Quote:
Originally posted by NADINE
feel_cool2013 και flirim,δεν είμαι εντελώς καλά.
Το βασικό μου θέμα είναι πως ακόμη,από την πρώτη νύχτα του χειρουργείου,
πέντε μήνες τώρα,κάθε βράδυ πνίγομαι από εμετό στον ύπνο μου,παρά τα ψηλά μαξιλάρια,
οπότε δεν κοιμάμαι καλά τις νύχτες και σέρνομαι χωρίς ενέργεια τις μέρες,συν πόνους σε πλάτη
και αυχένα από τη λάθος στάση σώματος στο κρεβάτι.Το καλό είναι πως μάλλον δε θα χρειαστώ
τρίτη διάνοιξη,αφού κρατώ την τροφή,η οποία ωστόσο συνεχίζει να με πονά και να μου χαλά τη διάθεση,
κάτι που μου είπαν οι γιατροί πως μάλλον θα το έχω για πάντα...Προσπαθώ να παίρνω τα συμπληρώματά μου,
νερό δεν πίνω γιατί με πονάει κι αυτό θα μου δημιουργήσει σίγουρα θέματα και τέλος δε χάνω ιδιαίτερα κιλά,
κάτι όμως που περίμενα καθώς δεν έχω τόση διαφορά στην πρόσληψη θερμίδων πριν και μετά το χειρουργείο.
Αυτά με δυο λόγια τα νέα μου...flirim,έχουμε κι έναν καφέ να πιούμε τα δυο μας,δεν το ξέχασα...Αν νιώθεις τώρα
καλά,να το κανονίσουμε μέσα στον Νοέμβρη γιατί μετά για δυο μήνες θα είμαι περισσότερο πιεσμένη χρονικά.
feel_cool2013,εσύ πρέπει να νιώθεις όχι απλά cool αλλά super με τέτοια απώλεια σε λιγότερο του μήνα!
Εύχομαι και τα υπόλοιπα σημαντικά ζητήματα της ζωής σου να εκτυλίσσονται εξίσου ικανοποιητικά!
Την καληνύχτα μου και τα φιλιά μου σε όλη την παρέα! Καλή μας δύναμη σε ό,τι καλούμαστε να διαχειριστούμε!
Λυπάμαι Nadine μου που δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα τόσο καλά όσο περιμέναμε όλοι... Είσαι προφανώς από εκείνες τις λίγες περιπτώσεις που έκαναν σοβαρές επιπλοκές... Λυπάμαι ειλικρινά για την τόση ταλαιπωρία σου μετά από τα τόσα χειρουργεία και τις τόσες περιόδους ανάρρωσης...