Γειά σου!!
Οχι γιατί και που έπαιρνα ιντεράλ πιο παλιά απά βελτιωνε τις εκτακτες που είχα, και λίγο τις ταχυκαρδίες αλλά το πρόβλημα ηταν αλλού..
Printable View
Γεια σου κ σε εσενα :) Πλέον δεν κάνεις υπερκοιλιακη ταχυκαρδια?
Τελικά ξανα έβαλα χολτερ αλλα και πάλι δεν βρέθηκαν ευρήματα....οι περισσότεροι σφυγμοι που ανέβασα μέσα στη μέρα ήτανε 160 σφυγμοι...Χωρίς ομως να έχω κάνει κάτι κουραστικό ώστε να ανέβουν τόσο,μόνο θυμάμαι ότι εκείνη την στιγμή που είχα 160 είχα νιώσει κάπως σαν δύσπνοια σαν να μου κοβοτανε η ανασα και μετά ανεπαίσθητα ανέβηκαν...Ο γιατρός είπε πως είναι φυσιολογική η συγκεκριμένη ταχυκαρδια...Όμως για να πω την αλήθεια άλλες μέρες νιώθω να ανεβάζω και παραπάνω από 160, και χθες που ξαναεβαλα χολτερ δεν έτυχε να κάνω από αυτή τη μεγάλη ταχυκαρδια που συνήθως νιώθω αυτή που σίγουρα είναι πάνω από 180...Εσύ τι πιστεύεται? Είναι δυνατόν μια κριση πανικου να ανεβάσει 160 και 180 χωρίς να νιωθεις όμως ιδιατερα αγχωμένος?
Καλησπέρα σου!
Ναι είναι δυνατόν μια κρίση πανικού να ανεβάσει και 180 τους παλμούς, στην ουσία σαλτάρει το νευρικό σύστημα και εκκρίνει το σώμα αδρεναλίνη που μαστιγώνει την καρδιά.Εχω να κάνω τουλάχιστον 2 χρόνια ταχυκαρδία(τουλάχιστον!) και εκτός απ τα λεγόμενα του ψυχιάτρου μου αλλά και ενός καρδιολόγου,το εχω διαπιστώσει έμπρακτα ο ίδιος ότι είναι το αγχος διότι με τα αγχολυτικά και τα αντικαταθλιπτικά έγινα ΠΟΛΥ καλύτερα..Δεν έχεις τπτ αν οι εξετάσεις δε δείχνουν κάτι..Είχα βαρέσει και γω τέτοιες ταχυκαρδίες.
Είναι κρίμα να βασανίζεσαι πραγματικά.
Οχι άλλες εξετάσεις σε καρδιολόγους αλλού είναι το θέμα, στο νευρικό σου σύστημα.
Πολύ φιλικά
Μανό μου καλησπέρα … είναι ακίνδυνη όντως η υπερκιλιακη ταχυκαρδία ;