Γειά σου έλις!!!!!!!!! :) Τι κάνεις;; Τι χαμπάρια; Πως πάει η δουλειά, η ζωή γενικότερα;;
Printable View
Γειά σου έλις!!!!!!!!! :) Τι κάνεις;; Τι χαμπάρια; Πως πάει η δουλειά, η ζωή γενικότερα;;
Λουλουδι να εχεις υπ οψη οτι και αυτοι που απατουν, και αυτοι που χτυπουν, ακομη και αυτοι που φτανουν να σκοτωσουν, επικαλουνται την αγαπη και μπορουν να αραδιασουν εναν ωραιοτατο μονολογο συγχωρεσης.
Οταν αγαπας και θελεις τον αλλον το δειχνεις με πραξεις, με την παρουσια σου, με την σταθεροτητα και σαφως λαμβανεις τα ιδια. Τα υπολοιπα ειναι πσραμυθια.
Δεν λεω οτι ο αλεξ δεν ειναι πιθανως καλο παιδι, λεω οτι ο αλεξ δεν κανει για σχεση, δεν μπορει να στηριξει τη σχεση και κανει κακο στην κοπελα και στον εαυτο του. Η σχεση που διατηρουν ειναι κακη. Απο εμπειρια σου λεω οτι δεν διορθωνεται πλεον η σχεση τους.
Κοίτα Τζορτζ, συμφωνώ σε αυτά που λες. Αλλά μην συγκρίνεις την απάτη που είναι το χειρότερο σε μία σχέση μαζί με την κακοποίηση και μετά τη δολοφονία φυσικά που είναι πιο σπάνια, με ένα ψέμμα, έστω και τόσο μεγάλο. Αν όντως λέει αλήθεια, είπε ένα ψέμμα που είναι άσχετο με την αγάπη αλλά έχει να κάνει με την προσωπική του σταδιοδρομία, και μάλιστα το είπε και για να εντυπωσιάσει. Το καταλαβαίνω ότι είναι λάθος όλο αυτό αλλά κανείς δεν είναι τέλειος, και ούτε την κορόιδευε το παιδί. Εγώ μίλησα κρίνοντας από το ύφος που μιλάει, το τέλειο δεν υπάρχει θέλουμε δεν θέλουμε. Εγώ είμαι υπέρ της άποψης να μείνει η κοπέλα στη σχέση και να τον δεχτεί όπως είναι, τώρα βέβαια, είναι στο χέρι της.
Υ.Γ. Θα ήταν καλύτερα αν τη χτύπαγε ή την απατούσε; Γιατί ο μέσος Έλληνας κάνει ένα από τα δύο σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Δεν είδα όμως να λέει κάτι τέτοιο η κοπέλα.
Λουλούδι παραβλέπεις τις τεράστιες συνέπειες της έλλειψης εμπιστοσύνης. Πως θα ζω εγώ με την αμφιβολία για κάθε τι που μου λέει; ή θα είμαι σε μία σχέση που θα πρέπει να αποδεικνύει ακόμα και τα πράγματα που οι άλλοι τα θεωρούν δεδομένα; Αν και ο χρόνος μου είναι απειροελάχιστος λόγω εργασίας και μεταπτυχιακών σπουδών μπήκα σε αυτό το φόρουμ να γράψω γιατί ο ίδιος μου είπε ότι είχε γράψει και λάμβανε θετική ανταπόκριση απο τα υπόλοιπα μέλη. Αδυνατώντας να το πιστέψω ζήταγα επίμονα το link για να διαβάσω τις απόψεις των τρίτων. Μετά απο επιμονή 2 ημερών μου το στέλνει και βλέπω ειχε γράψει την ίδια μέρα το πρωί λέγοντας μου όταν του μετακίνησαν τη συζήτηση σε άλλη κατηγορία και έγινε μπέρδεμα (φαντάζομαι εννοούσε ότι για αυτό βλέπω σημερινή ημερομηνία ή δεν βλέπω σωστά τα σχόλια κτλ). Δεν ξέρω καν αν έγινε ή γίνεται κάτι τέτοιο, όμως ξέρω ότι απλά δεν τον πίστεψα. Πιστεύω απλά μου το είπε για να νιώσω ακόμα πιο σκατά για το γεγονός ότι δεν του δίνω μια ευκαιρία. Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα για το πως θα ήταν η ζωή μαζί του απο εδώ και στο εξής. Και εγώ ρωτάω. Διανύω το 35 έτος της ηλικίας μου, πιστεύεις πραγματικά ότι αξίζει η προσπάθεια; Νομίζω ότι απλά θα ζω σε ένα δηλητηριασμένο περιβάλλον μέχρι τη στιγμή που και οι δύο δεν θα το αντέξουμε.
Οχι, δε γινεται. Παλι ψεματα σου ειπε.
Η ημερομηνια δημοσιευσης δεν αλλαζει οταν απλα ενα θεμα μεταφερεται απο τη μια κατηγορια στην αλλη.
Η ρεμεντυ εννοουσε το 1ο νημα που ειχε ανοιξει ο alxpro και αναφεροταν στη σχεση που ειχε πριν απο σενα με καποια κοπελα που τον χωρισε παλι επειδη προδοσε την εμπιστοσυνη της.
Αυτο εννοουσε:
27-09-2015, 21:33 #1
alxpro
Δυσκολιες
https://www.e-psychology.gr/forum/th...B9%CE%B5%CF%82
Kαλά έκανες και δεν το πίστεψες γιατί δεν γίνεται. Τα θέματα που έχουν μετακινηθεί έχουν δίπλα μια ένδειξη moved , του δικου σου δεν υπάρχει τέτοια ένδειξη και φαίνεται ότι ανοίχτηκε το θέμα στις 31/1. Ούτε σβήνονται μνμ όταν μετακινείται ένα θέμα. Μπορείς να δεις όλες του τις δημοσιεύσεις με τις ημερομηνίες τους κανονικά.
Προσπαθεί να σε χειραγωγήσει και να σε κάνει να νιώσεις άσχημα.
Ο λυκος κι αν εγερασε κι άσπρισε το μαλλι του, μητε τη γνωμη αλλαξε μητε τη κεφαλη του.
Μια παροιμια αποσταγμα των εμπειριων εκατομμυριων ανθρωπων, χιλιαδων ετων. Kalitsi κανε εσυ την διαφορά, μπορεις!
Οπως πολυ ακριβως καταλαβες, θα εισαι σε μια σχεση που θα κανεις υπερπροσπαθειες να κερδισεις αυτο που αλλοι θεωρουν δεδομένο.
Καλά τώρα αυτό το ψέμα γιατί να το πει; Αφού αν έμπαινες θα το βλεπες πως λέει ψέματα!
Αυτή η συζήτηση όσο πάει γίνεται καλύτερη.... Προφανώς και δεν είμαι εγώ αλλά η πρώην του.Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι τα πράγματα τα ήξερα ακριβώς όπως περιγράφονται εκεί γιατί για να είμαι ειλικρινής είχα αρχίσει να έχω τις επιφυλάξεις μου....
Έτσι για την ιστορία τα είχαν ξαναβρεί και μετά ξαναχώρισαν οριστικώς. Η διαγνωση μετά απο αυτά τα χρόνια ήταν ότι ήταν εγωισμός.
Ωχ!!!!!!!!!!!!! Χωρίς να το ξέρουμε σίγουρα, αν το έκανε αυτό ο τύπος λέω ΑΝ, είναι για τα μπάζα!!!!!!!!! Όπως και πολλοί άλλοι καλά δεν λέω υπάρχουν και χειρότεροι αλλά υπάρχουν και οι καλοί! Οπότε κοπέλα μου σόρρυ που σε αποπροσανατόλισα και ψάξε να βρεις έναν καλό!!!!!!!!!! Βέβαια όλα αυτά μόνο σε περίπτωση που έκανε κάτι τέτοιο, αν δεν έκανε δεν πάει γι'αυτόν!!!!!! Οπότε αν προσβληθεί σημαίνει πως έχει λερωμένη τη φωλιά του. Έλεος όμως μα καλά όταν βρίζω εγώ τους άντρες καλά κάνω οι περισσότεροι απατάνε καλά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά πόσοι αποτελούν εξαίρεση δεν λέω υπάρχουν και άντρες που αγαπάνε και είναι ΑΝΤΡΕΣ αλλά πόσοι είναι αυτοί; Όπως και να 'χει, ψάξε να βρεις έναν τέτοιον. :(
Ας δουμε και το θετικο:
Τα ηξερες οπως τα εγραψε, τα παλια.
Απο την αλλη, ο "εγωισμος" ειναι μια μεγαλη ομπρελα που χωραει τα παντα. Και η απατη και η απιστια, απο εγωισμο γινονται.
Κι αφου δεν δουλευε τελικα, κι υποτιθεται οτι ηταν το μονο ψεμα, ποια αναγκη υπηρχε να εξαφανιζεται τα σαββατοκυριακα και μαλιστα και στις 2 σχεσεις;; εε;;
Εγω λεω η απατουσε η επαιζε (τζογο).
Η και τα δυο...