Γεια σου λυπημένη, όλα καλά;
Για πες λίγο, μετά από πόσες μέρες πήγες δουλειά; Μετά από πόσες μπορούσες να πας τζυμ;
Printable View
Γεια σου λυπημένη, όλα καλά;
Για πες λίγο, μετά από πόσες μέρες πήγες δουλειά; Μετά από πόσες μπορούσες να πας τζυμ;
Fillipe, epeidi eida oti rwtas gia douleia kai gym, prin sou dwsei ta fwta tis kai h menh mas apo tin diki tis empeiria na sou pw auta pou kserw egw apo tin episkepsi mou ston plastiko (den kserw an ta oraiopihse ligo) alla se genikes grammes mou eipe ta eksis:
1. Peripou ton prwto ena me enamisi mina xreiazetai polu ksekourash opote kalo einai na eisai se adeia, episis afou fugoun oi paroxeteuseis kai to prwto idima, foras eidiko zostira (den kserw an to lew swsta emena mou to edeikse se fwto) kati san zwnh lastex gia na krataei tin koilia stin thesh ths...
2. Gumnastiki tin ksexnas gia tin arxi!!!! toulaxiston 2-3 mines kai meta siga-siga mpaineis se programma ... Apo oso mou eipe den prepei na ginetai apotomh aimatwsh opote aerovia giok, vari me tipota...
3. Epanerxetai kanonika kai mpainoun ola stin nea tous thesh sto eksamino kai sto enniamino me dwdekamino exeis to teliko apotelesma (exoun fugei ola ta oidimata, priksimata, exoun paei ta organa stin nea tous thesh) Vevaia paizei rolo an kanei sirafi miwn kai xreisimopoihsei plegma pera apo tin afairesh dermatos. Episis paizei rolo an xreiazetai topika lipoanarwfish. Opote kathe organismos kai kathe epemvash einai polu eksatomikeumenh alla se genika plaisia auta mou eipe.
4. H oulh tha parei to kanoniko tis aspro xrwma stadiaka auto mporei na parei kai 1 xrono (stin arxi maurizei leei ligo alla einai fusiologiko me to xrono ginetai aspri san ragada apo oso fantastika egw alla kai pali einai se mh emfanh shmeia opote ola kala! )
Auta apo tin diki mou sizitisi me ton plastiko... Lipimeni pes mas kai esy tin diki sou empeiria tha eimaste eunomones mias kai egw kai o filip pame olotaxws pros to xeirourgio ;)
Χωρίς να έχω ακόμα μιλήσει με γιατρό, από τις πληροφορίες που έχω συλλέξει μου ακούγονται εξωπραγματικά τα διαστήματα που λες, υπολόγιζα μια εβδομάδα με 10 μερες για δουλειά(η δουλειά μου είναι καθιστική δουλειά γραφείου) και περίπου ένα-ενάμιση μήνα για τζυμ, έστω και συντηρητικά.
Αν οντως είναι τόσο πολύ εγω προσωπικά το βλέπω πολύ δύσκολο να προχωρήσω, δε με ενδιαφέρει για την ουλή και το χρώμα ασ κάνει και πέντε χρόνια αλλά τέτοια χρονικά περιθώρια για αποχή από δουλειά ή/και γυμναστική απλά δεν έχω. Ζυγίζοντας τα δλδ, ας μείνω έτσι αν μιλάμε για τόσο χρόνο.
Φιλιππε κλεισε ενα ραντεβου με πλαστικο για να κανεις αρχικα μια εκτιμηση της καταστασης σου. Καθε σωμα ειναι διαφορετικο και στην δικη περιπτωση που η χαλαρωση ειναι μεγαλη και σε στηθος και σε κοιλια (συν οτι πρεπει να κανει συραφη μυων γιατι οι κοιλιακοι μυς εχουν αποσταση) μπορει να χρειαζεται παραπανω χρονος. Επισης δεν γνωριζω αν το γεγονος οτι ειμαι γυναικα παιζει καποιο ρολο.
Υποθετω οτι διαφερει αρκετα ο χρονος αναρωσης για μια μινι κοιλιοπλαστικη, απο οτι η κυκλοτερης ή αν συνδιαζεται και με αλλη επεμβαση. Εγω πηγα σε ιδιωτη γιατρο και με βαση το τι χρειαζεται στην περιπτωση μου αυτα μου ειπε...
Επισης ενα αλλο που μου ειπε οταν ρωτησα για επιπλοκες ηταν οτι οι συνηθεστερες ειναι στον αφαλο και επισης να γινει χειλοειδης ουλη.
Για την γυμναστικη επειδη και μενα με καιει γιατι χωρις αυτη θα σαλταρω, ηταν καθετος οχι αεροβια οχι βαρυ για τους πρωτους 2-3 μηνες. Μονο περπατημα...
Δεν ξερω αν απο γιατρο σε γιατρο οι οδηγιες αλλαζουν και αλλοι ειναι πιο καθετοι αλλοι πιο ελαστικοι, δεν εχω παει και σε αλλον για να σου πω...
εμενα παντως μετα τη σληβ που σκιζονται και οι κοιλιακοι για προχωρησουν στα ενδοτερα οι γιατροι,υστερα απο τριμηνο το γρηγοροτερο μου επετρεψαν γυμναστικη με βαρη σιγα σιγα,διοτι υπαρχει ο κινδυνος κηλης στους μυες
Καλησπερα σε ολους!!! Λοιπον, εχουμε κ λεμε! 21 μερες μετα την επεμβαση!Παμε να σας πω τι κατασταση επικρατει και να απαντησω στα ερωτηματα του Φιλιππου, συμφωνα παντα με τη δικη μου εμπειρια!Ειμαι λιγο σε περιεργη φαση.Αρκετα down,με μηδενικη διαθεση για εξοδους.Αρκετο αισθημα κοπωσης, απιστευτη υπνηλια, σε συνδυασμο με το οτι πρεπει να κοιμαμαι σε συγκεκριμενη σταση, που ποναει ο πωπος μου, με αποτελεσμα, καθε μια ωρα το βραδυ, να'μαι ξυπνια περπατωντας σε ολο το σπιτι, για να ξεπιαστω. Πολλα νευρα, πολλη μουρμουρα και πολυ κοιταγμα ταβανιου. Αυριο παω για εξετασεις αιματος, να τσεκαρω κατα ποσο ανεβηκε ο αιματοκριτης μου κ ο σιδηρος, μιας κ συνδεονται αμεσα με αυτα που νιωθω! Παμε στα λοιπα.. Φιλιππε, φοραω ενα ειδικο λαστεξ, που ειναι ενα νουμερο μικροτερο και παταει τοσο(αυγουστο μηνα, μονο αυτο σκεψου) που θες να το πεταξεις γρηγορα απο πανω σου! Αυτο υποτιθεται περιπου 1,5 μηνα! Γυμναστικη μετα απο 2 μηνες περιπου..ΑΛΛΑ μεχρι πριν κανω την επεμβαση ελεγα κ εγω οτι δε θα αντεξω! Ομως μετα την επεμβαση, περνας τοσα πολλα, που το μυαλο σου μονο στη γυμναστικη δεν ειναι. Και το λεει ενα ατομο που κανει συνεχεια γυμναστικη ε! Στη δουλεια σου, εφοσον ειναι καθιστικη, επιστρεφεις συντομα! Αλλοι κ σε μια εβδομαδα! Σχετιζεται το ειδος της επεμβασης που κανεις! Εγω με κυκλοτερη σιγα μην πηγαινα με μια εβδομαδα! Και μετα απο 3 παλι δε θα πηγαινα! Οπως θα παρατηρειτε,γκρινιαζω γκρινιαζω γκρινιαζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Δε θεωρω οτι ειμαι το καλυτερο ατομο για συμβουλες αυτο το διαστημα,μιας και βλεπω τα παντα αρνητικα. Θα πεις τωρα, μα το αποτελεσμα; Το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο! Ειμαι πρησμενη μεν, αλλα ειναι εξαιρετικο, δηλαδη που να ξεπρηστω κιολας! Αλλα με χαμηλο αιματοκριτη κ σιδηρο περναω πολυ δυσκολα, πραγμα που ευχομαι να αλλαξει συντομα! Τελος, ενα φοβο εχω! Τα ραμματα στην κοιλια, αυτο το τραβηγμα που νιωθω..μηπως δε φυγει ποτε! Περπαταω και νιωθω οτι η κοιλια μου θα σκιστει στα δυο και με τρομαζει η σκεψη οτι μπορει να μη φυγει ποτε! Τι αλλο να σας πω; ΣΥΜΒΟΥΛΗ: μην ξεκινησετε για επεμβαση αν δεν εχετε υποστηρικτικη οικογενεια και καλους φιλους να σας κανακευουν! Χωρις αυτους, πραγματικα δεν ξερω πως θα το αντιμετωπιζα! Οτι χρειαστειτε εδω ειμαι!
ολα θα παν καλα σου ευχομαι γρηγορη αναρρωση
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση lipimeni, η ταλαιπωρία μου φαίνεται μεγάλη αλλά σε ανεκτά επίπεδα, όπως και τα χρονικά περιθώρια που περιγράφεις. Εύχομαι, και είμαι βέβαιος, σε λίγο διάστημα να θυμάσαι τη ταλαιπωρία ως μια δυσάρεστη παρένθεση σε μια πολύ θετική απόφαση για τη συνέχεια της ζωής σου.
Δλδ ΟΚ, ας γυρίσω στη δουλειά μετά από 2 εβδομάδες και γυμναστική σε δύο-τρεις μήνες αλλά αυτό είναι το όριο μου, πραγματικά ειδικά στο θέμα της δουλειάς δεν υπάρχει μεγάλη ανοχή καθώς υπάρχουν πρακτικοί λόγοι μείωσης προσωπικού της επιχείρησης και γενικότερων δυσκολιών να λείψω παραπάνω. Και... ας το ρωτήσω κι αυτό μιας και με καίει λίγο λόγω πρόσφατης σύναψης δεσμού με κοπέλα που με ενδιαφέρει αρκετά, για σεξ πάλι για τρίμηνο μιλάμε;
Η βασική διαφορά της κυκλοτερούς κοιλιοπλαστικής με τη μίνι είναι οτι μαζεύεται και το πίσω μέρος, κάνω λάθος; Κοιτάω πάντα σε ξενόγλωσσα site και πάντα μελετάω διεθνή βιβλιογραφία, συνήθεια που μου έχει μείνει από τις σπουδές και , κατά τα ψέματα, εμπιστεύομαι και περισσότερο τη πληροφορία που λαμβάνω καλώς ή κακώς. Αν έχω διαγνώσει σωστά τις ανάγκες μου, κι εγώ για κατακεί πάω λοιπόν, οτι δε πρόκειται να ασχοληθώ με το στήθος πιθανολογώ οτι δε θα κάνει ιδιαίτερη διαφορά στην αποθεραπεία μιας και η κοιλιοπλαστική είναι πολύ πιο βαρύ χειρουργείο.
Καθώς στο θεωρητικό κομμάτι το έχω εξαντλήσει μέχρι αηδίας ως συνήθως, παρακαλείται όποιος έχει ήδη απευθυνθεί σε χειρούργο, ειδικά στην Αθήνα, να μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα τις πληροφορίες του και εντυπώσεις μπας και αποφασίσω από μέσα Σεπτέμβρη που χαλαρώνω με άλλες υποχρεώσεις να το δω πιο σοβαρά και πρακτικά το ζήτημα.
Φιλιππε γελασα παρα πολυ με την απορια σου περι σεξ! Αυτο το λαστεξ που φοραω, εχει τρυπα χαμηλα για να κανεις τις διαφορες "αναγκες"απο εκει, γιατι το βαλε-βγαλε , ειναι κουραστικο! Απο πανω απο το λαστεξ, φορας εσωρουχο.Εγω φοραω το εσωρουχο και απο πανω το λαστεξ, γτ δε νιωθω ανετα και οταν πηγαινω τουαλετα βγαζω ολη τη στολη κανονικα! Σιγα μη χρησιμοποιω την τρυπα! Μου λεει η γιατρος προχθες"αν κανεις κατι με αγορι, βαλε το εσωρουχο απο πανω και μεινε με το λαστεξ"! Η απαντηση μου ηταν: ναι ετσι οπως ειμαι, μονο για να κανω κατι με αγορι ειμαι!! Και γελουσα μονη! Παρ'ολα αυτα , τη ρωτησα και ειπε απο σεπτεμβριο ειμαι οκ, οσον αφορα το σεξ! Επισης, ναι η κυκλοτερης ειναι ενας κυκλος π λεμε! Ολο το σωμα γυρω γυρω, ανορθωση πωπου κτλ κτλ κτλ! Εμενα προσωπικα παιδια, πωπο δε μου αφησε ντιπ που λεμε! Σκετος μυς πια.. Πραγμα που δε με ενθουσιαζει και ιδιαιτερα, αλλα αν ξεκινησω να πλακωνομαι με το καλο στη γυμναστικη, θα το στρωσω. Αυτο να'ναι!
E ξέρω γω, να μη γνωρίζουμε και γι'αυτό; Εδω έχω γράψει τέρατα, στο φυσιολογικό θα κολλουσα;
Στο πωπό εγώ έχω στεγνώσει εντελώς από μόνος μου, μόνο μυς και περισσευούμενο δέρμα.. μια αηδία δλδ αν και είναι το μονο σημείο που συνεχώς βελτιώνεται. Αλλά (οτ)αν τελικά το αποφασίσω δε βλέπω πως θα αποφύγω τον κύκλο, άμα είναι να το κάνω ας το κάνω σωστά. ΟΥΦ!
Καλώς το και πάλι το κορίτσι μας με το σέξυ διπλό εσώρουχο! Ήθελα να'ξερα πού θα έβαζες τη σερβιέτα κατά τις οδηγίες τους!
Αλλά τι λέω; Ταμπόν και τακτοποιήθηκε το θέμα! Τα τελευταία εργαστηριακά σου βγήκαν καλά; Εύχομαι μέρα τη μέρα όλα καλύτερα!
Είσαι σε φάση ανάρρωσης ακόμη οπότε μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα ούτε ως προς το αποτέλεσμα της επέμβασης
ούτε ως προς την ποιότητα της σωματικής και ψυχολογικής σου υγείας...Όσο για την γκρίνια,αν σε παρηγορεί και για μένα
κυκλοφορεί αυτή η βρώμα,αλλά ξέρω πως πρόκειται περί συκοφαντικής δυσφήμησης και δεν ανησυχώ...Συνέχισε λοιπόν
κι εσύ να είσαι ο υπέροχος εαυτός σου! Πάντως σε φαντάζομαι με το γεροντίστικο χοντροκομμένο σουτιέν και το τρύπιο λαστέξ
από κάτω και ήδη νιώθω δραστηριότητα στο μόριο,που δεν έχω! Άντε ν'αντέξουν τα παλικάρια το ραντεβού τον Σεπτέμβρη
μαζί με τους κινηματογράφους...Εγώ πάντως δε ρώτησα πότε μπορώ να επιστρέψω στη σεξουαλική μου δραστηριότητα
μετεγχειρητικά και το ψιλοεκμεταλλεύομαι προς το παρόν γιατί ενώ πέρασαν ακριβώς δυο μήνες,δεν έχω το παραμικρό ενδιαφέρον.
Φοβάμαι μήπως αντί να επέμβουν στο θέμα της όρεξης για τροφή,πείραξαν το κέντρο της όρεξης για σεξ...Δε βαριέσαι...υπερτιμημένα όλα!
Nadine γελασα τοσο! Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ σεξυ αυτο το διαστημα! Χαχαχαχα! Υπομονη κανω! Γενικα ομως! Να περασουν ολα, μπας και καταφερω να νιωσω λιγο καλυτερα! Αυτο το λαστεξ ειναι ο θανατος ο ιδιος! Κυριολεκτικα μια κολαση! Ειδικα με τη ζεστη δεν αντεχεται! Μπαινω στη ντουζιερα και βρεχω τα ποδια μου τα ξημερωματα, καθε λιγη ωρα.υπομονη πφφφ!
Lipimeni, είσαι το είδωλό μου!
Ο στόχος μου είναι να χάσω τόσα κιλά όσο εσύ (άλλωστε η αφετηρία μας είναι περίπου ίδια στα κιλά),
και να μπορέσω κάποια στιγμή να κάνω την επέμβαση που έκανες!
Σου εύχομαι ακόμα μια φορά την γρηγορότερη ανάρρωση και να είσαι πάντα καλά! :)
Πολυ σε ευχαριστω! Στο ευχομαι απο καρδιας! Να θυμασαι οτι το δυσκολο κομματι δεν ειναι το να χασεις τα κιλα..καλο βραδυ!
Νευρα.Θυμος.Γκρινια.Κλαμα.Θ υμοςξανα. Αυτα εχω και δεν ξερω τι φταιει! Με ενοχλουν ολα! Η ζεστη, ο στενος κορσες που με πεθαινει, οι πληγες π εχω απο τα ραμματα, ολα αυτα που εχω πανω μου, γαζες, γαζουλες, γαζακια!κτλ κτλ κτλ..Θελω να χορεψω, να τρεξω, να πηδηξω, να γυμναστω, να βαλω ωραια στενα ρουχα..και δεν μπορω να κανω ΤΙΠΟΤΑ!!!
Υπομονή καλή μου, σκέψου πως σε λίγο ολα αυτα θα εχουν τελειώσει και θα απολαμβάνεις τους κόπους σου!!! Συγχαρητήρια και πάλι, και πάνω απο ολα ψυχραιμία, όλα θα στρωσουν και δεν θα θυμάσαι τίποτα απο την όλη ταλαιπωρία :)
Tα αγαθά κόποις κτώνται!
Κάνε λίγη υπομονή και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα είσαι ελεύθερη από κορσέδες και γάζες και θα απολαμβάνεις τον καινούριο σου εαυτό στο έπακρο! :wink1:
Πως είσαι; Έχουν περάσει αρκετοί μήνες.. Είσαι καλά τώρα;Quote:
Originally posted by lipimeni
Νευρα.Θυμος.Γκρινια.Κλαμα.Θ υμοςξανα. Αυτα εχω και δεν ξερω τι φταιει! Με ενοχλουν ολα! Η ζεστη, ο στενος κορσες που με πεθαινει, οι πληγες π εχω απο τα ραμματα, ολα αυτα που εχω πανω μου, γαζες, γαζουλες, γαζακια!κτλ κτλ κτλ..Θελω να χορεψω, να τρεξω, να πηδηξω, να γυμναστω, να βαλω ωραια στενα ρουχα..και δεν μπορω να κανω ΤΙΠΟΤΑ!!!
καλησπέρα!!(και απο εδώ γιατί έγραψα και σε άλλο ποστ)!Όλα πολύ καλά!Χωρίς γκρίνιες,για το σώμα τουλάχιστον.Τώρα τις κρατάω για άλλα θέματα της καθημερινότητας! Μεγάλη υπόθεση αυτή η επέμβαση..πολύς κόσμος με ρωτάει αν θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία.Η απάντηση είναι Ν Α Ι ! Μια λεπτή γραμμή στο σώμα,σου θυμίζει ότι κάποτε,σαν παιδί και εσύ,έκανες το λάθος,να φας λίγο παραπάνω.ΟΚΚΚΚΚΚΚ πολύ παραπάνω. Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι όλοι μου λένε,πως δε με θυμούνται όπως ήμουν παλιά.Δεν περίμενα ο κόσμος να ξεχάσει τόσο γρήγορα την παλιά μου εικόνα.Εδώ εγώ η ίδια δεν την ξεχνάω.Την κουβαλούσα βέβαια και αρκετά χρόνια...Σε δύο μήνες θα κλείσω ένα χρόνο από την επέμβαση.Έχω ξεχάσει πόνους, κλάματα και όλο το πακέτο. Το μόνο που λέω,είναι δόξα το θεο,που πήρα την απόφαση,γιατί αν κουβαλούσα ακόμα και σήμερα αυτό,το κρεμασμένο δέρμα δεν δεν... αυτά από μένα! τα ιδιαίτερα φιλιά μου σε NADINE και φιλιππαρά!
Γειά σου,κορίτσι,που έκανες ανέλπιστα το Σάββατό μου να ξημερώσει ακόμη πιο ευχάριστα
από όσο το υπολόγιζα! Πολύ,πάρα πολύ χαίρομαι με όσα επιτέλους σου συμβαίνουν!
Κι αυτή η γραμμή,πόση σοφία κρύβει σε κάθε εκατοστό της! Μια πορεία ζωής,επίπονη και χρονοβόρα,
που ωστόσο με την πίστη και την επιμονή σου οδήγησε σε ένα φωτεινότερο σήμερα!
Εύχομαι να έρχονται κι άλλες χαρές,πολλές χαρές σε όλους τους τομείς της λαχτάρας σου
κι αυτό το όμορφο αγαπημένο νέο σώμα σου να είναι υγιές και να σε ταξιδέψει σε αμέτρητες ομορφιές ζωής!
Και κάτι ακόμη γιατί δεν πολυμπαίνω στο φόρουμ και νιώθω να σας χάνω.
Επειδή για αρκετούς από μας κάποτε κλείνει ο κύκλος του χώρου αυτού,
όσοι δε θέλετε να χαθούμε εντελώς μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με άλλα μέσα,
πχ facebook. Όχι πως έχω χρόνο να τσατάρουμε με τις ώρες εκεί,αλλά είναι όσο να'ναι
ένα παράθυρο ανοιχτό και άμεσο στην επικοινωνία. Με προσωπικό μήνυμα εδώ
ανταλάσσουμε λογαριασμούς κλπ. Πολλά πολλά φιλιά και καλή δύναμη για τη συνέχεια!
Λυπημένη (που πια δεν είσαι λυπημένη!!),
το μήνυμά σου με γέμισε αισιοδοξία!
Χίλια μπράβο σου που τα κατάφερες! :thumbup:
Θέλω κι εγώ να προχωρήσω όπως και εσύ.
Ήθελα να σε ρωτήσω, είχες τίποτα παρενέργειες από το χειρουργείο;
Είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις εφ' όρου ζωής εξ αιτίας του χειρουργείου,
ή η ταλαιπωρία και η προσοχή σου ήταν μόνο για τους λίγους μήνες μετά την επέμβαση;
Τα ρωτάω αυτά γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ να κάνω τις ίδιες επεμβάσεις κάποια στιγμή στο μέλλον αν τα καταφέρω!
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων!