στην αστυνομια ειπες για τους βιασμους? η ότι σε ενοχλουν μονο?
Printable View
Ναι το ζήτησα!! αλλά μάλλον όταν ακούς αυτά από γυναίκα !! βιασμό και μετά να πάει με άλλους άντρες λες αυτή είναι έτσι ας ακούσω πάρα κάτω να φτιάχνω!! μάλιστα ενας αστυνομικός μου ζήτησε να πηγεναμε έξω να καπνιζαμε μαζι να τα πούμε πιο άνετα!!!και στο γραφείο μέσα κάπνιζε ο ίδιος!
μαλιστα..δεν ξερω για πιο λογο το εκανε ο αστυνομικος..ισως για να νιωσεις πιο ανετα..ισως πολλα..
πρεπει να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικη
πρεπει καπου να πεις την ιστορια σου....αλλα που.....δεν ξερω και να σ πω....
αν επαιρνες τηλεφωνο την ελληνικη αστυνομια και ελεγες να μιλησεις με καποιον ειδικο ..από το τηλεφωνο θα μπορουσες να του τα πεις?
Εννοείται γυναίκα χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως και άντρα για άντρες, γνώμη μου πρέπει να τα πεις όλα στην αστυνομία, και απαιτεισε γυναίκα, στην τελική, πρέπει να πάνω φυλακή όλοι αυτοί και αν και άλλες γυναίκες τραβάνε το ίδιο!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
δε το κοβω εκτος αν τους ζηταγες να τα γραψεις σε καπιο χαρτι σαν καταθεση μονη σου
το ντουμανι μαλον απο το καπνο δε βοηθα
μπορεις να του ζητησεις να τη γραψεις εσυ τη καταθεση?
ισως εχεις μια ικανοτητα να μαντευεις τι σκεφτεται καπιος αλλα δε το εκανε επιτηδες.
Καλησπερα. Καταρχας τις ουσιες που παιρνεις τωρα τις προμηθευεσαι απο τα ιδια ατομα? Απο τον ξαδελφο και τους αλλους?
Οταν σου ελεγαν να κανεις σεξ με καποιους για να σου δινουν τη δοση σου, εννοουσαν καποιους δικους τους ή σε εξεδιδαν?
Τωρα πώς σε ενοχλουν?
Δε σε ρωταω απο κουτσομπολιο, ψαχνω να βρω σε ποιο τμημα πρεπει να απευθυνθεις, αναλογα την κατηγορια.
Καλησπέρα, τώρα δεν περνώ βαρετές ουσίες!! αλλά δεν τίς περνώ απο αυτούς απο άσχετους!!με δικούς τους και διάφορους, έρχονται στην δουλειά μου κάτω απο το σπίτι που μένω και μάλιστα μου χτύπησαν όταν και το κουδούνι γι'αυτό πηγα αστυνομία!!ναι το καταλαβενω οτι δεν είναι απο κουτσομπολιό!!και ευχαριστώ που προσπαθείς να βοηθήσεις!!
αν και είναι στην ελλαδα νομιζω..ισως σ βοηθησουν
Καταλαβα. Λοιπον στο τηλεφωνο θα τους πεις οτι σε εξεδιδαν και σε ενοχλουν ακομα, ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να εχεις ξεκοψει πλεον απο τα ναρκωτικα. Επισης, στο τηλεφωνο πρεπει να τους πεις και για τον αστυνομικο που ειπε να πατε εξω απο το γραφειο οι 2 σας. Πρεπει να πεις και το ονομα του και να ζητησεις να μιλησεις απο κοντα με υπευθυνο αυτου του γραφειου, οχι με οποιον τυχει να ειναι στο αστυνομικο τμημα.
οταν λεει περιπου φανταζομαι θα ενοει οτι ηταν σε κατασταση συγχισης επειδη της ελειπε η δοση