Quote:
Originally Posted by
giorgos panou
Μα το μονον που μου την εδωσε ειναι οτι με εβρισε! αν δεν με εβριζε δεν θα ειχα προβλημα!!δεν μπορεις να λες καποιον μα,,,,,κι αλλες ομορφες τετοιες λεξεις επειδη ειναι η αποσταση στην μεση.!! πως να δεχτεις ςναν ανθρωπο οπου γραφει τετοια πραματα?
Δεν τεριαζουμε καθολου λογο του οτι εγω θα εκαμα το αντιθετο , απο κοντα αν καποιος με φρικαρει πολυ! μα παρα πολυ ισως να πω μια λεξη παραπανω! τον ιδιο ανθρωπο απο αποσταση δεν θα τον εβριζα διοτις ειναι ανηθικο κατα εμενα! αληθεια γτ. κεγεσαι τοσο πολυ για αυτον?
Βρε ανθρωπε, εσυ με ελουσες με χαρακτηρισμους αχρεια, φασιστα, μπατσο, χρυσαυγιτισα, μουσουλμανα που διωκει τους χριστιανους και ενα σωρο άλλα. Ε και αυτος σε ειπε φασιστα και σατραπη. Σε ειπε και μαλακα? Δεν το θυμαμαι, αλλα ειναι δυνατον το "μαλακας" να ειναι χειροτερη βρισια απο φασιστας, χρυσαυγιτης και μπατσος????
Quote:
Οσο για την συγκεκριμενη κοπελα δεν ειναι αυτο που λες !! μακαρι να ηταν μονο αυτο η κι αυτο.Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σου γραψω ακριβως το τι εννοω . Ισως αλλιως
Λογικο ειναι να μην μπωρεις να πιστεψεις οτι μπωρει δυο χρηστες ηρωινης να ερωτευτουν ε? Κι ομως εχω ζησει εναν τετοιο πραγματικο ερωτα ! γυρο στα 21μου ! Μαλιστα εκανα αγωνα να κοψουμε! βλεπεις εγω λογο του οτι ειμουν φανταρος μπορουσα να κοβω , αυτη ομως οταν εφευγα να παω στην μοναδα ξανα κιλαγε,, οσο ειμουν κοντα, στο Μ.Πευκο καπως μπορουσα να την ελεξω! οταν εφυγα ομως μακρια ,,,,με εγραφε στο πιο ζεστο σημειο του κορμιου της!! Οπωτες ερχομουν με αδεια την εβλεπα χαλια λιγο καλητερευε κι μετα παλυ τα ιδια!! ενιωθα σαν να με απαταει!! μαλιστα θυμαμαι οτι ειχε φιλες κι φιλες που θα την βοηθαγανε!! θυμαμαι ενα περιστατικο οπου ενιωσα σαν να με απατουσε με αλλον ανδρα!! πραγμα πραλογο αφου ειμουν ο τελειως συντροφος!! δεν υπηρχε λογος δλδη να εχω ανισιχια αφου δεν υπηρχε πιο σωστος ! δεν υπηρχε πιστευω σε ολο το περιστερι εκεινη την εοχη πιο τυπικο πιο σωστος γκομενος απο εμενα!! μια μερα λοιπον πηγα να της καμω εκπληξη, εμενε στον πρωτο οροφο! μπηκα κρυφα κι φτανωντας στην πορτα με λουλουδια ακουω μεσα ανδρικη φωνη!! ο αδελφος της ηταν πιτσιρικας κι ο πατερας της ηταν ρεμαλι που τους ειχε παρατησει! ωσπου ακουω μια φωνη μαστουρομενη χτυπω την πορτα κι καθηστερη να ανοιξη!! κι καλα εκανε δουλεις!! τρελαθηκα!! ηθελα να της σπασω τα δοντια!! μου ανοιγει τν πορτα τρωει το μπουκετο της κι τρεχω για τον αλλονα!! ο τρελος πηδηξε απο το μπαλκονι!!!!παρα το οτι φεν υπαρχει περιπτοση να εκαναν κατις αλλο εκτος απο να πιαναν πρεζα ενιωσα σαν μα με κερατωσε!! ο πιο τελειος συντροφος λοιπον κι ειχα φρικαρει:: ετσιι φεροντε οι γυναικες στους σωατους ανδρες!! οταν πινουν ουσιες!!
Καλα, κοψε κατι τελειε γκομενε, ναρκομανεις ησασταν, για ποια τελειοτητα μιλαμε? Ασε που το "τελειο" ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει.