Μπράβο και σε σένα Happy cloud!
Συνέχισε έτσι!! :thumbup:
Printable View
Μπράβο και σε σένα Happy cloud!
Συνέχισε έτσι!! :thumbup:
74.6 χτες
74,9 σημερα
λεω να αλλαξω τικερακι και να κατεβω στα 75!!!!!
86,9 kg!
Δάκρυα συγκινήσεως είχα όταν αντίκρυσα αυτό το νούμερο!
Τέτοιο νούμερο έχω να δω από όταν πήγαινα σχολείο (τέλη γυμνασίου - αρχές λυκείου).
Είμαι τέρμα αισιόδοξη για την συνέχεια!!
;-)
Ματζουρανα συγχαρητηρια!!!!!!!εισαι πολυ κοντα στον στοχο σου πια!!!!!
εγω ζυγιστηκα σημερα και ειμαι 73...δηλαδη 3.6 κιλα κατω μεσα σε 3 εβδομαδες!!!!!ανελπιστα καλα...ελπιζω να μην ειναι μονο υγρα...
εντάξει, πλάκα μου κάνετε....
εγώ 2 μέρες έκανα βλακείες ... την Δευτέρα ζυγίζομαι και πιστεύω ότι θα έβαλα...
αλλά εσείς - και οι δύο - τι να πω...
ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!
Mania μη νομιζεις...τα δικα μου φαινεται να ηταν υγρα γιατι σημερα ξαναζυγιστηκα και ημουν 73,8....
χθες λοιπον εφαγα
πρωι: μπανανα και χυμο αμιτα
μεσημερι: αρακα με 1 κομματι μιλνερ και 1 φετα ψωμι
απογευμα: 1 χουφτα κορν φλειξ σκετα
βραδυ: 1 μπυρα + μερικα πατατακια που μας εφεραν
αργα βραδυ: 2 ρυζογκοφρετες
αποτελεσμα?73,8...αμαν μωρε και χαρηκα :( :( :(
Καλησπέρα κορίτσια!
Μην αγχώνεστε για τις ενδείξεις της ζυγαριάς!
Το σημαντικό είναι να συνεχίζουμε ακάθεκτες και να προχωράμε με ποιοτική διατροφή όσο μπορούμε περισσότερο!
Και οι παρασπονδίες μέσα στη ζωή είναι...
Αν αρχίσουμε με ενοχές, θα καταλήξουμε να απογοητευόμαστε και να σταματάμε κάθε προσπάθεια.
Μάνια, έφαγες 2 μέρες παχυντικά φαγητά;
Οκ, πες στον εαυτό σου "Καλά έκανα και τα έφαγα! Το ευχαριστήθηκα! Από τώρα συνεχίζω και πάλι την ποιοτική μου διατροφή!"
Happy Cloud, δεν βοηθάει καθόλου το να ζυγίζεσαι κάθε μέρα γιατί γίνονται πολλές αυξομειώσεις στο βάρος μας από μέρα σε μέρα για διάφορους λόγους και έτσι δεν θα έχεις σωστή εικόνα για το πού βρίσκεσαι. Καθιέρωσε 1 μέρα τη βδομάδα στην οποία θα ζυγίζεσαι!
Καλημέρα!! Κάνω νέα αρχή σήμερα ύστερα απο διάφορα ατοπήματα! Ποια είναι μαζί μου για στήριξη; Είμαι 95 και ως τον Σεπτέμβρη που παντρεύομαι θέλω να χαλάσω 10 κιλά...
Ελένη καλώς ήρθες!
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για τον γάμο σου!
Μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις 10 κιλά μέχρι τον Σεπτέμβρη!
Μακάρι μαντζουράνα μου το εύχομαι!!
άντε βρε Ελένη, όλες μαζί!
Για να σε βοηθήσει, διάβασε Μαντζουράνα (και το ημερολόγιό της) ! Αυτή ξέρει!
Ρε Μαντζουράνα, ΟΚ η συνειδητοποίηση του προβλήματος... Το θέμα είναι πώς το ξεπερνάς στα δύσκολα... Για παράδειγμα, εγώ έπεσα στο φαί πριν 3 μέρες όταν βγήκε ένα πρόβλημα στη δουλειά. Παρόλο που ήξερα ότι η πηγή του προβλήματος ήταν ψυχολογική και απλά το κάνω για να αισθανθώ καλύτερα... πάλι το έκανα... Εσύ όλον αυτό το καιρό, δεν είχες τέτοιου είδους προβλήματα που παλιά θα σε έριχναν στο φαί; Πώς το ξεπέρασες;
Τέλος πάντων, επανήλθα. Ζυγίστηκα σήμερα το πρωί όπως κάθε Δευτέρα, 77,7 έδειξε, οπότε απλά καθυστέρησα μια εβδομάδα χωρίς να βάλω. Πρώτη φορά βέβαια συνέρχομαι και δεν το αφήνω να με πάρει από κάτω, αλλά η αυτοπεποίθηση δεν είναι και στα καλύτερά της.
Συμφωνώ.. Και εμένα αυτό με πιάνει. Νιώθω ότι θα βρω παρηγοριά, ενω μέταλ γίνομαι χειρότερα..πως αντιμετωπίζεται αυτό;;
Καλησπέρα κορίτσια!
Μάνια πολύ καλή ερώτηση!Quote:
Originally posted by Mania X
Ρε Μαντζουράνα, ΟΚ η συνειδητοποίηση του προβλήματος... Το θέμα είναι πώς το ξεπερνάς στα δύσκολα... Για παράδειγμα, εγώ έπεσα στο φαί πριν 3 μέρες όταν βγήκε ένα πρόβλημα στη δουλειά. Παρόλο που ήξερα ότι η πηγή του προβλήματος ήταν ψυχολογική και απλά το κάνω για να αισθανθώ καλύτερα... πάλι το έκανα... Εσύ όλον αυτό το καιρό, δεν είχες τέτοιου είδους προβλήματα που παλιά θα σε έριχναν στο φαί; Πώς το ξεπέρασες;
Φυσικά και είχα προβλήματα όλο αυτό το διάστημα, και κάποιες φορές είχα έντονη θέληση για υπερφαγικό.
Αυτό που με βοήθησε ήταν να συγκεντρώνεται η σκέψη μου στο εκάστοτε πραγματικό πρόβλημα.
Δηλαδή, όποτε είχα τάση για υπερφαγικό, αναρωτιόμουν: "για ποιό λόγο αισθάνομαι ανασφάλεια αυτή τη στιγμή;". Συγκεντρωνόμουν σ' αυτό το ερώτημα και σχεδόν πάντα έβρισκα τον βαθύτερο λόγο.
Όταν λοιπόν τον έβρισκα, άρχιζα να κάνω θετικές και αισιόδοξες σκέψεις.
"Όλα πάνε καλά!" "Μην ανησυχείς, όλα φτιάχνουν!" "Όλα γίνονται για το απώτερο καλό μου."
Και άλλες τέτοιες όμορφες σκέψεις.
Και φυσικά, πάντα είχα στο νου μου ότι: "Μια σοκολάτα δεν πρόκειται ποτέ να λύσει το πραγματικό πρόβλημα που κρύβεται πίσω από την τάση μου για υπερφαγικό."
Όσο περνάει ο καιρός η τάση για υπερφαγικό εμφανίζεται όλο και πιο σπάνια.
Πάντως, παρόλο που κάνω τέτοιες αναλύσεις στο μυαλό μου, κάποιες λίγες φορές που δεν έχω καλή ψυχολογία μπορεί είτε να φάω λαίμαργα το γεύμα μου, είτε να φάω μερικά φρούτα χωρίς να πεινάω οργανικά.
Αυτό δείχνει ότι δεν έχω ξεμπερδέψει 100% από την συναισθηματική υπερφαγία, όμως βρίσκομαι σε πολύ καλό δρόμο για να την εξαλείψω εντελώς. Και πιστεύω ότι όλοι μπορούμε ν' απαλλαγούμε τελείως από αυτήν κάποια στιγμή!
Οπότε η συμβουλή μου είναι: συνειδητοποίηση του βαθύτερου, πραγματικού προβλήματος που έχουμε όταν εμφανίζεται η τάση για υπερφαγικό και να πλημμυρίζουμε το μυαλό μας με θετικές και αισιόδοξες σκέψεις!
Ελπίζω κάπως να βοήθησα!
εμενα παντως με βοηθαει πολυ να σκεφτομαι τι ειναι αυτο που τρωω. Εχω δει καποια ντοκιμαντερ σχετικα με το προχειρο φαγητο, κρεας κλπ και εχω διαβασει καποια αρθρα που συσχετιζουν τον καρκινο με τη ζαχαρη και ενδομυχα δεν τα θελω....με βοηθαει αρκετα...το συναισθηματικο φαγητο ειναι μανικι...δυσκολα ξεφευγεις...εγω ακομα ταλαιπωρουμαι, τρωω βεβαια πιο light φαγητα αλλα και παλι παρασυρομαι...δεν ξερω πως θα το ξεπερασω....αλλωστε γεματη κοιλια γεματη ζωη ε?:regan:
Ελενη καλως μας ηρθες...πιστευω οτι με λιγο προσοχη τον πιανεις ευκολα τον στοχο σου...τρωγε ολη την εβδομαδα προσεκτικα και επιβρεβευσε τον εαυτο σου με μια ελευθερη μερα οπου μπορεις να φας οτι θες...βοηθαει αρκετα οταν ξεκινας...επισης προσοχη στο βραδυνο
Μανια καθε αρχη και δυσκολη...δεν εχει νοημα να χασουμε και μετα να τα ξαναπαρουμε...ειναι τροπος ζωης και πρεπει τα πραγματα να αλλαξουν ριζικα...μην στεναχωριεσαι αν μια εβδομαδα δεν τα πηγες καλα, θα τα πας την επομενη...
Ματζουρανα εσυ ακαθεκτη ε?παραδειγμα μας!!!!!Το σταματαω το καθημερινο ζυγισμα...πολλα σκαμπανευασματα και εκνευριζομαι...θα κανω το εβδομαδιαιο μου το σαββατο και θα σας ενημερωσω
:thumbup:Quote:
Originally posted by Happy cloud
Μανια καθε αρχη και δυσκολη...δεν εχει νοημα να χασουμε και μετα να τα ξαναπαρουμε...ειναι τροπος ζωης και πρεπει τα πραγματα να αλλαξουν ριζικα...μην στεναχωριεσαι αν μια εβδομαδα δεν τα πηγες καλα, θα τα πας την επομενη...
Χαρούμενο σύννεφο,Quote:
Ματζουρανα εσυ ακαθεκτη ε?παραδειγμα μας!!!!!Το σταματαω το καθημερινο ζυγισμα...πολλα σκαμπανευασματα και εκνευριζομαι...θα κανω το εβδομαδιαιο μου το σαββατο και θα σας ενημερωσω
θα με κάνεις να κοκκινίσω με τα καλά σου λόγια! :smilegrin:
Σ' ευχαριστώ πολύ!!
Όσο για το ζύγισμα, θα κάνεις πολύ καλά που θα ζυγίζεσαι 1 φορά την εβδομάδα!
Περιμένουμε να μας πεις το αποτέλεσμα του Σαββάτου!
:wink1:
Χαρούμενο σύννεφο, σε ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη! Να μην ζυγίζεσαι καθημερινά, γιατί υπάρχουν αυξομειώσεις και σε ρίχνουν ψυχολογικά. Το ιδανικό είναι κάθε δυο εβδομάδες για να βλέπεις και την απώλεια!
Γεια σας κοριτσια!!!!Σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 73 κιλα, δηλαδη 3,6 κιλα κατω μεσα σε εναν μηνα...δηλαδη εντος στοχου...λεω να μετρησω και λιγο περιφερεια κλπ να δω απο ποντους τι γινεται...
Σημερα λοιπον εφαγα
πρωι:φυσικο χυμο πορτοκαλι
μεσημερι:σαλατα μαρουλι και αγγουροντοματα + 1 φετα ψωμι και 1 κομματι μιλνερ
απογευμα: 2 νεκταρινια και λιγα ξεροκαρπια
βραδυ: σχεδιαζω να φαω σπιτικη πιτσααααα και γλυκο!!!
ειπαμε μια σαβουρομερα επιτρεπεται...
Που χαθηκατε κοπελες???εγω τα εκανα χαλια το σ/κ....και φαγητα και γλυκα και πολλες μπυρες...
φυσικα δεν ζυγιστηκα μην παθω και τιποτα απο την τρομαρα μου, αλλα δεν πειραζει...και οι βλακειες επιτρεπονται...
Εδώ είμαστε καλέ!!
Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ!
Μπορεί να χάσουμε μερικές μάχες, όμως τον πόλεμο δεν τον χάνουμε!
Μην απογοητεύεσαι! Καλά έκανες και έφαγες ό,τι έφαγες,
τώρα πάλι συνέχισε την ποιοτική διατροφή σου!
Εξομολογήσου... τί έφαγες το σου-κου; :smirk:
Το Σάββατο εγώ έφαγα 1 μπάλα παγωτό με γεύση πραλίνα, 1 μπάλα παγωτό με γεύση μπισκότο και 2 κ.σ. λιωμένη κρέμα kinder bueno από πάνω!!! Αμαρτία σκέτη! :smug b:
εδώ όλες!
Ζυγίστηκα χθες σύμφωνα με το πρόγραμμα και έγραψε ακριβώς 76,9! Ο στόχος της εβδομάδας!
Σύνολο στον μήνα δλδ απώλεια 1,9 κιλά που ... δεν το λες και θρίαμβο... αλλά το 76 είχα χρόνια να το δω, οπότε είμαι ευχαριστημένη. Πάντως βλέπω την απώλεια επάνω μου και στα ρούχα μου και με γεμίζει δύναμη και χαρά. Συνεχίζω πιο δυναμικά αυτή τη βδομάδα και βάζω στόχο για την Δευτέρα το 75,9.
Νομίζω πάντως ότι η συνάντησή μας εδώ μας βοηθά όλες! Μαντζουράνα σε διαβάζω ανειλλιπώς! Happy πώς το κάνεις αυτό ρε συ, μπράβο!
Ελένη, όπως βλέπεις το γκρουπάκι εδώ 'δουλεύει', καλή επιτυχία και σε σένα!
Μάνια μπράβο σου!
Με το καλό και το 75 σύντομα!
Εννοείται όλες συνεχίζουμε δυναμικά! Δεν μας πτοεί τίπουτις!
Αύριο έχω και το εβδομαδιαίο μου...
Wish me luck girls!!! :spin:
καλη αρχη!!!ξεκιναω και γω :) αντε να δουμε :);)
Μπραβο κοριτσια μου!!!ετσι μας θελω!!!και οι αμαρτιες στη ζωη ειναι οποτε δεν προουμαστε καθολου!!!!Μανια μπραβο για την απωλεια σου!!!!θα δεις που θα κατεβεις κι αλλο!!!!!
λοιπον το σαββατο βραδυ και κυριακη μεσημερι εφαγα πολλη πιτσα (περιπου στα 5-6 κομματια στο καθε γευμα και επιπλεον ενα σουπερ ραβανι και παγωτο. Επισης επειδη εβγαινα ηπια μπολικες μπυρες
τωρα επιστροφη στα γιαουρτακια και τις σαλατες
ξερετε τιποτα δημητριακα με λιγες θερμιδες?τα βαζω στο γιαουρτι και τρωω πολλα....
Καλησπέρα girls!
Πώς είστε; Ελπίζω καλά!
Χαρούμενο σύννεφο, σιγά το υπερφαγικό!! Δεν ξέφυγες τόσο πια!
Καλά έκανες και τα 'φαγες, το 'φχαριστήθηκες!
Τώρα συνέχισε την ποιοτική διατροφή που κάνει πολύ καλό στον οργανισμό σου! :thumbup:
Όσο για τα δημητριακά... έχεις δοκιμάσει τη βρώμη;
Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και πολλές φυτικές ίνες!
Αυτήν τρώω κάθε πρωί με το γιαούρτι μου.
Καλημέρα! Σήμερα ζυγίζομαι και, δηλώνω τώρα προτού ζυγιστώ, ότι θα βγάλω τη μπαταρία της ζυγαριάς μετά το ζύγισμα και θα την ξαναβάλω ένα μήνα μετά! Δεν θα παίζω με τους δικούς της όρους αλλά με τους δικούς μου!
Πάω και ξανάρχομαι...
τρωτε δημητριακα με γιαουρτι? :smug::smug: μου φαινεται πολυ παραξενο ;) εχω δοκιμασει μονο με γαλα :smilegrin:Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Καλησπέρα girls!
Πώς είστε; Ελπίζω καλά!
Χαρούμενο σύννεφο, σιγά το υπερφαγικό!! Δεν ξέφυγες τόσο πια!
Καλά έκανες και τα 'φαγες, το 'φχαριστήθηκες!
Τώρα συνέχισε την ποιοτική διατροφή που κάνει πολύ καλό στον οργανισμό σου! :thumbup:
Όσο για τα δημητριακά... έχεις δοκιμάσει τη βρώμη;
Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και πολλές φυτικές ίνες!
Αυτήν τρώω κάθε πρωί με το γιαούρτι μου.
ναι και μου αρεσουν πολυ!!!
το θεμα ειναι οτι τρωω πολλα και η ζυγαρια πλεον ανηφοριζει αντι να κατηφοριζει...μισο κιλο παραπανω με εδειξε σημερα και οχι αδικα με ολα αυτα που εφαγα το τριημερο...και να τα ντολμαδακια και να οι πιτες και οι σοκολατες...αφηστε....
ειμαι 73,5....
το θεμα ειναι οτι μαλλον μετα απο 1 μηνα που τρωω γιαουρτια για βραδυ μαλλον τα βαρεθηκα και δεν μου αρκουν, πρεπει να βρω κατι αλλο ελαφρυ και χορταστικο
εσεις κοριτσια πως πατε?ελπιζω καλυτερα απο εμενα :)
2 μέρες περιμένουμε το αποτέλεσμα και εσύ άφαντη!Quote:
Originally posted by Mania X
Καλημέρα! Σήμερα ζυγίζομαι και, δηλώνω τώρα προτού ζυγιστώ, ότι θα βγάλω τη μπαταρία της ζυγαριάς μετά το ζύγισμα και θα την ξαναβάλω ένα μήνα μετά! Δεν θα παίζω με τους δικούς της όρους αλλά με τους δικούς μου!
Πάω και ξανάρχομαι...
Λιποθύμησες;;;;
:smilegrin:
Είναι πολύ γκουρμεδιά τα δημητριακά με το γιαούρτι!! :smug:Quote:
Originally posted by Missmary852
τρωτε δημητριακα με γιαουρτι? :smug::smug: μου φαινεται πολυ παραξενο ;) εχω δοκιμασει μονο με γαλα :smilegrin:
Εδώ είναι η εκδοχή με δημητριακά πλούσια σε φυτικές ίνες, θυμαρίσιο μέλι και αγελαδινό γιαούρτι 2% (αυτήν την εκδοχή την έτρωγα πολύ τον χειμώνα που μας πέρασε)...
http://diatrofis-imerologio.blogspot...g-post_11.html
Και εδώ είναι η εκδοχή με βρώμη, θυμαρίσιο μέλι, σταφίδες και πλήρες πρόβειο γιαούρτι (που το τρώω πολύ συχνά τους τελευταίους μήνες)...
http://diatrofis-imerologio.blogspot...g-post_27.html
Μην στεναχωριέσαι Χαρούμενο Σύννεφο!Quote:
ναι και μου αρεσουν πολυ!!!
το θεμα ειναι οτι τρωω πολλα και η ζυγαρια πλεον ανηφοριζει αντι να κατηφοριζει...μισο κιλο παραπανω με εδειξε σημερα και οχι αδικα με ολα αυτα που εφαγα το τριημερο...και να τα ντολμαδακια και να οι πιτες και οι σοκολατες...αφηστε....
ειμαι 73,5....
το θεμα ειναι οτι μαλλον μετα απο 1 μηνα που τρωω γιαουρτια για βραδυ μαλλον τα βαρεθηκα και δεν μου αρκουν, πρεπει να βρω κατι αλλο ελαφρυ και χορταστικο
εσεις κοριτσια πως πατε?ελπιζω καλυτερα απο εμενα :)
Κι εγώ αυτές τις μέρες θέλω να τρώω πολύ και κυρίως γλυκά, εξαιτίας της περιόδου που καταφθάνει σε λίγες μέρες!
Η ζυγαριά έχει κολλήσει, αλλά δεν πτοούμαι καθόλου!
Μισό κιλό δεν είναι τίποτα! Μην στεναχωριέσαι καθόλου και μην απογοητεύεσαι! Συνέχισε κανονικά!
Αν βαρέθηκες τα γιαούρτια, άλλαξε βραδινό! Δεν είναι καλό να τρώμε φαγητά που τα βαριόμαστε!
Πώς σου φαίνονται τα αυγά τα βραστά με λίγη σαλάτα;
Τα φρούτα;
Βραστά λαχανικά με άσπρο τυρί;
τα δημητριακα τα βρισκω στο σουπερμαρκετ?ειμαι και απο επαρχια και ψαχνω μονιμως προιοντα που δεν βρισκω αν και εχουμε μια χαρα σουπερμαρκετ.και παλι ομως.προφανως μπορω να βρω παρομοια καπου.Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Είναι πολύ γκουρμεδιά τα δημητριακά με το γιαούρτι!! :smug:Quote:
Originally posted by Missmary852
τρωτε δημητριακα με γιαουρτι? :smug::smug: μου φαινεται πολυ παραξενο ;) εχω δοκιμασει μονο με γαλα :smilegrin:
Εδώ είναι η εκδοχή με δημητριακά πλούσια σε φυτικές ίνες, θυμαρίσιο μέλι και αγελαδινό γιαούρτι 2% (αυτήν την εκδοχή την έτρωγα πολύ τον χειμώνα που μας πέρασε)...
http://diatrofis-imerologio.blogspot...g-post_11.html
Και εδώ είναι η εκδοχή με βρώμη, θυμαρίσιο μέλι, σταφίδες και πλήρες πρόβειο γιαούρτι (που το τρώω πολύ συχνά τους τελευταίους μήνες)...
http://diatrofis-imerologio.blogspot...g-post_27.html
Κορίτσια μουυυυυυυυυ,
αμάρτησα, τ' ομολογώ!
Ενέδωσα στην συναισθηματική υπερφαγία!
Σήμερις έφαγα τα κέρατά μου! :smilegrin:
Δεν πειράζει όμως!
Δίνω μια αγκαλιά στον εαυτό μου και συνεχίζω κανονικά την διατροφική μου πορεία!
http://diatrofis-imerologio.blogspot...06/7-2015.html
Εσείς τί κάνετε;
:sniff:Quote:
Originally posted by Tassos67i
:smirk:
Σου κάνει εντύπωση γιατί... δεν έχεις διαβάσει αυτά που έχει γράψει στο "τι έφαγα σήμερα" η stellou :spin:Quote:
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι...μέλι πάνω στο κίτρινο τυρί;;;!!!
Όντως το εύχομαι! :starhit:Quote:
Να εύχεσαι οι μελλοντικές χειρότερες συναισθηματικού τύπου διατροφικές "υπερβολές" σου να είναι έτσι.
Γραβιέρα με μέλι... υπέροχος συνδυασμός!Quote:
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι...μέλι πάνω στο κίτρινο τυρί;;;!!!
Συνηθίζεται εδώ στην Κρήτη (όπου και μένω τους τελευταίους λίγους μήνες) να το προσφέρουν σαν κέρασμα.
Φυσικά από δίπλα έχουν και ψωμί, αλλά εγώ παραλείπω αυτό το άχρηστο συνοδευτικό!
Δοκίμασέ το! Είναι πραγματικά πολύ καλό! ;)
Καλημέρα girls!
Πού χαθήκατε;
Πώς πάτε;
Εγώ βλέπω νούμερα στη ζυγαριά που είχα να δω από το γυμνάσιο! (Πάνω από 10 χρόνια πίσω δηλαδή!)
Και δεν στερούμαι τίποτα!
Χθες βράδυ έφαγα παϊδάκια, πανσέτα, αρνίσιο συκώτι και σαλάτα σε μια ταβέρνα,
την Κυριακή έφαγα 2 φλωρεντίνες...
(Τί γ@μάτο γλυκό η φλωρεντίνα!! Είναι πολύ νόστιμη και από τα ελάχιστα γλυκά που δεν μου χαλάνε τόσο την γεύση μετά!)
Και προχωρώ ακάθεκτη!
Τα νέα σας;
Γεια σας βρε κοριτσια!!!!πωπωπωππω χαθηκαμε!!!!εγω κρυβομαι απο τη ντροπη μου!!!δεν πειθαρχω με τιποτα...
τελος παντων ειμαι 72 κιλα, δηλαδη 4,6 κιλα κατω...εχω ξεφυγει απο τον στοχο μου, κανονικα θα επρεπε να ειμαι 70 αλλα δε βαριεσαι, καλα να μαστε χαχαχα
σκεφτομαι να κανω κρυολιπολυση, τι λετε?ακριβο αλλα λενε χανεις 3-6 ποντους με μια μονο συνεδρια...
Ποιοι το λένε αυτό; Για πες!Quote:
σκεφτομαι να κανω κρυολιπολυση, τι λετε?ακριβο αλλα λενε χανεις 3-6 ποντους με μια μονο συνεδρια...
Θα με ενδιέφερε να τρώω σαν το βόδι όλη την βδομάδα και μετά να κάνω μια (ακριβή αλλά δεν πειράζει) συνεδρία να χάνω τα ποντάκια τρία τρία ή και παραπάνω...