οχι..αυτοπεποιθηση δεν εχει σχεση με δεικτη νοημοσυνης. μπορει καποιος ναναι τζινιους με δεικτη 200 και να μην μιλαει σε ανθρωπο. μπορει καποιος καγκουρας ναναι με δεικτη 40 και να εχει τρελη αυτοπεποιηθηση. θα ελεγα μαλλον το αντιστροφο ισχυει
Printable View
οχι..αυτοπεποιθηση δεν εχει σχεση με δεικτη νοημοσυνης. μπορει καποιος ναναι τζινιους με δεικτη 200 και να μην μιλαει σε ανθρωπο. μπορει καποιος καγκουρας ναναι με δεικτη 40 και να εχει τρελη αυτοπεποιηθηση. θα ελεγα μαλλον το αντιστροφο ισχυει
Πάντως για να είναι πιο πλήρης η αναφορά μου στην ιδιάζουσα περίπτωσή μου οφείλω να προσθέσω πως η άλλη ευχαρίστηση, η "μη αρρωστημένη" που κατακτιέται με τα επιτεύγματα την αυτοβελτίωση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής είναι μία τελείως διαφορετικής αίσθησης και έντασης ευχαρίστηση. Μάλιστα κάθε φορά που πετύχει κάποιον δύσκολο στόχο η μαζοχιστική σεξουαλική συμπεριφορά εκμηδενίζεται. Έχει ενδιαφέρον και ταυτόχρονα είναι εκνευριστικό καμιά φορά, είναι σαν να ταλαντεύεσαι μεταξύ δύο εαυτών. Δεν θα πετάξω την πατάτα για διχασμένη προσωπικότητα γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται καθόλου για κάτι τόσο σοβαρό. Κάποια δική σας σκέψη πάνω σε αυτό;