καλά. απλά έφαγα μια φρίκη το πρωί. ευτυχώς δν ήμουν σπίτι για να πάθω φρίκη κ να το ρίξω στο φαί για παρηγοριά.
μακάρι να νικήσω eve όχι τόσο τον διαγωνισμό απαραίτητα. τον εαυτό μου.είναι πιο επείγων για μένα έχω ισχυρό κίνητρο 1)παντρεύομαι 2) ο μέλλων σύζυγος είχε κ αυτός παραπανίσια κιλά κ τα χει χάσει όλα το τελευταίο τρίμηνο!!!!!!!!!!! ο άτιμος. ρε πόσο εύκολα χάνουν οι άνδρες!!!! α στο καλό μου πια!
πότε με το καλό; κούκλα θα σαι! μην ανησυχείς τόσο!
ασε και ο δικός μου απο τη στιγμή που μετακομίσαμε στην εξοχή , λίγο οι δουλειές έξω λίγο η αποχή απο τα ετοιματζίδικα εχει χάσει 13 κιλά και κοντεύει να αλλάξει δεκάδα και να δει το 7 μπροστά
τα νεύρα μου...:flaming:
δεκεμβρη!μακαρι eve! πρεπει να το ευχαριστηθώ για να μην έχω απωθημένα μετά το γάμο πιστεύω.αν και ήδη θεωρώ τον εαυτό μου παντρεμένο αλλά ας πούμε οτι η τεκετή σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής κ την αρχή μιας άλλης!
ναι αλλά ο άνδρας σου δν πέρασε καμιά εγγυμοσύνη! αν κ σε καταλαβαίνω είναι πολύ σπαστικό.το χειρότερο είναι οτι πεινάω πιο πολύ κ τρώω πιο πολύ από αυτόν.
Δεκέμβρη....καλέ εχουμε τοσο καιρό μπροστά μας!!!
μέχρι τότε θα χουμε κάνει ακόμα 5 γύρους τουλάχιστον....
do not worry! Τα 5 κιλά είναι πολύ εφικτός στόχος!!!
θα ναι η μέρα σου, θα λάμπεις , θα σαι υπέροχη!!!
εγω θα ηθελα να χασω 4-5 κιλακια μεχρι την ορκωμοσια, αλλα δεν το βλεπω...:( Δεν λεω να το ραψω. Τρωω πολυ ψωμι αυτες τις μερες. Τουλαχιστον το βραδινο μου ειναι μεχρι τις 7-7μιση...
αφρατουλίνι κοίτα να χαρείς την ορκομωσία σου όπως κ να χει γιατί πραγματικά έχεις πετύχει ένα στόχο κ αυτό είναι να πάρεις το πτυχίο σου.
έχεις δίκιο Μανταμ Σου Σου!! Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια!! <3
(θα βαλω και ενα λαστέξ και θα είμαι ok!! χαχααχχαχαχαχαχαχ)
πρώτο γύρο δεν πρόλαβα (διάβαζα) αλλά στο δεύτερο θα δηλώσω συμμετοχή~
βέβαια δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, με τους αργούς ρυθμούς χελώνας που τρέχω είναι σίγουρο από τώρα πως θα τερματίσω πρώτη! από το τέλος :P
μια χαρά τα πας, χελώνα-νίτζα είσαι! κεγώ με τους ίδιους ρυθμούς χάνω. σε περιμένω στο σεκοντ ραουντ για μάχη χελώνας με χελώνα
ούτε που θα καταλάβεις το πως και πότε θα βρεθώ από πίσω σου http://www.raypeatforum.com/forum/im...lies/ninja.gif / χελώνα-ninja mode off
καλέ έχω γίνει λαγός. είμαι ολρεντι 73. νιώθω συλφίς αν κ ο καθρεύτης μου δν το επιβεβαιώνει. μου λέει κοπελιά δυστυχώς πρέπει να χάσεις κ άλλα. έχεις περιθώριο:lol:
επίσης τα μπράτσα κ το στομάχι ρε φουστη μου, μα τι παθαίνουν κ δν αδυνατίζουν αναλόγως με τα μπουτάκια μου κ την περιφέρεια κιλκίς?
Μπραβο Μανταμ Σου Σου!!!!!!
Για τα μπρατσακια ειχα βρει ενα ωραιο βιντεακι της Σοφιας Παθεκα στο youtube με κατι ασκησεις με βαρακια...Οταν τις εκανα ενιωθα πολυ ωραια!!
afratoulini καλο το προγραμματάκι της Παθέκα για τα χέρια όπως κ για κοιλιά κ γλουτούς. συστήνω
http://www.youtube.com/watch?v=5_ylE...TUWsshb8q1JseN
σορρι που μπαινω στην κουβεντα σας αλλα να αναφερω κ εγω τον πονο μου ,ο δικος μου εχασε 30 κιλα σε 3,5 μηνες!!και εγω ουτε γραμμαριοοο ,τα δικα μου νευρα να δειςQuote:
Originally posted by eve30++
πότε με το καλό; κούκλα θα σαι! μην ανησυχείς τόσο!
ασε και ο δικός μου απο τη στιγμή που μετακομίσαμε στην εξοχή , λίγο οι δουλειές έξω λίγο η αποχή απο τα ετοιματζίδικα εχει χάσει 13 κιλά και κοντεύει να αλλάξει δεκάδα και να δει το 7 μπροστά
τα νεύρα μου...:flaming:
καλέ τη ζητάς συγγνώμη δημόσια είναι η κουβέντα! ποπο τρομαχτική απώλεια ρε συ!
Καλημέρα, Κοριτσάρες!!!
Καλό μήνα!
sorry για την απουσία μου, οι τελευταίες δύο εμβδομάδες ήτανε πολύ περίεργες και δύσκολες. Πολύ δουλειά, άγχος, ψυχολογικά όλα μαζί μου πέσανε...οι τελευταίες δεκαπέντε μέρες ήταν οι πιο υπερφαγικές των τελευταίων δύο χρόνων...δυστυχώς βρίσκομαι στα 95,8 μετα από τις κρεπάλες μου...αλλά από την Παρασκευή άρχισα καταγραφή, τρίωρα και τριάδες και είμαι πάλι σε mood πολύ καλή!!!!(επιτέλους!)
Τώρα για σένα κυρία ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥ ΣΟΥ τι να πω μας πήρες και τα σώβρακα....Συγχαρητήρια, για όλα για την απώλεια των κιλών, για την αλλαγή σκέψης , ΜΠΡΑΒΟ!!!! στέφεσαι η βασίλισα του post, σε αυτό το γύρο τουλάχιστον, και από πίσω σου εμείς οι χελωνίτσες ακολουθούμε!!!!
Επίσης, ποτέ δεν ξεχνάω τις υποσχέσεις μου, στείλε μου με UZU τη διεύθυνση σου με ταχυδρομικό κωδικό να σου αποστείλλω το αναμνηστικό σου δωράκι
και τώρα θα ήθελα τη γνώμη σας για τον επόμενο γύρο, να αυξήσουμε τι διάρκεια?
π.χ. 3 Ιουνίου με 29 Ιουλίου που είναι 8 εβδομάδες?
αντε καλέ κ εσύ που θα μου στείλεις κ δώρο!
υπερβολές!
εγώ θέλω μόνο σαπορτ αυτό μου φτάνει!
άσε που ήδη έχω τα σωβρακά σας!!!!!!!
ότι σε βολεύει eve. είσαι σίγουρη όμως οτι θα σε βοηθήσει μια απόσταση τόσο μεγάλη? δίνει πολύ μεγάλο περιθώριο κ ίσως ξεχαστείς?η νιώσεις μεγάλη πίεση. μήπως να το πάμε πιο κοντινά? δηλαδή να χάσει σε 15 μέρες 1-1,5 κιλό? μπορούμε να το ξεκινήσουμε 15 με 30 ιουνίου.
Μανταμίτσα
α, η υπόσχεση υπόσχεση!!! στείλε μύνημα!!!είπαμε αναμνηστικό όχι loui vuitton
κατα τα άλλα , εχω μπει σε φοβερή διάθεση παιδί μου δεν πιάνομαι λέμε...
φύλαξε τα νώτα σου γιατί θα μεταμορφωθώ από χελώνα σε πούμα...χα...χα..χα..
απλά με ρίξε λίγο το γεγονός ότι στραμπούλιξα το πόδι μου και η γυμναστική μου πήγε στράφι..
επίσης έπαθα έγκαυμα...άσε σου λέω δεν με πήγε ο Μάιος καθόλου....
ας πούνε και τα υπόλοιπα κορίτσια τι διάρκεια θέλουν, αν έχουμε δηλαδή αλλες συμμετοχές. απλά το σκέφτηκα γιατί οι περισσότεροι πάμε τον Αύγουστο διακοπές όποτε να το σκεφτόμασταν σαν μπικίνι διαγωνισμό??? :starhit::starhit::starhit:
4 εβδομάδες > - 4 κιλα?
3/6 με 30/6 deal? συνεχίζουμε στο ίδιο topic η ανοίγουμε καινούργιο?
α περαστικά για το έγκαυμα κ το στραμπούλιγμα! να σου πω οτι έπαθα κεγώ κάτι ανάλογο βέβαια πολύ λάιτ. κ πολύ αστείο. ταυτόχρονα έγκαυμα τραυματισμό 2 +1. έπεσα από τον διάδρομο κ έπεσα στο σημείο μπροστά που γυρνάει κ μου έξησε την πλάτη(καλά μην φανταστείτε γραντζουνίτσα) αφού δν στραμπούληξα τίποτα ,απλά ήταν το σοκ της υπόθεσης!
το χω πάθει και αυτό...
ευτυχώς ο διάδρομος δεν είχε πάθει τίποτα!!!! :lol::lol::lol:
πολλά καλέ δν είναι 4 κιλά? να πούμε 3?
οκ, 3!!!
να ανοίξουμε νέο τόπικ?