Originally Posted by
Remedy
εγω δεν βλεπω να εχεις περισσοτερες ευθυνες απο τον ιδιο για την απομακρυνση σας.
σορι κιολας αν το χαλαω σε οσους ειπαν οτι εφταιγες που δεν του καθοσουν.
δεν καλυπτε τις αναγκες σου για επαφη επικοινωνια ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, κι εσενα δεν σου αρκουσε το ψεκαστε- σκουπιστε - τελειωσατε και δεν δεχοσουν η επικοινωνια σας να μεταβληθει σε συντομες εξπερματωσεις.
και οι δυο ειχατε προβλημα στην σχεση σας, και οι δυο τραβουσατε αντιθετους δρομους, ωσπου αποξενωθηκατε ΕΝΤΕΛΩΣ.
η διαφορα σας ειναι οτι εσυ λουφαξες σε μια αναπηρη σχεση και ζουσες οπως μπορουσες, εχοντας στο μυαλο σου οτι καπου "στο μελλον" ισως καταφερετε να ξαναφιαξετε την σχεση σας.
λαθος σκεψη, αλλα που να το ξερεις. use it or lose it ειναι η φαση με την σεξουαλικη επαφη στις σχεσεις. δεν εχει "στο μελλον"...
εκεινος ομως , μια χαρα βρηκε διεξοδους, το "μια χαρα" δεν σημαινει οτι ευτυχησε, αλλα εψαξε ΕΞΩ διεξοδους κι οχι μεσα στην σχεση σας, ουτε σε ενημερωσε οτι φευγει, θελει να φυγει, αν συνεχισετε ετσι.
και σ'αυτο ειμαι τερμα αντιθετη με οσους λενε οτι αφου τον εδιωξες, κι αυτος ψαχνοταν αλλου, πολυ λογικο..
σε αλλες ιστοριες λεμε οτι οποιος εχει προβλημα το λεει η φευγει, δεν ψαχνεται αλλου, κι εδω δεν βλεπω να αλλαζει κατι.
το να τον διωχνεις απο το ρκεβατι σου δεν το θεωρω περισσοτερο κακο απο το να φευγει ο αλλος απο την σχεση (συναισθηματικα) κι απο την οικογενεια του, να ειναι "απων" οπως ειπες.
μου εκανε ΧΕΙΡΙΣΤΗ εντυπωση το οτι δεν ενδιαφερεται για το παιδι του.
τι σχεση εχει το σεξ με το παιδι του? μου λετε?
ο ανθρωπος εχει βαθυτατα προσωπικα/ υπαρξιακα προβληματα που πρεπει να λυσει με καποιον ψυχοθεραπευτη.
μπορει να μην ειναι καταλληλος για γονιος και το ανακαλυψε μετα τον φονο. μπορει κατι να χαλασε μεσα του που να φιαχνεται με θεραπεια.
δεν ξερω.
παντως δεν ειναι νορμαλ να μην νιαζεται για το παιδι του, επειδη δεν κανει σεξ με την γυναικα του. δεν ειναι αξεσουαρ του γαμου, το παιδι.
κι εσυ απο την αλλη μας λες οτι θελεις να κανεις οτι μπορεις να σωσεις αυτον τον γαμο.
πρωτον, οπως ειπε κι ελισσαβετ, πρεπει να το θελετε και οι δυο κι αυτος δεν δειχνει να το θελει.
δευτερον, αφου σου εχει πει ξεκαθαρα οτι το προβλημα του ειναι η σεξουαλικη απομακρυνση, εσυ που λες θα κανεις προσπαθειες, ξαναενιωσες ερωτα η εστω ποθο για τον ανδρα σου?
διοτι αν δεν ενιωσες, τι προσπαθειες θα κανεις?
συμφωνω σε ολα με ελισαβετ και στο οτι η "αποδραση' του αυτη απο την σχεση σας, μπορει να σημαινει ηδη ξενοπηδηματα οπου κι οποτε μπορει, περα κι απο τον ξευτιλισμο του με τις γυναικες των αλλων που τον κραζουν δημοσιως, και παιζει σε σενα την πληγωμενη μανολια...
εγω θα ελεγα οτι θελει πολλη "θεραπεια" αυτη η σχεση, αλλα επειδη η επικοινωνια σας πλεον ειναι ανυπαρκτη, θα πρεπει ο καθενας σας μονος του να απευνθει σε καποιον ειδικο και βεβαια να ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να ειστε μαζι.