[quote]Originally posted by Empneustns
προχτες μαρια εμαθα μια καινουρια εννοια που δεν την ειχα σκεφτει,λεγεται προβολες.
αν εχουμε 2 παιδακια,το ενα κακοποιηται απο τη μητερα του και το αλλο δεχεται ολη την αγαπη απο αυτην.
αν καποια στιγμη προσφερεις στα παιδακια γαλα και πεις πως ειναι απο την μητερα τους το ενα θα το πιει με χαρα ενω το αλλο ισως παει για εμετο.
πολλες φορες λεμε πραγματα καλοπροεραιτα με διαθεση χαρας χωρις να εχουμε σκοπο να πληγωσουμε η να εκμεταλευτουμε καποιον(γαλα),αλλα ο συνομιλητης τα εκλαμβανει και τα φιλτραρει-μεταφραζει-αφομοιωνει με τον δικο του τροπο και οχι με την διαθεση του εκπομπου του μηνυματος.
το \"χεχε ποιος μιλησε για λογικη\" ηταν σχολιο που αναφεροταν για μενα.αυτο που εννοω ειναι πως ΕΓΩ δεν εχω λογικη καθως το σχολιο ηταν συνεχεια του προηγουμενου σου ποστ που αναφεροταν για μενα.και ειχε σκοπο να μας κανει να γελασουμε,οχι να στεναχωρηθουμε.οπως και το γεγονος πως αν κανεις και εσυ χιουμορ αδικα καθομαι και τα γραφω ολα αυτα οποτε μαλλον μπερδεψαμε τις προβολες μας.Παντως χαιρομαι που το ανεφερες και μου εδωσες την ευκαιρια να το ξεκαθαρισω. [/quot
Εχε υποψην σου ομως οτι δεν βλεπομαστε και οτι μπορει την ωρα π τα γραφω αυτα να γελαω και να εχω δια8εση για χιουμορ και πλακιτσα που αν με εβλεπες θα ενιωθες αλιως.τεσπα επειδη νιωθω χαλια θα κανω μερικες ανασες ακομα γιατι μ ρχεται λιποθιμια.Μαλλον θα παρω ζαναξ :(