και αθηνα γινεται παντου γινεται
Printable View
Κορνάρουν στην Αθήνα και σε φλερτάρουν στο δρόμο; :p
Είσαι γυναίκα και ξέρεις;
Είμαι από Αθήνα και ξέρω καλύτερα και μπορώ να συγκρίνω γιατί έχω πάει σε επαρχίες σε φίλες μου. Εκεί δεν τολμάς να βγεις απο το σπιτι και κορνάρουν και την πεφτουν, και στις 40αρες ακόμα κορνάρουν στις επαρχίες. Εδώ μονο κανα μικρο στον γκαζι αμα στην πεσει πλακα μου κανεις
Ντρέπομαι να τα στείλω. Αλλά θα του στείλω σίγουρα σύντομα για να βγούμε.
Φοβάμαι κιόλας μηπως δεν μου βγει φυσικό το να κάνω κίνηση και το καταλάβει :/ η μήπως φανώ γελοία. Έχω μεγάλο κόμπλεξ με αυτό το θέμα από ότι καταλαβατε.
Δεν υπαρχει φυσικοτητα ουτε συνταγη. Κι αυτος ντροπαλος και χεστης ειναι. Μην ανησυχεις σου λεω, εσενα περιμενει, φοβαται κι αυτος την απορριψη. Το να του πεις να βγειτε αλλα μετα απο ντροπη να το παιζεις αδιαφορη με υφος μπλαζε, ΔΕ θα λειτουργησει. Οι αντρες ΔΕΝ πιανουν τα συμφραζομενα.Τα θελουν ολα νια-νια
Lemonpie5: Εγώ σε λίγους μήνες κλείνω τα 32 μου, και δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση, ούτε καν γνωριμία για σχέση, τίποτα!!
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
μολις τα στειλεις θα ανακουφιστείς...ελα ντρεπεσαι αλλα θα είναι μεσω μηνυματων...εστω πες του τα δυο πρωτα...σε σκεφτομουν και εχω να σε δω μερες και μ λειπεις
πρεπει να του δωσεις το οκ..για να προχωρησει γτ είναι "μπουφος"΄σορυ για την εκφραση αλλα επειδή ειστε και σ επαρχια μπορει να λεει αμα φαω χυλοπιτα τι θα κανω και τετοια...λογ κλειστου κυκλου.,....
Δεν μπορώ να το κάνω στην ψύχρα.
Και φοβάμαι την αποτυχία γιατί λόγω των συνθηκών που ανέφερα είναι η τελευταία μου ευκαιρία για σχέση. Δεν παίζει τίποτα καλύτερο στον κυκλο μου και δεν μπορώ να κάνω άλλο υπομονή. Θέλω να ζήσω κάποιες εμπειρίες που μου είναι άγνωστες ως τώρα και νιώθω ουφο. Έχω πληγωθεί πολύ που δεν έχω κάνει σχέση γιατί όλοι γύρω μου είχαν και έχουν και όλο ακούω πόσο καλά περνάνε που πάνε τι κάνουν τι τους λένε οι δικοί τους και γενικά πιστεύω οτι θα "ανέβω" στα μάτια των άλλων και θα σταματήσουν να σκέφτονται ότι είμαι μονίμως μονη
Κατάλαβα ΚΑΛΑ τι εννοεις!!!!!!!
Και σου λέω πως ταμα κάνεις κάποιος να σε δει φιλικά και τους λες θελω να μαστε φιλοι λενε "ναι, ναι" και βγαινετε και κοιτάνε να δουνε πως θα σου την πεσουν!
Λες και βλέπει κανένας άντρας τις γυναίκες φιλικά. Και δεν το λέω μόνο για μένα και κοπέλες γνωστες μου το ιδιο μου χουν πει.
Καταρχας σταματα την κλαψομουνια...
Και ποια ψυχρα λες?
Το παιδι θελει να σε βλεπει. Βγαινετε με τις ωρες οι 2 σας. Σου στελνει μηνυματα σε καθε ευκαιρια. Και εσυ το παιζεις και καλα ανετη και κουλ. Τι να κανει αμα εσυ το παιζεις οτι σου ειναι αδιαφορος ερωτικα? Ειπαμε ειναι ντροπαλος. Απλα πεστου κατι πιο γλυκο του ανθρωπου για να καταλαβει οτι του δινεις θαρρος να κανει κινηση.
Δύο σχέσεις έχει κάνει από αυτά που μου έχει πει. Εγώ πάλι δεν έχω πει σχεδόν τίποτα από το (ανύπαρκτο) παρελθόν μου,αλλά επειδή με ξέρει από τα 17 θα υποθέτει ότι δεν έχω κάνει σχέση με κανέναν.
Εν τω μεταξύ μου έχει πει και ότι δεν είναι έμπειρος.
Έχεις δίκιο τώρα που το ξανασκέφτομαι. Απλά εγώ κολλάω στην περίπτωση που με βλέπει μόνο φιλικά μην φάω τα μούτρα μου. Και θα καταλάβω ότι έχασα την ευκαιρία ενώ τώρα έχω έστω και μια μικρή ελπίδα. Οπότε βγαίνουμε νιώθω σαν να είμαι με το αγόρι μου,αφού δεν μπορώ να έχω σχέση το φτιάχνω έτσι στο μυαλό μου για να περνάω καλά. Αν το χάσω κι αυτό δεν ξέρω τι θα κάνω,θα απογοητεύτηκα άσχημα.
Μαλλον εχεις φάει πολυ δουλεμα!
Στο παιζει και καλα ντροπαλος γιατι θα ξερει ολο το χωριο πως εισαι παρθενα και θελει να χει να το παινεύεται πως πηγε μαζι σου.
Οποτε σου λεει αντι να την παρακαλάω για ενα @@@ ας το παιξω ντροπαλος να μου κατσει πιο ευκολα.
Αλλα και εσυ λογικά αυτο κυριως θελεις οποτε μπορεις να το προχωρησεις.
Δε σε βλεπει φιλικα, απλα ειναι ο τυπικος χεστης. Και μαλιστα απειρος χεστης. Βοηθησε τον τον καημενο να παρει λιγο τα πανω του. Κι αυτος ενα κοριτσι που να μην τον κομπλαρει ψαχνει. Ουτε κι αυτος θα ηθελε καποια εμπειρη, γιατι θα την ετρωγε στανταρ τη χυλοπιτα. Ειστε μια χαρα φαση τα δυο σας, ακου τι σου λεω.
Και δεν ειστε τωρα σα να βγαινεις με το αγορι σου, θα ειστε οταν θα φιλιεστε νον στοπ σε ολα τα παγκακια.