χααχχαχααχ ενταξει τοτε θα ντυθω;)
βρηκα μια άλλη στο ιντερνετ που είναι 2κιλα/εβδομδα αυτή θα κανω
Printable View
Χαχαχαχαχ ναι ναι αυτό να κάνεις [emoji23][emoji23]
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Μην κολλάτε μόνο στη διατροφή. Είναι βασική, δεν λέω, αλλά τα ιδια πραγματα να τρώς, αν καθιερώσεις ένα περπάτημα 40λεπτο με σταθερό όσο πιο γρήγορο μπορείς ρυθμό και σφιγμένους τους μύες, μειώσεις λιγάκι έως πολύ και το αλάτι, πίνεις και διάφορα τσάγάκια δίχως ζάχαρη, οι κατακρατήσεις θα εξαφανιστούν μονομιάς και δε θα βελτιωθεί και η υγεία και η οψη του δέρματος. Απλά πράγματα. όχι να λιώνεις στα γυμναστήρια.
δικιο εχεις κουτσουνι, αρκει τα "ιδια πραγματα" που τρως να ειναι στα πλαισια συντηρησης και οχι παχυνσης...
αν τρως πανω απο τις καυσεις σου, καμια γυμναστικη/ κινηση δεν σε γλυτωνει.
η κινηση σου γλυτωνει 300-500 θερμιδες στην καλυτερη.
αν εσυ τρως 4000-10000 δν σε σωζει καμια κινηση.
οσο για την γρηγορη απωλεια.
ΔΕΝ υπαρχει γρηγορη απωλεια ΛΙΠΟΥΣ.
γρηγορη απωλεια υπαρχιε μονο νερου, που ειναι αυτο που κανει η νυφη για να χωρεσει σε μια βδομαδα σε ενα στενο νυφικο.
οτι χασεις με διαιτες πεινας, το βαζεις διπλο μολις αρχισει αν τρως.
το λιπος καιγεται οπως περιγραφει ο μαγκ. μεχρι 1 κιλο τη βδομαδα ΤΟ ΠΟΛΥ. εκτος αν εισαι 200 κιλα. εκει μπορει και 2...
Πολυ σωστα , ρεμεντυ , υπαρχει η εντυπωση οτι με γυμναστικη θα χασεις κιλα , ποσο λαθος ............. γυμναζομαι ( και ειμαι συνδρομητης εκτοτε σε Αμερικανικα περιοδικα , οποτε μελετω και περι διατροφης ) απο το 1986 ......... ειχα παει απο τα 84 κιλα , τα ιδανικα μου , στα 107 απο ενα φαρμακο .......... απο 4/12 απφασισα να τα χασω , με τις πολλες γνωσεις πουχω πανω στο αντικειμενο , και με αποφασιστικοτητα/αυτοπειθαρχεια /υπομονη , σημερα εχω χασει 8-9 κιλα , με ελαχιστη κινηση λογω κτθλψης , μονο τον τελευταιο μηνα ξαναρχισα γυμναστικη , κανα 10-15λεπτο /μερα , αλλα ξερω απο διατροφη , και το θεωρω επιτυχια οτι εχασα αυτα τα κιλα , και θα συνεχισω μεχρι τα 84 κιλα , που υπολογιζω οτι θα φτασω μαλλον τον Ιουνιο ........................
δεν γινεται να χασεις παραπανω απο οσα χανω εγω ........οτι και να κανεις , αμα χασεις παραπανω θαναι υγρα , ενω πρεπει να πινεις αφθονο νερο κατα την διαρκεια της διαιτας και οχι μονο ...... και πολυ λιγο να τρως , μην ξεχναμε οτι οι τροφες εχουν αποτελουνται απο ανω του 70% νερο .........και με τις διαιτες πεινας , οπως λεει η ρεμεντυ , θα τα ξαναπαρεις διπλα τα κιλα .......
Κι εγώ γυμνάζομαι κ τρώω σαν γουρούνι κ είμαι χοντρός
η πιο γρηγορη διαιτα ειναι να φας αερα κοπανιστο μαλον.