Τι έγινε ρε παιδιά, περονόσπορος έπεσε; 7 μέλη λέει έχουν μπει σήμερα στο σάιτ αλλά δεν έχει κινηθεί κανένα θέμα εδώ και κάτι μέρες... τι γίνεται;;;
Printable View
Τι έγινε ρε παιδιά, περονόσπορος έπεσε; 7 μέλη λέει έχουν μπει σήμερα στο σάιτ αλλά δεν έχει κινηθεί κανένα θέμα εδώ και κάτι μέρες... τι γίνεται;;;
Καλημερα, να σου κανω παρεα? Σημερα προκοψα και αρχιζω (ελπιζω) κι εγω.... εχω παθει σοκ με το ζυγισμα.:shocked2:
Καλέ ναι! Be my guest! ωραία, όλοι μαζί στο club! Με διαιτολόγο αρχίζεις ή μόνη; Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν ξεκίνησα μετά από σοκ ζυγίσματος, αυτό είχε συμβεί καιρό πριν, ξεκίνησα απλά όταν ωρίμασε (πάλι) η ιδέα μεσα μου... και το πάω χαλαρά, δεν κάνω αυστηρή δίαιτα, εδώ χθες έφαγα βάφλα το βράδυ... ουτε καν δηλαδή... αλλά νιώθω κάπως να βγαίνει πιο άνετα έτσι , εννοώ ξέρεις που δεν έχω πορωθεί... Και μέχρι στιγμής χάνω... λίγο αλλά σταθερά. Ίσως να σε βοηθούσε να βάζεις μικρότερους στόχους στο τικεράκι σου παρεπιπτόντως. Είναι πιο ενθαρρυντικό ίσως όταν πιάνεις τον στόχο και θέτεις έναν καινούριο, ενώ το να χάσεις ας πούμε 40 κιλά είναι μεν "Ο" στόχος , αλλά μπορείς να βάλεις μικρότερους στα ενδιάμεσα, πχ 5-5 , 10-10 κλπ ... μια ιδέα λέω γω τώρα...
Μπραβο Στελλου!! το οτι έχασες 5 κιλά ειναι τέλειο!! Έχεις δίκιο για αυτο το "χαλαρά" και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν τις προάλλες..
Εγώ ξεκίνησα ίσως κάπως απότομα, και μάλλον βιαζόμουν για αυτό ξέφυγα τωρα τελευταία απο τον στόχο.. δεν άφησα την ιδέα να ωριμάσει μέσα μου, τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο το ιδανικό είναι να το παίρνουμε χαλαρά.
Ερήμωσε το φόρουμ βρε συ!:P:P
Επιτέλους! Δουλτσιιι!! :love::love::love:
νόμιζα οτι δεν θα ξαναγύριζες! Τι καλα που ξαναβλέπω τα ποστ σου!!