δν είχε μια καλή φίλη να μοιραστεί τους καημούς της κ την μοναξιά της. θυμήθηκε την φίλη της την Μαίρη και....
Printable View
δν είχε μια καλή φίλη να μοιραστεί τους καημούς της κ την μοναξιά της. θυμήθηκε την φίλη της την Μαίρη και....
και ανατέναξε βαθιά.. Η Μαίρη;;; Μα φυσικά η Μαίρη!! Αυτή που έβγαινε με τον Πασχάλη τον σεκιουριτά!! Θα τη θερμοπαρακαλούσε να δουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχε έξω από το γραφείο της διεύθυνσης και θα έλυνε με τη μία δύο μυστήρια σε ένα!!! Θα έλυνε την απορία της αφεντικίνας της απο τη μια κι από την άλλη θα έβρισκε τις ιστορίες της!
δεύτερη φορά σε δύο μέρες που αποφασίζει να το παίξει ντεντέκτιβ. την πρώτη έκανε γνωριμία με καυτό γείτονα έστω κ αν έγινε ρεζίλι, τώρα τι θα βγει άραγε?το μόνο σίγουρο είναι οτι κατάλαβε οτι πρέπει να βγει από το καβούκι της και να σταματήσει να είναι τόσο κλεισμένη στον εαυτό της. στο διάλλειμα κατέβηκε λοιπόν να βρει την Μαίρη και...
μαζεύοντας τα κουράγια της αποφάσισε να της τα πεί όλα! "Καλη μου Μαίρη, σε παρακαλώ σώσε τη φτωχή σου φίλη", είπε η ηρωίδα μας και της εξιστόρησε τα βάσανα της...
Η συμπονετική φιλη της δεν άργησε να καλέσει στο τηλέφωνο τον Πασχάλη τον σεκιουριτα, ένα βαρβάτο αρσενικό, που πλησίαζε τα 40, με τρομερό ύψος, αλλα καλή καρδιά. Ο Πασχάλης χωρίς καμμία αμφιβολία ήταν ένας καλοκάγαθος γίγαντας! Μετά τους αρχικούς του δισταγμούς, δέχτηκε να βοηθήσουν την Πηνελόπη. Ήταν από τις πιο συμπαθείς φίλες της κοπέλας του... Έτσι, βρέθηκαν οι τρεις τους στο δωμάτιο Ασφάλειας και Ελέγχου, με μπόλικο βουτυρένιο ποπ κορν να βλέπουν την ταινία από τις κάμερες ασφαλείας. Τίποτα δεν κινούνταν στι γραφείο της Πηνελόπης και της διευθύντριάς της μέχρι τις 18.37... Μία σκιά εμφανίστηκε στην οθόνη πλησιάζοντας ύπουλα το γραφείο...
...και ήταν ο Θρασύβουλος!!
"Μα τί δουλειά έχει αυτός στο γραφείο της διευθύντριάς μου;" αναρωτήθηκε από μέσα της η Πηνελόπη.
Το πράγμα αρχίζει να περιπλέκεται και η Πηνελόπη φτιάχνει διάφορα σενάρια με το νου της...
Δεν μπορουσα καθαρά να δει τι ακριβως έκανε ο Θρασύβουλος στο γραφείο οποτε το μονο που της είχε μείνει ηταν να βγει για καφέ μαζι του κ να προσπαθήσει να του αποσπάσει πληροφορίες. Το κανόνισε λοιπον κ τώρα βρισκόταν μπροστά στον θρασυβουλα τετ α τετ έτοιμη να μαθει αυτου που ήθελε αλλά αυτός ο άνδρας της μιλούσε κ της γελουσε με τόση γοητεία που δεν μπορούσε...
...παρά να σκύψει και να τον φιλήσει!!
Δεν το χε ξανακάνει ποτέ αυτό στην ζωή της!
Να ξεκινήσει ένα φιλί!
Και όμως το 'κανε!
Ο Θρασύβουλας...
φανερα ταραγμενος τραβήχτηκε... Η Πηνελόπη πήγε να φύγε τρέχοντας γεμάτη ντροπή... "Μη φεύγεις, εμάς τους δυο μας δένει κάτι, αλλά αυτό δεν είναι έρωτας, είναι κάτι πολύ βαθύτερο..."Ο Θρασύβουλας κόμπιασε, η Πηνελόπη Νάνου, η θεσπέσια γιαγιά σου έκρυβε ένα μικρό μυστικό.... Κι αυτό το μυστικό συμπεριλάμβανε κι εμένα... Εγώ είμαι ο..."
(XAXAXAXAXXAXXA θεικοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!) :thumbup:
(μου το αποφύγατε το σπλάτερ, αλλά δε θα το κάνουμε και λοβ στορι :P )
(χαχαχαχαχχαχαχαχαχα, εμείς με την Μαντάμ σου σου είμεθα Jane-Austen-οθρεμμένες!! Πώς να μην βάλομε το ρομάντζο εις την ιστορίαν;;;;; :smug: )Quote:
Originally posted by marulenia
(μου το αποφύγατε το σπλάτερ, αλλά δε θα το κάνουμε και λοβ στορι :P )
Καημε κ ήμουν έτοιμη μετα τον Ντάρσυ κ τον γεντγορθ να βγάλω τον θρασυβουλα τον μαραγκό τώρα θα δεις άτιμη μαρουλενια....
....είμαι ο εγγονός του πρώτου άνδρα της γιαγια σου. Η γιαγιά σου δεν ήξερε για εμένα ουτε για την κόρη της μέχρι πρόσφατα. Έχω πολλά να σου πω.
Η Πηνελόπη αρχισε να τα χάνει...σηκώθηκε κ έφυγε δεν την ένοιαζε να ακούσει την συνέχεια.. Τον ήξερε τον πρωτο άνδρα της γιαγιάς της. Ναι ηταν ίδιος κ απαραλλαχτος με τον θρασο. Τόσο ίδιοςΛές κ είχε μείνει νεος στην αιωνιότητα.... Σαν βαμπιρ
(χαχαχαχχαχαα! Η ομάδα των jane-austen-οθρεμμένων αντεπιτίθεται!!! :smilegrin: )
Για στάσου λοιπόν πολλές συμπτώσεις μαζεύτηκαν... Σκέφτηκε η Πηνελόπη... Γείτονας, κλέφτης γραπτών και τώρα ηχώ του μακρινού παρελθόντος! "Μα τι θέλεις πια από τη ζωή μου; Εξηγήσου τώρα αλλιώς δε θέλω να σε ξαναδώ!"
"Πηνελόπη... είσαι το άλλο μου μισό.
Είσαι η γυναίκα που πάντα ονειρευόμουν.
Είσαι το όνειρο κάθε άντρα.
Είσαι η αιτία που υπάρχω και αναπνέω εδώ και 2 χρόνια που έχω μάθει για σένα.
Μην ζητάς εξηγήσεις ακόμα.
Περιμένω ένα χαρτί, και τότε θα σου τα αποκαλύψω όλα.
Όλα εξαρτώνται από αυτά που θα γράφει το χαρτί αυτό."
Της Πηνελοπίτσας της έπεσε το σαγόνι κάτω... Μα είναι εγγονός του πρώτου άντρα της γιαγιάς μου!! Άρα έχουμε συγγένεια... Τι είναι αυτά τα πράγματα??? Και στην τελική τι δουλειά έχει αυτός ο άντρας που ήρθε από το πουθενά με εμένα το ταπεινό χαμομηλάκι... Εγώ ούτε τις ιστορίες που γράφω δεν μπορώ να προωθήσω 2 χρόνια τώρα στη διευθύντρια μου για να γίνω από γραμματέας, συντάκτρια, κατάφερα να γοητεύσω αυτόν τον ψηλό και γεμάτο γοητεία άντρα;
(χαχαχχαχαα "ταπεινο χαμομηλάκι"!! θεικο! ματίνα έπρεπε να την βγάλουμε κ όχι πηνελόπη!!)
"ααα δν αντέχω άλλο ,πως έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα,εμένα η ζωή μου ήταν ήρεμη σαν παγωμένη λίμνη". σηκώθηκε όρθια ,πέταξε προς τα πίσω τα φουντωτά μαλλιά της κ απευθύνθηκε στο Θράσο
" Κύριε Θράσο απαιτώ εξηγήσεις. Ας αφήσουμε την γιαγιά μου για την ώρα. λύσε μου πρώτα 2 άλλες απορίες που έχω:
1) τι δουλειά είχες στο γραφείο της διευθύντριάς μου σήμερα?
2) έχεις κάποια εξήγηση η θεωρία για το πως βρέθηκα από το να σου μιλάω στο θυροτηλέφωνο σε δευτερόλεπτα μισολιπόθυμη στο μπαλκόνι κ ναχει πέσει εν τω μεταξύ μια γλάστρα στο κεφάλι σου.
σακούω το λοιπόν.."
"Ομορφιά μου, της είπε... Θα τρομάξεις με όσα σου αποκαλύψω, αλλά θα το ρισκάρω. Δύο χρόνια λιώνω σαν το κεράκι της λαμπρής για σένα. Είδα τη φωτογραφία σου και όλα τα θυμήθηκα.. Έφτασα στο σημείο Άλεφ, που λέει και ο Κοέλιο και θυμήθηκα όλες τις προηγούμενες ζωές μου! Ζήσαμε έναν έρωτα μέσα από τις ζωές των παππούδων μας, αλλά συναντηθήκαμε πολλές φορές στο παρελθόν: ήσουν Αμαζόνα και με κυνήγησες με το τόξο σου, σε μια παγόδα 2000 χρόνια πριν μου σέρβιρες τσάι ντυμένη γκέισα, χορέψαμε τσάρλεστον την μπελ επόκ και διαδηλώσαμε χέρι χέρι για τον πόλεμο στο Βιετνάμ... Από τη στιγμή που έμαθα για σένα, άφησα τη δουλειά μου μετακόμισα δίπλα σου και σε παρακολουθούσα καρτερικά περιμένοντας τη μέρα που θα με δεις εσύ και θα νιώσεις την ανάγκη να με πλήσιάσεις..
Θα σου λύσω λοιπόν και τις απορίες σου, στο γραφείο της διευθύντρια σου μπήκα για να κλέψω τις ιστορίες σου και να τις στείλω σε όλους τους εκδοτικούς οίκους που υπάρχουν για να δουν το ταλέντο σου, τη γλάστρα μου την πέταξες εσύ, μάλλον πάνω στον πανικό σου αμύνθηκες και η ταραχή σου προκάλεσε επιλεκτική αμνησία... Όσο για το χαρτί που σου ανέφερα προηγουμένως, ...
(!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:)
(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΦΟΒΕΡΟΟΟΟ!)
(Όλα αυτά περί προηγούμενων ζωών ο Θράσος με ύπνωση τα κατάλαβε; :smilegrin: )
...πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του, η Πηνελόπη πετάχτηκε θορυβημένη και ούρλιαξε στ' αγγλικά:Quote:
... Όσο για το χαρτί που σου ανέφερα προηγουμένως, ...
"JESUS CHRIST! YOU ARE A BLOODY STALKER!!!"
:smilegrin:
(να και το μνημόσυνο στην Τζειν Όστιν)
χαχαχαχχααχα!Quote:
(να και το μνημόσυνο στην Τζειν Όστιν)
Οι Jane-Austen-οθρεμμένες ηττήθηκαν!! :sniff:
Βάλαμε αυτο-γκολ. :sniff:
Τι να κάνε να πήγαινε στην αστυνομία για περιοριστικα μετρα?τι θα κάνε με τον τρελαρα που νομιζε οτι είναι ο ναπολεον κ αυτή η Ζοζεφίνα?
Εν τω μεταξύ ο θράσος το είχε βάλει στα πόδια αφού πρωτα την κοίταξε σαν πληγωμένο σκυλάκι.
Την πλησίασε ένας κύριος που καθότανε στο διπλανό τραπέζι.ηταν ψηλός ,Ξάνθος με έντονα φρύδια κ ζυγωματικά
'Δεσποινης είστε καλά?'
(Τζέιν ωστεν mode on)
(χαχαχαχα! αντεπίθεση!)
Η Penelope ξαφνιάστηκε από την οπτασία που έβλεπε μπρος της και κοκκίνισε.
Τα βλέφαρά της ανοιγόκλεισαν 2-3 φορές.
Όχι, δεν ήταν όνειρο.
Όχι, δεν ήταν στον παράδεισο.
Ένας ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΟΣ τη ρώτησε αν είναι καλά!
:smilegrin:
"Κυρία Νάνου, είπε ο βγαλμένος από όνειρο άντρας, ονομάζομαι Χαλάκης και είμαι γνωστός εκδότης. Έλαβα σήμερα ένα ανώνυμο μήνυμα που μου έλεγε πως σε αυτό το καφέ θα γνώριζα τη συγγραφέα των ιστοριών που στάλθηκαν στο γραφείο μου τις προηγούμενες ημέρες και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόκληση. Είχα πολύ καιρό να διαβάσω τόσο εμπνευσμένα, ζουμερά και καλογραμμένα κείμενα... Σας παρακαλώ καθίστε να τα πούμε!"
Μα φυσικά.. Εκδόσεις Χαλάκη!! Και ποιος δεν ήξερε το γνωστό εκδότη...
που είχε τουλάχιστον 5000 τίτλους σε όλες της κατηγορίες βιβλίων αλλά πάνω απόλα σε αυτά που ενδιέφεραν την ίδια. μα να την πλησιάσει μάλιστα κ ο ίδιος κ όχι κάποιος εκπρόσωπός του ,αυτό ξεπερνάει κ την πιο τρελή φαντασία! μα λες ο Θράσος τελικά να ήτανε ο φύλακας άγγελός της ,αυτός που τόσο του θύμωσε και τον έκανε να φύγει τρέχοντας ντροπιασμένος? μα τι αχάριστη.
"Κύριε Χαλάκη με τιμά το ενδιαφέρον σας απεριόριστα , είμαι όλη αυτιά σας ακούω"
Κύρια Πηνελοπη...
θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Χθες στο γραφείο μου έφερε μια ταχυμεταφορική εταιρεία έφερε ένα πακέτο με ανώνυμο αποστολέα. Μέσα περιείχε φωτοτυπημένα χειρόγραφα κι ένα σημείωμα που μου έλεγε πως αν βρω ενδιαφέρουσες τις ιστορίες, θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω τη συγγραφέα Πηνελόπη Νάνου, σε αυτό εδώ το καφέ σήμερα στις 18.30. Αρχικά σκέφτηκα πως ήταν ένα τεχνασμα για να μου κινήσουν την περιέργεια, αλλά καθώς είμαι σε αναζήτηση νέων ταλέντων υπέκυψα στην πρόκληση και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα πως τα χειρόγραφά σας είναι μικρά αριστουργήματα. Μα που κρυβόσασταν τόσο καιρό;;;
Έχω να σας κάνω μια πρόταση...
Μετά από σύντομη έρευνα, ρομαντικός βρετανικός αγρός και splatter μπορούν να συνυπάρξουν... Αν μπορούσατε να συμπληρώσετε αυτό το νέο στοιχείο στα γραπτά σας κυρία Νάνου, τότε τα γραπτά σας θα γίνουν παγκοσμίως best seller. Θα μας παρακαλούν γονατιστοί παραγωγοί από το Hollywood για μεταφορά στη μεγάλη οθόνη!!! Και για να μη νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα πάρτε αυτό" είπε ο μεγαλο-εκδότης και με μία κίνηση άφησε μπροστά της ένα βιβλίο... "Διαβάστε αυτό πρώτα πριν μου απαντήσετε"
χαχαχαχαχαχ!:bouncy:
H Πηνελοπίτσα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα γέλια της... Παρ' όλα αυτά για να μην προσβάλλει τον γοητευτικό και πασίγνωστο εκδότη πήρε το αντίγραφο του σουρεαλιστικού βιβλίου στο δεξί της χέρι, σκουπίζοντας με το αριστερό τα δάκρυα που της προκάλεσαν τα γέλια...Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
χαχαχαχαχαχ!:bouncy:
τελικά η Πηνελοπίτσα,αφού ανταλάξανε τηλέφωνα με τον πιπινοεκδότη,τον κέρασε μια πίτσα και έναν μπακλαβά τον κυριο Θράσο
και τους καληνύχτισε βιαστικά και έφυγε για το σπίτι,για να συνειδητοποιήσει και να σκεφτεί τι την πρόταση του εκδότη..
ήταν αργά και πήρε το τελευταίο λεοφωρείο της γραμμής. Μπαίνοντας μέσα ανατρίχιασε! Δεν περίμενε να δεί...
την διευθύντρια να την κοιτάει με μίσος, ολόκληρη να την έτρωγε δεν θα χόρτεναι. "τι να κάνω;" σκεφτόταν η Πηνελοπίτσα... "οποία κατάστασης... ένας θαυμαστής από το πουθενά... ένας εκκεντρικός εκδότης που μου ζητάει να γράψω σε μυθιστόρημα συνδυασμό από walking dead και πύργο του ντάουντον και μια στρίγγλα τώρα έ όχι! Πάει πολύ! δν μπορώ να το αντιμετωπίσω κ αυτό τώρα!!! αποφάσισε να κατέβει γρήγορα γρήγορα στην επόμενη στάση, ευτυχώς το λεωφορείο ήταν πίτα και πρόλαβε να κατέβει πριν την φτάσει η μέγαιρα, μόλις κατέβηκε ανάσανε με ανακούφιση αλλά...
απεναντί της είδα ενα 24ωρο μαγαζί με ρούχα το οποίο είχε εκπτώσεις!!
Eίπε να μην χάσει τέτοια ευκαιρία και αμέσως όρμηξε στο μαγαζί. Καθός δοκίμαζε διάφορα συνηθισμένα ρούχα που την έκαναν ακόμα πιο αδιάφορη,είδε ένα υπέρλαμπρο ταγιέρ! Τα μάτια της έβγαλαν αστράκια,αυτό που έβλεπε ήταν το απόλυτο γουάου!
Αποφάσησε να το πάρει και να εμφανιστεί με νέο λούκ αυριο στο γραφείο! Ηταν καιρός πλέον απο ταπεινό χαμομυλάκι να γίνει η βιονική γυναίκα!
η γυναίκα μύθος!:cool: