-
Εγώ σήμερα ήπια πολλούς καφέδες 4 κι ενα μικρό κομματάκι κεικ.. Εντάξει ήταν ελεγχόμενο αφου δεν έφαγα τα πάντα ,μου κανει καλο ολα αυτά που λέμε κι ετσι σκέφτηκα οτι θα ήταν άσχημο για μένα να κανω κατι τετοιο , οταν παθαίνω βουλιμία συνιθιζα να περνώ καθαρτικά καθώς ήμουν απο τους ανθρώπους που δεν μπορούν να κανουν εμετό ηθελημένα. Έφτασα να περνώ καθημερινά καθαρτικά και παραλίγο ν χαλάσω το έντερο μου, αρρώστια χωρις παθολογικό αίτιο.. Και σκέφτηκα οτι δεν παει αλλο ... Οχι να πας, θα σε ηρεμήσει. Πρεπει να βάλεις στόχο και να μην εξαρτάσαι απο το φαγητο αν και ξέρω παρα πολυ καλα οτι ειναι δύσκολο...παρα πολυ...αλλα δεν πρεπει να το καταφερουμε;;; Εγω εχω βάλει 22 κιλά... Πολλα αρχικά ας έχανα και τα 15 θα ήμουν πολυ χαρούμενη. Ντρέπομαι για μένα που με άφησα κι έγινα ετσι... Εσυ ποσο είχες βάλει;;; Ηρεμία προσπάθησε....
-
Χμμ..και τωρα; σε ποια φαση βρισκεσαι;περα απ τα κιλα.χρησιμοποιεις ακομα καθαρτικα΄;
Εγω απ' τα 66 πηγα στα 50 κ τα τελευταια χρονια κυμαινομαι απ τα 58 εως τα 65. πριν δυο βδομαδες ημουν στα 60 αλλα τωρα με τα συνεχομενα βουλημικα δν θελω να δω που εχω φτασει..
Κι εγω ντρεπομαι.νιωθω οργη,θυμο...κ μπλα μπλα μπλα.αλλα πραγματικα με το να τα σκεφτεσαι ολα αυτα δν αλλαζεις κατι.παρ το αποφαση. κ σκεψου τι θα κανεις απο δω και περα. οτι εγινε εγινε.παει.
ναι δεν λεω, εχω χασει πολλες στιγμες,απειρες στιγμες..και σκεφτομαι αν ολα ηταν αλλιως; αν δν ειχα τα βουλημικα επεισοδιοα; θα ειχα ακομα την παρεα μου; θα ειχα ακομα αυτη την αθωοτητα; θα θα θα θα; ΝΑΙ .θα ειχα μια καλυτερη ζωη.αλλα δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο.το μονο που μπορω να πω. ειναι οτι ειμαι περηφανη για μενα..γτ εχω περαασει πολλες δυσκολιες.μονη μου.εχω φτασει πατο απειρες φορες.ομως παντα εβρισκα τη δυναμη και σηκωνομουν.τωρα ναι.εχω πεσει ξανα.αλλα θα σηκωθω.κ με τη βοηθεια σου.και με τις εμπειριες όλων οσων περνανε τα ιδια θα γινω ακομα πιο δυνατη.:) οπως κ εσυ
-
Μπορείς να κερδίσεις τι παρέες σου ειναι στο χερι σου... Άρχιζε σιγα σιγα να αποσυμφοριζεσαι βρες τον εαυτο σου... Τώρα ειμαι σε φάση αφασία... Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι μου συμβαίνει τι εχει αλλάξει... Οχι δεν πίνω καθαρτικά πλέον , θελω να χάσω τα κιλά που εχω πάρει και να μπω στα παντελονάκια μου... Θελω να πειθαρχισω κι να αγαπήσω εμένα... Ανέβα στη ζυγαριά και να πήρες θα τα χάσεις δεν ξερεις ποσο θείο δώρο ειναι η ζωη μας κι εμείς την σπαταλάμε κάνοντας κακό σε σένα..., ετσι θα ξεπεράσεις αυτο κι θα εισαι ακομα πιο δυνατή και σταθερή στα πόδια σου... Γι αυτο ειμαστε εδω για να το παλέψουμε, η ζωη εχει τα πανω κ τα κατω της, πρεπει να σταθούμε στο ύψος μας...
-
Μπορείς να κερδίσεις τι παρέες σου ειναι στο χερι σου... Άρχιζε σιγα σιγα να αποσυμφοριζεσαι βρες τον εαυτο σου... Τώρα ειμαι σε φάση αφασία... Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι μου συμβαίνει τι εχει αλλάξει... Οχι δεν πίνω καθαρτικά πλέον , θελω να χάσω τα κιλά που εχω πάρει και να μπω στα παντελονάκια μου... Θελω να πειθαρχισω κι να αγαπήσω εμένα... Ανέβα στη ζυγαριά και να πήρες θα τα χάσεις δεν ξερεις ποσο θείο δώρο ειναι η ζωη μας κι εμείς την σπαταλάμε κάνοντας κακό σε σένα..., ετσι θα ξεπεράσεις αυτο κι θα εισαι ακομα πιο δυνατή και σταθερή στα πόδια σου... Γι αυτο ειμαστε εδω για να το παλέψουμε, η ζωη εχει τα πανω κ τα κατω της, πρεπει να σταθούμε στο ύψος μας...
-
Προσπαθησε να τα χασεις μονο με τον σωστο τροπο.μη κανεις χημικες διαιτες.γτ θα τα ξαναπαρεις.κ σιγουρα αυτοι που εχουν βουλιμικα επεισοδια δν θελουν τετοιου ειδους διαιτες.τρωγε σωστα, κανε 5 γευματα την ημερα και γυμνασου αν οχι καθε μερα 3 με 4 φορες την βδομαδα.
ολοι ξερουμε ποσο σημαντικη κ ωραια ειναι η ζωη μας...η το ποσο ωραια μπορει να γινει η ζωη μας.απλως ολα τα αφηνουμε για αυριο..κ αυτο το αυριο δυστυχως δν θα ρθει ποτε..
-
Αυτο θα προσπαθήσω να κανω ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ να ηρεμηςω απ όλο αυτο σημερα κατάλαβα οτι όντας έξω απο το σπιτι ήμουν πιο ήρεμη, επίσης μίλησα με γιατρό και μου είπε οτι όλη αυτη η μετάπτωση ειναι απόρροια ύπατης γενικευμένης συσσωρευμένης πίεσης . Οχι γιατι θα με πιάνει καο θα με σηκώνει. Επίσης μου είπε να τρώει παραπάνω πρωτεΐνη ωςτε να ειμαι φουσκωμένη. Οχι πρεπει να το κανουμε τώρα για μας , δεν υπαρχει αυριο... Τώρα ... Πρεπει...οχι αυριο... Εσυ πως τα πηγές σημερα ;;;
-
Kαλα τα πηγα.και σημερα το ιδιο.βεβαια φοβαμαι μηπως λόγω αγχους με τη σχολη θα το ξαναπαθω αλλά θα τα καταφερω :)
Εσυ; Βγαινεις απ' το σπιτι;
-
Γιατι να αγχωθείς για την σχολη;;; Τι σε αγχώνει σ αυτο;; Ναι εννοείται πως θα τα καταφέρεις... Ειναι ολα θεμα μυαλού... Ειμαστε δυνατοί να το καταφερουμε αλλα οταν χρειαζεται βοήθεια πρεπει να τη ζητάμε... :thumbup: να μιλαμε γι αυτά που νιώθουμε.... Μμμ προσπαθώ να μη με πάρει αλλο πιο κατω δε γινεται... Φτάνει πια μπούχτισα με μένα.... Εσυ;; Επαθες βουλιμία;;;
-
Έχω την εντύπωση κ είμαι σίγουρη ότι όλα αυτά τα λεσ απλά για να τα λεσ. ΞΥΠΝΆ επιτέλους. Σήκω αύριο κ κάνε την μερα σου οπως εσύ θεσ.εσύ είσαι υπεύθυνη γία σένα. ΝΑΙ το ξέρω όλα αυτα σ ακούγονται κλισέ. ΑΛΛΆ δυστυχώς έτσι είναι. ΑΝ δν αποφάσισεισ να αλλάξεις εσύ η ιδια τη ζωή σ τότε ποιον περιμένεις να το κανει? Η αλλαγη κι οποιαδήποτε αλλαγή γινεται αργά και σταδιακά. .μη περιμένεις θαύματα απ τη μία μέρα στην άλλη.
-
Τα πιστεύω αυτά που λεω... Και προσπαθώ να τα κανω πραγματικότητα αν και δεν τα καταφέρνω να πω την αλήθεια πάντα... Εχεις απόλυτο δικιο σ αυτά που λες και με βοηθούν.... Αλλα γιατι δεν τα κανεις κι εσυ;δεν αξιζει να χαλάμε τον καιρό μας... Το ξέρω οτι αν δεν κανω εγω την αλλαγή ποιος θα την κανει;; Θα παω κ γυμναστήριο θα το προσπαθήσω να πηγαίνω σχεδόν κάθε μερα... Ντρέπομαι παρα παρα πολυ....
-
Δύσκολες μερες.... Ξέρετε πως να ηρεμηςω λιγάκι απο το άγχος;; Καμια ιδέα;;; :)