Μπραβο Claire!!!!!! Παρα πολυ θετικο!!!
Printable View
Μπραβο Claire!!!!!! Παρα πολυ θετικο!!!
Μπραβο claire!!! Eγω δεν ξερω τι γινεται αλλα εβαλα κιλο ακολουθωντας τη διατροφη διαιτολογου..:borg:
Καλημέρα μικρή..
χλωμό το βλέπω,μάλλον έχεις κάνει κατακράτηση!
7000 θερμίδες είναι ένα κιλό,το αποκλείω να έφαγες τόσες με τη διατροφή,άλλωστε και εγω είδα πάλι το τριψήφιο (1,3 πάνω για την ακρίβεια) αλλά είμαι στην εβδομάδα που περιμένω να αδιαθετήσω...τι το'θελα και εγω να ζυγιστώ,μου λες?πρέπει να κόψω τη συνήθεια του μέρα παρά μέρα,κακό μου κάνει καλό όχι :(
Επίσης θα ξεκινήσω να καταγράφω τι τρώω κάθε μέρα στο άλλο νήμα,οπότε αν θες και εσυ να μου κάνεις παρέα,να μη μιλάω μόνη μου καλά θα ήταν :)
Κοριτσακι μου νομιζω πρεπει να κανουμε αποχη από τη ζυγαρια!!! Αυξανει την εμμονη μας και τις διατροφικες διαταραχες!! Οκ γραφε μου τι τρως να τπ συζηταμε και εγω θα γραφω την αποχη μου απο αρρωστημενες συμπεριφορες καθε μερα. Καταρχάς ξεκινω με την αποχη μου απ τη ζυγαρια...
Αγαπη μου τελικα δεν μου κανει καλο να βλεπω για τους αλλους προς το παρον αυξανει την εμμονη μου και μπερδευομαι. Θα γραφω για την αποχη για ασχημες συνηθειες εγω.
όπως νοιώθεις..
θα συνεχίσω να γράφω,γιατί θέλω να παρακολουθώ τι τρώω...μακάρι να εμφανιστεί καμιά παλιά!