Η Έρις ήταν θεότητα της αρχαιότητας, κόρη της Νύχτας και του Έρεβος. Θεά του μίσους, της ζήλιας, της διχόνοιας. Φημολογείται ότι ήταν αδερφή του Άρη...
Όταν γράφτηκα στο forum, ήμουν πολύ θυμωμένη, οπότε έμοιαζε ταιριαστό....
Printable View
Η Έρις ήταν θεότητα της αρχαιότητας, κόρη της Νύχτας και του Έρεβος. Θεά του μίσους, της ζήλιας, της διχόνοιας. Φημολογείται ότι ήταν αδερφή του Άρη...
Όταν γράφτηκα στο forum, ήμουν πολύ θυμωμένη, οπότε έμοιαζε ταιριαστό....
Μου το έχουν ξαναπεί! Είναι τι χόμπι μου να λύνω μυστήρια![emoji23][emoji23]
Εστάλη από SM-G950F στο E-Psychology.gr Mobile App
Ούτε αυτόν το μύθο ήξερα! Ναι όντως φαίνεται ότι ήσουν πολύ θυμωμένη τότε! Λες από εκεί να βγήκε το μήλο της Έριδος;
Είναι ωραίο να αναπολείς και να ανακαλεις μνήμες του παρελθόντος που τώρα πια σε κάνουν να γελάς! Παρ' όλο που δεν προέκυψε παιδί από εκείνη την σχέση σου, γεννήθηκε το προφίλ σου εδώ!
Από εκεί βγήκε το "μήλο της Έριδος".... Όταν οι θεοί δεν κάλεσαν, την Έριδα στο γάμο του Πυλέα και της Θέτιδος, η θέα άφησε στον τόπο του γάμου το χρυσό μήλο, το οποίο έφερε την επίγραφή "αφιερωμένο στην ομορφότερη". Η Αθηνά, η Αφροδίτη και η Ήρα διεκδίκησαν το μήλο κι έπειτα από παραγγελεία του Δία, ο Πάρης κλήθηκε να διαλέξει σε ποιά θα το δώσει. ...Διάλεξε την Αφροδίτη, η οποία ως αντάλλαγμα του είχε τάξει την ωραία Ελένη, γυναίκα του Μενέλαου.... Κι έτσι ξεκινά ο πόλεμος της Τροίας, με την αρπαγή της ωραίας Ελένης....
Δεν έχει αποδειχθεί ότι είμαι επικίνδυνη.... ίσως κάποιες φορές μόνο για τον εαυτό μου....
ηθελα να δηλωνει κατι μικρο και ειχα σκεφτει το μπουκιτσα.αλλα καπου κολουσα και ετσι γρηγορα γρηγορα το πετσοκοψα κι εμεινε το boo
whaaaaaaaaat??
Νομιζα οτι ηταν απο τη γνωστη Μπου!
http://hddfhm.com/images/monster-inc-boo-clipart-8.jpg
Από το τραγούδι των eminem fuck them and their law...
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Τι γλυκό και χαριτωμένο!
Εγώ είχα διαβάσει ένα άρθρο για τα δελφίνια που τα σκοτώνουνε κάπου στην Ασία και τα λυπήθηκα τόσο που διάλεξα αυτό το ψευδώνυμο.
Εμένα προσωπικά η πηγή έμπνευσης μου ήταν η ελευθερία που δεν είχα και άχρωμη ζωή μου !!! Και έτσι έκανα το συνδιασμό!!!
απο τα ανθοιματα του μπαχ...
εκεινη την ωρα εβλεπα μια διαφημιση σε περιοδικο που εγραφε rescue Remedy και εβαλα ρεμεντι..
Εμένα απλώς μ'αρέσουν τα κουνελάκια.. γι'αυτό και έχω κιολας σπίτι μου μια κουνελιτσα.. (παρόλα αυτά οι φίλοι μου με φωνάζουν ψιψινα.. )
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
kounelaki1 είχα πολλάααα κουνελάκια μικρή, μου τα πρόσεχε η γιαγιά μου! Αρχίσαμε από 1 κουνέλα και καταλήξαμε να χουμε διψήφιο αριθμό. Πολύ γλυκό ζωάκι. Μεταξύ εκείνων και των σκυλιών όμως, θα επέλεγα άνετα τα σκυλιά για κατοικίδιο!
Το ῾῾άχρωμη πεταλούδα῾῾ με το που το διάβασα στο φόρουμ κάτι μου έκανε για πολύ θλιβερό, πολύ αρνητικό ψευδώνυμο... μεταφέρει σίγουρα πολύ νόημα.
Λοιπόν, το σπίριτ μου αρέσει σαν λέξη... το πνεύμα. Σάι, από τη ψυχή και όλα τα παράγωγά της, πάλι μου αρέσει για το τι πρεσβεύει. Σάι σπίριτ οπότε...
Είναι πολύ γλυκά ζωάκια ναι... με τα σκυλιά δεν τα πάω πολύ καλά... τα αγαπώ αλλά θέλουν βόλτες για πιπι.. θέλουν μπάνιο... κάνουν φασαρία.. Και δεν έχω τόση διάθεση να ειμαι συνεχως από πάνω. Προτιμώ τις γάτες [emoji1]
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Στα αλήθεια, οι γάτες είναι γνωστό ότι είναι πιο ανεξάρτητες απ τα σκυλιά. Για μένα αυτό που με κερδίζει όμως στα τελευταία είναι η εκδηλωτικότητα στα συναισθήματά τους, μου αρέσει ο τρόπος που σε συντροφεύουν και σου μεταδίδουν την ενεργητικότητά τους. Αγαπώ και τις γάτες, αλλά όχι όπως τα σκυλάκια!
Πηγή έμπνευσης ήταν ένα βίντεο που είδα στο youtube με έναν γνωστό τσελίστα που έπαιζε ένα κομμάτι
σ' ένα τσιγγάνικο τσέλο. Μου άρεσε πολύ γι' αυτό και το υιοθέτησα.
Σαν Eminem fan έχω κόλλημα με το συγκεκριμένο τραγούδι.
Δεν είμαι παντρεμένος,μην παρεξηγηθώ
https://www.youtube.com/watch?v=8ACMtDdtH8U
με φωναζαν ετσι στη σχολη πριν πολα χρονια επειδη τους θυμιζα εναν που ειχε κερδισει στο μπιγκ μπραδερ
Το σοκολατούχο γάλα
σίγουρα δεν είν'σαν τ'άλλα
κι'αμα πιεις και Γιόκο Τσόκο
δεν θα πάθεις κόκο μπλόκο!
:)
Θαυμαζα τον Μαγκαιβερ των 80ς , οχι αυτον τον τριχα ................
Πάντα εκανα ακραίες σκέψεις εως νοσηρες για κάποιες καταστάσεις και παντα έπεφτα μεσα. Οποτε θεωρω οτι εχω νοσηρή φαντασία(σωστη παρολαυτα ε;) .
Διάλεξα αυτό το ψευδώνυμο γιατί όταν ήμουν μικρή χορέψαμε στο μπαλέτο τη "Λίμνη των κύκνων" κι είχα ντυθεί κύκνος...
με φωναζε θλιμμενα της ματακια παντα.
Οι Αζτέκοι στο age of empires!
Η ταυτότητά μου. Σπουδαίο έγγραφο. Πάντα την θαύμαζα. Σου επιτρέπει να κανεις τόσα πράματα. Δε μπορω να φανταστώ τον εαυτό μου να ζω χωρις αυτήν, .. χωρίς νερό μπορώ, χωρίς εσένα ... πάλι μπορώ, μη σου πω ότι είναι και καλύτερα, χωρίς την ταυτότητα όμως ... δε γίνεται, είναι μοναδική (βάση αριθμού ταυτότητας, unique identifier), ελπίζω να μη την χάσεις για να την εκτιμήσεις. Με αυτήν πετάς, αλλάζεις χώρες (εντός σενγκεν), παίρνεις λεφτά, γίνεσαι μέλος και πολλά άλλα.
Ταυτότητα!!!
kavkaz στα ρωσικα σημαινει Καυκασος...
αυτο το ονομα δε σημαινει κατι για μενα παντως απλα οι αλλοι υπεθεσαν οτι μου ταιριαζει.
Let the wind carry you home
Blackbird fly away
May you never be broken again…
Μου αφιέρωσε ένα δικό μου άτομο (που ήξερε πολλά προσωπικά μου μαζί με αγώνες που είχα κάνει) αυτούς τους στίχους μιας και μου είπε πως μόλις άκουσε το τραγούδι blackbird με θυμήθηκε.
Ήμουν γραμμένη και ως -moonlight- πιο παλιά εδώ και αυτό επειδή έχω λατρεία με την Σελήνη και ειδικά με το Φως της όταν καθρεφτίζεται σε θάλασσα <3
εγώ δεν έχω ψευδώνυμο:( αλλά αν θα έβαζα θα έβαζα viper από το ωραίο sport car dodge viper [emoji854]
seismic = σεισμικός Αν και ασχολούμαι με την αντισεισμική τεχνολογία των κατασκευών ερασιτεχνικά, ευελπιστώ ότι έχω εφεύρει τον απόλυτο αντισεισμικό σχεδιασμό. Σήμερα υπάρχει ο μερικός αντισεισμικός σχεδιασμός και ο πλήρης αντισεισμικός σχεδιασμός.
Pithikos = (καταρχήν είμαι γυναίκα) το ψευδώνυμο το πήρα από έναν Έλληνα τραγουδιστή της ραπ - hip hop τον 12ο πίθηκο