Originally posted by Sofia
Quote:
Originally posted by Kassi
Στην πεφτει λοιπόν ένας borderline από την παρέα....Σε μία εβδομάδα σε έχει στάνταρ εγκαταλείψει και εσύ είσαι καταθλιπτικός.....Τι το θεραπευτικό ειλικρινά βρίσκεις σε αυτή την μεταξύ σας σχέση;Ότι ο καθένας εκτόνωσε τη λίμπιντό του;Εσύ ως καταθλιπτικός θα πέσεις σε μια ωραιοτάτη κατάθλιψη και θα τρέχουν να σε ανεβάσουν οι ψυχίατροι....
μαλιστα
υποθεση 1: ειναι βεβαιο οτι οποιος μου την πεφτει, πεφτω κ εγω...οκ,πασο. -
Δεν ξέρω αν εσύ πέφτεις με όποιον σου την πέφτει αλλά δεν είναι η δική μου υποθέση ακριβώς αυτή..εκτός αν έτσι την φαντασιωνόσουν
υποθεση 2: ο borderline στανταρ μ εγκαταλειπει εμενα ή την οποια.... συντομα
Ο borderline το πιο πιθανό είναι να σε αφήσει στην εβδομάδα...και να βγει και με τα μισά μέλη της ομάδας για ποτό
υποθεση 3: ως καταθλιπτικη που ειμαι γινομαι ακομα χειροτερα
Είναι υπόθεση όπως γράφεις και εσύ
υποθεση 4: εχουμε εκτονωσει κ οι 2 τη λιμπιντο μας κ δεν καταλαβαμε τπτ αλλο περαν αυτου....
Υπόθεση είναι και αυτή επιμένω.....Υπόθεση είναι και να μαχαιρώσεις το μέλος της ομάδας που σε εγκατέλειψε.....ή σου την σπάει.....Υπόθεση είναι και να βρεις τον έρωτα της ζωής σου στην ψυχοθεραπεία...Η αγάπη ήρθε στην θεραπεία.....αλλά μου θυμίζει η όλη φάση γραφείο συνοικεσίων,ραντεβού στα τυφλά και όχι ψυχοθεραπευτική ομάδα
ας τα δεχτω ολα αυτα...αλλα αληθεια ως καταθλιπτικη που βρισκομαι σε θεραπευτικη διαδικασια, δεν μπορω να κανω τπτ αλλο παρα μονο να γινω χειροτερα? δεν παιζει να μην το παρω πλεον τοσο βαρεως οσο άλλωτε?ουτε το να μην παρω ψυχοφάρμακα?ειναι δεδομενη η διαδρομη μου?
αληθεια, τα δυο ατομα δεν καταλαβαν τπτ, πέρα απο μια εκτονωση λιμπιντο? πώς κ έτσι?εκει ηταν ολο το παιχνιδι?
επισης οντας σε θεραπευτικη διαδικασια, δεν μπορω να κερδισω,αναλύοντας πώς εκανα αυτη τη σχέση? Γιατι? πώς εφτασε στο τέλος? κ τί με κανει να νιωθω ολο αυτο?σε τί κατασταση με φέρνει?