Κοριτσάκι μου γλυκό κάτσε και σκέψου λίγο πόσο καλό κάνεις στον εαυτό σου με το να μην τρως.. είναι πολύ επικίνδυνο για τα όργανα σου πρώτα από όλα και ύστερα για την ίδια σου την ψυχολογία όταν ο οργανισμός σου καταρρεύσει.. Γιατί αν συνεχίσεις έτσι θα καταρρεύσεις... Στο λέω με αγάπη Γιατί έχω περάσει πολλά σε σχέση με τα κιλά μου.. 19 χρόνων είχα φτάσει 39 κιλά... πριν 1 χρόνο μου είχε κοπεί η περίοδος.. καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα φτάνουν σε σημείο που μπορεί να στοιχίσουν άσχημα και είμαι σίγουρη πως δεν θέλεις να πεθάνεις.. θα σου πω για εμένα.. Εγώ δεν έκανα ποτέ δίαιτα.. ήμουν απλώς πάντα ένα μίζερο κορίτσι που με την παραμικρή στεναχώρια δεν μπορούσε να φάει τπτ.. οπότε όταν έφτασα σε ηλικία που άρχισα να κοιτάω αγόρια άρχισαν και τα προβλήματα.. αποτέλεσμα? 39 κιλά.. Χωρίς περίοδο.. ατονία.. αδυναμία.. Δεν μπορούσα να σταθώ όρθια.. έδεναν τα χέρια μου προσπαθώντας να σηκώσω ένα ποτήρι νερό..
Ότι και αν είναι αυτό.. αξίζει να θυσιαζεις τον εαυτό σου για αυτό? Τπτ δεν αξίζει περισσότερο από την ζωή μας ψυχή μου.. Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είμαστε.. Αυτή τη στιγμή ειμαι 45 κιλά.. Και ακόμα το παλεύω για τα 50. Αν θελήσεις οτιδήποτε στείλε μου ένα μήνυμα.. θα χαρώ να βοηθήσω. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο
Εστάλη από SM-A510F στο
E-Psychology.gr Mobile App